Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, adtakhs είπε

Ευχαριστώ.

Να πω πως έψαξα πολύ για να το βρω.

Σε τέσσερα καταστήματα Γερμανός πήγα.

Το xiaomi δεν το έβρισκα ετοιμοπαράδοτο πουθενά σε όσους πήρα τηλέφωνο.

Οπότε αναγκαστικά καλώς ή κακώς πήρα το tcl

ΥΓ. Σε σχέση με το nexus είναι μικρότερο στο χέρι αλλά είναι λίγο βαρύτερο ή τουλάχιστον φαίνεται λίγο βαρύτερο.

Αυτό που θα ήθελα να έχει αλλά δεν το έχει.... Είναι η λειτουργία νοημάτων των xiaomi , που αφαιρεί την κάτω μπάρα .

Με γεια !
Όταν περάσουν λίγες μέρες, αν θέλεις πες μας και για την κάμερα. Το έχω μεγάλη απορία... :-)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stark είπε

Με γεια !
Όταν περάσουν λίγες μέρες, αν θέλεις πες μας και για την κάμερα. Το έχω μεγάλη απορία... :-)

Ευχαριστώ.

Ναι όταν αποκτήσω άποψη για την κάμερα θα γράψω περισσότερα.

7 ώρες πριν, kp1 είπε

Με γεια το νέο σου κινητό ελπίζω να το χαρεις και να μείνεις ικανοποιημένος :)

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2020 στις 7:57 ΜΜ, CaptainChris είπε

Settings-display-navigation bar έχει φυσικά εγώ έτσι το δουλεύω. Στα €200 είναι ότι καλύτερο, με γειά σου να το χαρείς, εγώ το έχω ερωτευτεί

Να σε ρωτήσω, η μπαταρία με μια μέση χρήση ποσό σου αντέχει? 

Δεν βλέπω να βγάζει τις δύο ημέρες, εκτός και αν σε εμένα είναι λόγω πρώτης φόρτισης.

Σου έκανε upgrade σε android 10; Σε εμένα δεν βγάζει αναβάθμιση.

Το αριστερό κουμπί (smart key) σαν τι το έχει ρυθμίσει; 

Γενικά φαίνεται πολύ καλό και ολοκληρωμένο.

Κρατώ επιφυλάξεις για την διάρκεια της μπαταρίας, το μεγάφωνο είναι λίγο αδύναμο.

Το εξερευνώ ακόμα βέβαια. Σαφέστατη εικόνα δεν έχω. 

Οι κάμερες είναι καλές, θα βάλω και gcam να δω πως θα τα πάει.

Το Miracast παίζει θεσπέσια σε μια Blaupuntk ΤV που έχω, ενώ με το Nexus , ένα alcatel S1, μερικά Lenovo tablets δεν .

Τώρα θέλω να δω αν δουλεύει το OTG .

Τέλος βλέπω μεγάλη χρήση Ram, η οποία είναι μόνιμα στα 2,7-3Ghz ... Ψάχνω τον λόγο. Τι στο καλό όλα στην ram προκαταβολικά τα σηκώνει;

Η χρήση με χειρονομίες είναι καλή, αλλά θεωρώ την τοπολογία που χρησιμοποιεί η Xiaomi καλύτερη. 

Το ότι όλα γίνονται με τράβηγμα προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης και όχι από αριστερά προς τα δεξιά και το ανάποδο, δυσχεραίνει την χρήση του με ορισμένες εφαρμογές του τύπου youtube.

Ανώτερος ο σχεδιασμός με την dot camera από τον σχεδιασμό των xiaomi. 

Καλό το δακτυλικό αποτύπωμα. Ταχύτατο και απροβληματιστο.

Πολύ ποιοτικό το touch screen και ακριβές.

Δεν έχει notification led.  Θα έπρεπε να έχει. 

Δεν υποστηρίζει multitasking του τύπου τρέχει youtube στο background, ενώ εσύ σερφαρεις στο insomnia. Νομίζω πως είναι θέμα android 9 βέβαια, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Είναι λιιιιγο πιο βαρύ από ότι θα έπρεπε. Λίγο όμως.

Η λειτουργικά του bluetooth που ταυτόχρονα λειτουργεί μέχρι 4 ηχεία είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. 

Έχει δύο swisstone ταυτόχρονα συνδεδεμένα και παίζουν τέλεια.

Κρίμα που στην αναβάθμιση σε 10αρια όπως λέγεται χάνεται το ράδιο. Θα μπορούσε να είναι πρώτης τάξης home stereo το σύστημα ... 

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
5 ώρες πριν, adtakhs είπε

Δεν υποστηρίζει multitasking του τύπου τρέχει youtube στο background, ενώ εσύ σερφαρεις στο insomnia. Νομίζω πως είναι θέμα android 9 βέβαια, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Θεμα του YouTube είναι αυτό, όχι του κινητού ή του Android, αν και νομίζω παίζουν πατέντες.
image.png.627be872e78f75fd7647c739e8e0a324.png
https://support.google.com/youtube/answer/7437614?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

• Like 1
Δημοσ.

Με αρκετή χρήση βγάζει άνετα τη μέρα και το επόμενο πρωί αν η χρήση δεν είναι πολύ, φορτίζει γρήγορα πάντως, μια ώρα κάθε βράδυ να το φορτίζεις θα είσαι εντάξει για την επόμενη μέρα. Οι κάμερες είναι πολύ καλές και δεν χρειάζεται GCam, χρήστες λένε ότι με Android 10 θα είναι ακόμα καλύτερες. Η αναβάθμιση έχει καθυστερήσει λόγο της αρωστιας μίας που στην Κίνα για πάνω από ένα μήνα δεν λειτουργούσε τίποτε, οι συσκευές που δεν το έχουν θα πάρουν σύντομα. Οι χειρονομίες είναι λίγο δυσχρηστες στην αρχή αλλά συνηθίζονται μια χαρά είναι. Εγώ έβαλα μαύρο φόντο που κρύβει την κάμερα και δεν φαίνεται καθόλου, settings-display-status bar-style. Smart Key με ένα πάτημα το έβαλα να ανοίγει τον chrome με δύο το Facebook και με παρατεταμένο τα φλας, που είναι λες και ανάβει προβολεας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλύτερο από το Nokia 7 Plus που είχα. Η οθόνη του και τα χρώματα της είναι κορυφαία.       Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τέτοια συσκευή.

Δημοσ.
Στις 19/3/2020 στις 9:38 ΜΜ, CaptainChris είπε

Με αρκετή χρήση βγάζει άνετα τη μέρα και το επόμενο πρωί αν η χρήση δεν είναι πολύ, φορτίζει γρήγορα πάντως, μια ώρα κάθε βράδυ να το φορτίζεις θα είσαι εντάξει για την επόμενη μέρα. Οι κάμερες είναι πολύ καλές και δεν χρειάζεται GCam, χρήστες λένε ότι με Android 10 θα είναι ακόμα καλύτερες. Η αναβάθμιση έχει καθυστερήσει λόγο της αρωστιας μίας που στην Κίνα για πάνω από ένα μήνα δεν λειτουργούσε τίποτε, οι συσκευές που δεν το έχουν θα πάρουν σύντομα. Οι χειρονομίες είναι λίγο δυσχρηστες στην αρχή αλλά συνηθίζονται μια χαρά είναι. Εγώ έβαλα μαύρο φόντο που κρύβει την κάμερα και δεν φαίνεται καθόλου, settings-display-status bar-style. Smart Key με ένα πάτημα το έβαλα να ανοίγει τον chrome με δύο το Facebook και με παρατεταμένο τα φλας, που είναι λες και ανάβει προβολεας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλύτερο από το Nokia 7 Plus που είχα. Η οθόνη του και τα χρώματα της είναι κορυφαία.       Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τέτοια συσκευή.

Λοιπόν, κάτι που παρατήρησα.

Αν το φορτίσω έως το 100% και το αφαιρέσω αντέχει  1,5 ημέρα στο περίπου.

Αν το φορτίσω όλο το βράδυ όπου έχει πιάσει το 100% πολύ πριν, τότε βγάζει 2,5 ημέρες με την ίδια χρήση ... Βέβαια στις 2,5 ημέρες πρέπει να βάλουμε και το βράδυ που στην ουσία η χρήση του ειναι μηδενική.

Δεν είναι κακό ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...