Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου κινητού με ταβάνι τα 250 ευρο. Θα ήθελα σε Xiaomi αλλα δεκτές όλες οι προτάσεις. Χρήση που κάνω είναι facebook/instagram/mails όλη μέρα και χρήση κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GiannisWalker είπε

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου κινητού με ταβάνι τα 250 ευρο. Θα ήθελα σε Xiaomi αλλα δεκτές όλες οι προτάσεις. Χρήση που κάνω είναι facebook/instagram/mails όλη μέρα και χρήση κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Το ίδιο ψάχνω και εγώ.

Δες αυτό το βίντεο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω τοπ σε αυτά τα λεφτά xiaomi mi9 lite 128 gb ειδικά σε μπλε χρώμα όμορφο. Καλύτερη οθόνη και επεξεργαστή από tcl σίγουρα. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την εγγύηση , πρώτη φορά που παραγγέλνω κινητό απο μαγαζιά του σκρουτζ . Επίσης γιατι δεν βρίσκω σε πολλά μεγάλα καταστήματα το mi 9 lite πχ κωτσο. Και αν μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο αξιόπιστο κατάστημα απο σκρουτζ . Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα από Skroutz (δε θέλω να πω ανοιχτά ποιο για ευνόητους λόγους) το mi9t σε κόκκινο. 

Εξαιρετική οθόνη, μπαταρία 2 μέρες σχεδό, καλές φωτογραφίες. 280 με θηκη+προστασία οθόνης. 

Εδώ σε μπλε..... 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο το ποπ απ σελφι..ωραιο...γουστοζικο...

Δημοσ.
Στις 16/3/2020 στις 9:08 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

Εγω θα επερνα το mi9 lite με 128gb 

αν δεν χρειαζεσαι τον ir κ την sd το mi 9t ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη σε πολυ κοντινα λεφτα

Δημοσ.

δεν θα ήθελα να ανεβώ πάνω απο τα 250 δυστυχώς , οπότε πιστεύω η επιλογή ειναι mi 9 lite? Το άγχος μου ειναι απο πιο κατάστημα να πάρω και αν στραβώσει κάτι τι γίνεται με την εγγύηση :(

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

αυτο το ποπ απ σελφι..ωραιο...γουστοζικο...

Είναι ωραία μαγκιά και "αδειάζει" έξυπνα την οθόνη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...