Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, georgepppo είπε

δεν μπορεί μας ψεκάζουν.......

Καμια αμφισβητηση

10 λεπτά πριν, IT chef είπε

Νταξει,τα παμε,πάω στο γοβαστιλετο.γρ να διαβάζω τεχνολογικά νέα εκεί.

Ψεκάσε ροναλ εσύ από την ταράτσα,και κατέβα στο δρόμο και ρούφα να σου περάσει το κρύωμα

Εδώ δε ξέρεις να γράψεις το "ενδιαφέρον" θα μου πεις..προφανώς και ό,τι ατεκμηρίωτη βλακεία διαβάσεις ή δεις ,θα την βρεις και λογική.

Δεν μας ψεκάζουν,μας φτύνουν.

Δεν μας ψεκαζουν , μας ψεκασαν.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Θανάσης Μέγκουλας είπε

Κυκλοφορεί κάτι τώρα τελευταία για το 5G το οποίο βέβαια δεν ανακοινώθηκε ανοιχτά (περί συνωμοσιολογίας, αν και δεν πιστεύω να είναι). Ας ξεκινήσουμε λίγο καιρό πριν το ξέσπασμα του ιού αυτού (όπως το βαφτίζουν). Γνωρίζουμε λοιπόν ότι συνήθως ότι καινούριο δημιουργείται κυκλοφορεί ως γνωστόν στην Κίνα (κυρίως στην Ουχάν). Λίγες μέρες πριν εδώ στο site ανέβηκε ένα άρθρο το οποίο έλεγε για τον Gates οτι πλέον θέλει να ασχοληθεί με τα ιδρύματα του και να αφήσει πίσω του ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία (δεν αναφέρει όμως τον ξεκάθαρο λόγο). Οι πρώτες δοκιμές όμως για δίκτυο 5G δεν θα μπορούσαν να γίνουν αλλού παρά μονάχα στην Ουχάν (είναι η πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη στην Κίνα). Δεν τονίστηκε όμως πουθενά το οτι εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας θα δημιουργούσε (πιθανοτικά) μια "αντίδραση" στον ανθρώπινο οργανισμό γνωστή (πλέον) ως κορωνοϊό. Ξαφνικά λοιπόν μετά από ένα μήνα σχεδόν ξεκινάει ένας τρελός ιος να μολύνει όλη την Ουχάν και συνεπώς όλη την χωρα και πάει λέγοντας. Το ίδιο ξαφνικά δηλώνει ο Gates ότι θέλει να σταματήσει να δουλεύει στην Microsoft. Και σήμερα διαβάζω (από εδώ) ότι το δίκτυο 5G είναι ασφαλές αλλά θα υπόκειται σε αυστηρότερους κανόνες ... Τι κάνει νιάου νιάου (!)

γιατί χάνονται τέτοια μυαλά στη νάσα να πας εσύ

42 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Το οτι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή και χρειάζεται περισσότερη ερεύνα,απο το "είναι ασφαλές" απέχει έτη φωτός...ο Κορωνοιός ως γεγονός απο μόνος του,όπως λένε κάποιοι πιο ειδικοί,(ρίξτε και μια ματιά στήν εκπομπή "ελεύθερος σκοπευτής" λένε αρκετά πράγματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρων) πως φαίνεται να είναι ανθρώπινο βιολογικό κατασκεύασμα (όπως και άλλα στο παρελθόν)είναι αρκετός λόγος,να μην έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα που μας λένε,οχι  με ολα τα διεθνή παιχνίδια που παίζονται στήν πλάτη των λαών,κατ εμέ δεν μπορεί να αποκλείουμε τίποτα πλέον.

Για οτι μας ψεκάζουν george έχει κανείς αμφιβολία ? προχθές είχαν γεμίσει τον ουρανό της Αθήνας και ακόμη κανείς δεν μπορεί να ελένξει αυτά τα λευκά αεροσκάφη ενώ κανείς υπεύθυνος δεν δίνει απαντήσεις και δεν παίρνει υπευθυνη θέση για το τι ακριβώς ψεκάζουν και για πιο λόγο γίνεται αυτό.

Ορίστε και μια φωτό απο αυτό που είδαμε πρόσφατα απο ένα φίλο, για του λόγου το αληθές.

ψεκασμός.jpg

και άλλο ένα σαΐνι από δω

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.

Για να δουλεψει ολο αυτο το καλυτερο ειναι να γινει οπως εξω.Συμβολαι με απεριοριστο ιντερνετ οπως πλεον εχει γινει και στο σπιτι.Το αστειο ειναι οτι καλα καλα δεν πιανουμε 4g μερικες φορες εκει που θελουμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istelios είπε

Για να δουλεψει ολο αυτο το καλυτερο ειναι να γινει οπως εξω.Συμβολαι με απεριοριστο ιντερνετ οπως πλεον εχει γινει και στο σπιτι.Το αστειο ειναι οτι καλα καλα δεν πιανουμε 4g μερικες φορες εκει που θελουμε.

3g θα έλεγα εγώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού ο καθένας γράφει το κοντό και το μακρύ του ας γράψω και εγώ το μεσαίο.

Παιδιά όχι ότι δεν υπάρχει coronavirus υπάρχει Γρίπη είναι δεν θα περάσει. Δηλαδή θα περάσει αλλά  μετά θα έρθει άλλη.

Τώρα κατά την γνώμη όλο αυτό είναι στημένο για να μην περάσουν μετανάστες στην Ευρωζώνη και ενώ είμαστε οικολόγοι (μπου χα χα), φιλόζωοι (μπου χα χα δις) με τους ανθρώπους που πρέπει να τους φροντίσουμε εννοείται τους συμπονούμε (μπου χα χα τρις) αλλά να κάτσουν σπίτι ή όπου αλλού θέλουν μακριά από εδώ.

Τους λέμε έμμεσα ότι και στην Ευρώπη κύριε Μετανάστα θα ψοφήσεις λόγω Κορονοιού και κλείνουμε και τα σύνορα και βάζουμε τις χώρες σε καραντίνα και τεζάρουμε καμμιά κατοσταριά από τον ιό για να είμαστε πιστευτοί και να μην μας έρθουν

Troll είμαι ότι θέλω γράφω.

(Τουλάχιστον αυτά που γράφω έχουν μια λογική και μπορεί να γίνουν πιστευτά)

Τώρα για το 5G, 4G , 3G κλπ. Εγώ που χρησιμοποιώ το internet 8h την ημέρα τουλάχιστον με wifi που έχει πομπό 0.1 w ενώ το 5G,4G,3G κλπ. που επικοινωνεί με κεραία κινητής τηλεφωνίας πομπού 1w περίπου δεν τρώω λιγότερη ακτινοβολία.

Οπότε βελτιώστε και άλλο το wifi και αφήστε το 5G για αυτούς που ζουν στο βουνό ή πάνε για ψάρεμα.

Σημείωση:

Τα παραπάνω που γράφω να μην θεωρηθούν σοβαρά είναι μόνο για Διασκέδαση.

Επεξ/σία από alexpap
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Τα πρώτα συμπτώματα απο την απομόνωση άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στο insomnia... 

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, randomcat είπε

Τεχνοφοβικός δεν συνηθίζω να είμαι, αλλά αυτά που διαβάζω από αρμόδιους φορείς, με κάνουν και ανησυχώ.

Γιατί να ψάχνουν για στοιχεία (και μάλιστα για χρόνια) περί ασφάλειας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, εάν η ασφάλεια - όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία - προκύπτει τόσο ξεκάθαρα από τους νόμους της Φυσικής; Ξέρετε, τα γνωστά - μα δεν είναι ιονίζουσα ακτινοβολία, μα σε εκείνες τις συχνότητες δεν μπλα μπλα μπλα, μα με την τάδε ισχύ δεν μπορεί κάτι να μας βλάψει μπλα μπλα μπλα....

Ορίστε...;

διοτι ετσι πρεπει? δηλαδη προτιμουσες να μην υπαρχει κανενας ελεγχος?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

διοτι ετσι πρεπει? δηλαδη προτιμουσες να μην υπαρχει κανενας ελεγχος?

Θα προτιμούσα να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες για τις οποίες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ασφαλείς.

• Like 3
Δημοσ.

To 5G έφτιαξε τον COVID-19 ( γιατί κορονοϊός φίλτατε μπούφε είναι κατηγορία ιών ), το 4G έφτιαξε τον Ebola το 18... ή μάλλον όχι, υπήρχε και παλιότερα ο Ebola, γράψε άκυρο.
Το 3G έφτιαξε λογικά τον H1N1.

Και ένας θεός ή το σύμπαν με το big bang ( πάρε όποια πλευρά από τις 2 θέλεις ), έφτιαξε έναν βλάκα, για να γράφει βλακείες σε forum.

Κόψτε τα ληγμένα μερικοί.

• Like 4
Δημοσ.

Οποιοσδηποτε γνωριζει τι σημαινει ιοντιζουσα και μη ιοντιζουσα ακτινοβολια μπορει να καταλαβει οτι το 5G δεν ειναι επιβλαβες. Ριξτε και μια ματια εδω, γιατι ακουω απο πολλους οτι "οι μεγαλες συχνοτητες που παιζει το 5G προκαλουν καρκινο" και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, IT chef είπε

Νταξει,τα παμε,πάω στο γοβαστιλετο.γρ να διαβάζω τεχνολογικά νέα εκεί.

Ψεκάσε ροναλ εσύ από την ταράτσα,και κατέβα στο δρόμο και ρούφα να σου περάσει το κρύωμα

Εδώ δε ξέρεις να γράψεις το "ενδιαφέρον" θα μου πεις..προφανώς και ό,τι ατεκμηρίωτη βλακεία διαβάσεις ή δεις ,θα την βρεις και λογική.

Δεν μας ψεκάζουν,μας φτύνουν.

εγω για πλάκα το είπα πιο πάνω 😛 

1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Ορίστε και μια φωτό απο αυτό που είδαμε πρόσφατα απο ένα φίλο, για του λόγου το αληθές.

ψεκασμός.jpg

τη συγκεκριμένη φωτό την έχω δει να ποστάρετε στο internet ένα σωρό φορές......άμα και αν θέλουν να σε "ψεκάσουν" δεν μπορούν να το κάνουν απο τα υδραγωγεία στο νερό που πίνεις, στα τρόφιμα κλπ? θα γέμιζαν τους ουρανούς με γραμμές να κάνει ο κόσμος σαν τρελός?

επίσης μας ψεκάζουν με ψεύτικες ειδήσεις,παραπλάνηση , χειραγώγηση , γεγονότα συγκάλυψης (βλέπε μαρφιν) και θα ψεκάσουν την ατμόσφαιρα που οι ίδιοι αναπνέουν ?

έτσι και αλλιώς ότι ψέμα και να πουν θα τους ξαναψηφίσετε όπως λεφτά υπάρχουν (υπήρχαν),μαζί τα φάγαμε (σε πρόδοσε το πιτόγυρο στην τσέπη) ,η ανάπτυξη έρχεται(στη γωνία περιμένει), καλή τύχη(αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τύχη πια). 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, randomcat είπε

Θα προτιμούσα να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες για τις οποίες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ασφαλείς.

γι αυτο ακριβως κανουν τους ελεγχους..

Δημοσ.

.....το λιγότερο που θα επιτρέψω στον εαυτό μου μετά (αν κ όποτε) απο αυτό (μένουμε σπίτι movement), είναι να έχω γίνει Γιόντα κ να κρατάω φωτόσπαθο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...