Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, vairass είπε και αν τα κοψουν ? Πλήρωσε εναντι,Βαλε 200€ στην Δεη.ΚΑι δεν καταλαβαίνω την τόση σου φοβία.45 χρονων είσαι,ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, vairass είπε και αν τα κοψουν ? Προσωπικά σε εμένα φίλε μου δεν μου έχουν κόψει λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου και ας έχει μείνει απλήρωτος (μέχρι 3 μήνες) βέβαια η περίπτωση μου διαφέρει καθώς είμαι "νόμιμος εκπρόσωπος" στην εταιρεία που εργάζομαι και είμαστε "μεγάλοι πελάτες" και για την ΔΕΗ και για τον ΟΤΕ και για αρκετές εταιρείες έτσι είναι διαφορετική η αντιμετώπιση που έχω ατομικά ως ιδιώτης/φυσικό πρόσωπο είναι πιο "χαλαροί" γιατί γνωρίζουν ότι θα πληρωθούν. εδώ η ΔΕΗ σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ είχαν ξεχάσει να μετρήσουν την κατανάλωση για (1) έναν χρόνο σε όλη την πολυκατοικία που μένω και έπρεπε να μετρήσω μόνος μου την κατανάλωση , να τους πάρω τηλέφωνο , να μου εκδώσουν λογαριασμό από την ΔΕΗ (5000+ kwh) και να τον πληρώσω 500+ ευρώ πράγμα που έκανα άμεσα.
DOR1K1N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω μπορω να επισημανω κατι? Πολυ σωστο να χανουν μεροκαματα και χρειαζονται βοηθεια οι εργαζομενοι.. Αλλα δεν υπαρχει μια αδικια,ενω ειμαι ανεργος χωρις απολαβες,πλεον δεν εχω δικαιωμα ουτε στην ευρεση εργασιας,αφου οι εργασιες ηδη βαζουν λουκετο.. Εμεις δεν χρειαζομαστε ενισχυση? Μιλαω πολυ σοβαρα Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από DOR1K1N 2
afragorn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τουλάχιστον ΔΕΚΟ και τηλεφωνία δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμία διακοπή για όσο διάστημα θα βρισκόμαστε σε κατάσταση ανάγκης. Θα μιλάμε για ξεφτίλα. Και εμένα έχουν έρθει οι λογαριασμοί, αλλά δε πληρώνω τίποτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όσο για το ενοίκιο, κουτσά στραβά θα το δώσω αυτό το μήνα. Τον επόμενο δεν έχω ιδέα τι θα γίνει... Στο ίδιο καζάνι είμαστε όλοι φίλε μου... 1
vairass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, afragorn είπε Τουλάχιστον ΔΕΚΟ και τηλεφωνία δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμία διακοπή για όσο διάστημα θα βρισκόμαστε σε κατάσταση ανάγκης. Θα μιλάμε για ξεφτίλα. Και εμένα έχουν έρθει οι λογαριασμοί, αλλά δε πληρώνω τίποτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όσο για το ενοίκιο, κουτσά στραβά θα το δώσω αυτό το μήνα. Τον επόμενο δεν έχω ιδέα τι θα γίνει... Στο ίδιο καζάνι είμαστε όλοι φίλε μου... βρε για τον επομενο λεω....τωρα πληρωθηκα ειμαστε ΟΚ---τον επομενο τι κανουμε ;;;;;;;; 1
yiannis_1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, afragorn είπε Τουλάχιστον ΔΕΚΟ και τηλεφωνία δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμία διακοπή για όσο διάστημα θα βρισκόμαστε σε κατάσταση ανάγκης. Θα μιλάμε για ξεφτίλα. Και εμένα έχουν έρθει οι λογαριασμοί, αλλά δε πληρώνω τίποτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όσο για το ενοίκιο, κουτσά στραβά θα το δώσω αυτό το μήνα. Τον επόμενο δεν έχω ιδέα τι θα γίνει... Στο ίδιο καζάνι είμαστε όλοι φίλε μου... Για την Δεή είμαι σίγουρος. Για τους εναλλακτικούς έτσι και έτσι... 2
vairass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Εγώ ξέρω ότι ούτε τους νοιάζει τους κρατικούς μάγκες αν έχουμε να φάμε κλπ. Δώσε εντολή 3 μηνες δωρεάν τα πάντα... Δηλαδή θα μπούνε μέσα η δεη, η νερό και ο ΟΤΕ; έλεος.
afragorn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δωρεάν δε νομίζω, αλλά στην ανάγκη ας τυπωθεί χρήμα από την ΕΚΤ για να σωθεί η κατάσταση πανευρωπαϊκά... 1
Πανος999 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Το ΕΡΓΑΝΗ εχει κλεισει για δηλωση υπερωριών?? Ετσι μου ειπανε απ τη δουλειά.. Ισχυει? Ξέρει κανείς?
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Από όσο θυμάμαι online είχα φτιάξει. Μπορεί να με απατάει η μνήμη μου. Δοκίμασε πάλι μπας και έχει φάει κανεναν κόλλημα το σύστημα και βλέπεις οταν έρθει η στιγμή Ο online λογαριασμός γινεται κατόπιν εγγραφής σου στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ που μετα την εγγραφή σου χορηγούν έναν αριθμό κλειδί, μετά πηγαίνεις στο σπίτι και πραγματοποιείς την εγγραφή σου με αυτόν τον αριθμό και με κάτι κωδικούς που ορίζεις εσύ. Αυτά γινόντουσαν μέχρι το 2017, τώρα αν άλλαξε κάτι και γράφεσαι χωρίς να πας εκεί δεν ξέρω. 1 ώρα πριν, DOR1K1N είπε Εγω μπορω να επισημανω κατι? Πολυ σωστο να χανουν μεροκαματα και χρειαζονται βοηθεια οι εργαζομενοι.. Αλλα δεν υπαρχει μια αδικια,ενω ειμαι ανεργος χωρις απολαβες,πλεον δεν εχω δικαιωμα ουτε στην ευρεση εργασιας,αφου οι εργασιες ηδη βαζουν λουκετο.. Εμεις δεν χρειαζομαστε ενισχυση? Μιλαω πολυ σοβαρα Ενίσχυση χρειάζονται αρκετοί άνθρωποι πέραν των εργαζομένων. Τώρα τι θα κάνουμε...... βλέπουμε. Πάντως είμαι απαισιόδοξος. 2
partblah1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επίδομα 800 ευρώ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους εργοδότες Εργάνη Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από partblah1990
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα