Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Είσαι σίγουρος ότι αυτό χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι με το σύστημα Εργάνη;

Επειδή εγώ έχω καταλάβει ότι το σύστημα Εργάνη θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που η επιχείρηση κλείσει (επειδή την αναγκάζει ο νόμος), σε αυτήν την περίπτωση ο ΕΡΓΟΔΌΤΗΣ θα κάνει αίτηση για οικονομική ενίσχυση στο ΕΡΓΆΝΗ, και έπειτα οι εργαζόμενοι θα μπουν σε άλλη πλατφόρμα για να κάνουν αίτηση.

αχμ και ετσι να ειναι αν κλεισουμε απο δευτερα ? δεν πρεπει να ειμαι ετοιμος ; Δεν εχω παει ποτε ΟΑΔΕΔ στα 45 μου

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράφεις στον ΟΑΕΔ για αυτό το πράγμα.

Δεν ξέρω και εγώ, αν και οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζομαι κλείσανε από την πρώτη μέρα, δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω

αν η επιχείρηση πρέπει να κλείσει μπαίνει ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ δηλώνει ότι η επιχείρηση κλείνει λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας για τον ιό και αυτομάτως ενημερώνεται το ΕΡΓΑΝΗ σχετικά με τους εργαζόμενους της

μετά οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα μπουν σε ειδική πλατφόρμα για να δουν πως θα πληρωθούν.

Δημοσ.

Kαι εγώ είχα διαβάσει πως θα φτιαχτεί ειδική πλατφόρμα για αυτή την άδεια.

Οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ υπολειτουργούν ήδη, σιγά μη μπλεχτούν σε αυτό το κομμάτι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, afragorn είπε

Kαι εγώ είχα διαβάσει πως θα φτιαχτεί ειδική πλατφόρμα για αυτή την άδεια.

Οι υπάλληλaοι του ΟΑΕΔ υπολειτουργούν ήδη, σιγά μη μπλεχτούν σε αυτό το κομμάτι.

αρα τι κανω ρε παιδια ;;;;;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vairass είπε

απλά περιμένεις...

όπως περιμένουν όλοι...

πρέπει η εταιρεία/επιχείρηση (εργοδότης) να δηλώσει στο ΕΡΓΑΝΗ το κλείσιμο της επιχείρησης λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του ιού και μετά οι εργαζόμενοι θα μπουν σε ειδική πλατφόρμα για αυτό το σκοπό

αυτήν την ενημέρωση έχουμε μέχρι στιγμής από τους αρμόδιους φορείς και εμείς στην εταιρεία/επιχείρηση που εργάζομαι δηλαδή ότι ξέρεις εσύ ξέρω και εγώ όπως και όλοι

κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια

καθώς μπορεί να υπάρξει γενική/καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στις πόλεις άρα κλείσιμο όλων των εταιρειών/επιχειρήσεων

αυτό για μένα είναι κακό σενάριο αν συμβεί

γιατί δεν με απασχολεί το να κάτσω στο σπίτι μου

όσο το γεγονός ότι οι λογαριασμοί/υποχρεώσεις ενός σπιτιού τρέχουν...

άρα θα πρέπει να γνωρίζω το πως / πότε θα πληρωθώ...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ikorolis είπε

απλά περιμένεις...

όπως περιμένουν όλοι...

πρέπει η εταιρεία/επιχείρηση (εργοδότης) να δηλώσει στο ΕΡΓΑΝΗ το κλείσιμο της επιχείρησης λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του ιού και μετά οι εργαζόμενοι θα μπουν σε ειδική πλατφόρμα για αυτό το σκοπό

αυτήν την ενημέρωση έχουμε μέχρι στιγμής από τους αρμόδιους φορείς και εμείς στην εταιρεία/επιχείρηση που εργάζομαι δηλαδή ότι ξέρεις εσύ ξέρω και εγώ όπως και όλοι

κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια

καθώς μπορεί να υπάρξει γενική/καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στις πόλεις άρα κλείσιμο όλων των εταιρειών/επιχειρήσεων

αυτό για μένα είναι κακό σενάριο αν συμβεί

γιατί δεν με απασχολεί το να κάτσω στο σπίτι μου

όσο το γεγονός ότι οι λογαριασμοί/υποχρεώσεις ενός σπιτιού τρέχουν...

άρα θα πρέπει να γνωρίζω το πως / πότε θα πληρωθώ...

Ανταλλακτικα αυτοκινητων δεν κλεινουν -εγω δουλευω σε ομιλο οποτε δεν ....

επισης αν τελικα κλεισουν με το ζορι ποτε θα γινει ;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vairass είπε

Ανταλλακτικα αυτοκινητων δεν κλεινουν -εγω δουλευω σε ομιλο οποτε δεν ....

επισης αν τελικα κλεισουν με το ζορι ποτε θα γινει ;

δεν το ξέρω φίλε μου

αν γίνει γενική/καθολική απαγόρευση όλοι θα κλείσουν να το ξέρεις

εκτός υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης (100-166-199) και στρατού δεν θα κυκλοφορεί τίποτα άλλο.

αν γίνει ή όχι είμαστε όλοι σε αναμονή...(σε αναμμένα κάρβουνα θα έλεγα εγώ)

καθώς όλες οι αρμόδιοι οργανισμοί/φορείς - αρμόδιες υπηρεσίες - δημόσιες/ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζεται η εταιρεία στην οποία δουλεύω κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον

πότε θα κλείσουμε και εμείς δεν ξέρω και με ανησυχεί καθώς δυστυχώς στο κομμάτι που είμαι (λογιστήριο/οικονομική διαχείριση) δεν υπάρχει η υποδομή για απομακρυσμένη λειτουργία εκτός αν αφήσουμε υπολογιστές/σέρβερς ανοικτούς και μέσω προγράμματος όπως το teamviewer , anydesk κάνουμε δουλειά...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

δεν το ξέρω φίλε μου

αν γίνει γενική/καθολική απαγόρευση όλοι θα κλείσουν να το ξέρεις

εκτός υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης (100-166-199) και στρατού δεν θα κυκλοφορεί τίποτα άλλο.

αν γίνει ή όχι είμαστε όλοι σε αναμονή...(σε αναμμένα κάρβουνα θα έλεγα εγώ)

καθώς όλες οι αρμόδιοι οργανισμοί/φορείς - αρμόδιες υπηρεσίες - δημόσιες/ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζεται η εταιρεία στην οποία δουλεύω κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον

πότε θα κλείσουμε και εμείς δεν ξέρω και με ανησυχεί καθώς δυστυχώς στο κομμάτι που είμαι (λογιστήριο/οικονομική διαχείριση) δεν υπάρχει η υποδομή για απομακρυσμένη λειτουργία εκτός αν αφήσουμε υπολογιστές/σέρβερς ανοικτούς και μέσω προγράμματος όπως το teamviewer , anydesk κάνουμε δουλειά...

το σωστο ειναι να κλεισουν ολα αλλα να μας πληρωσουν ...τα ενοικια τρεχουν ,τα μωρα πεινανε κλπ κλπ ( τα ξερεις )

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vairass είπε

Περιμένεις όπως περιμένουν όλοι. Πρέπει να διαχειριστούμε μία τεράστια οικονομική κρίση που θα επέλθει τις επόμενες εβδομάδες...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Περιμένεις όπως περιμένουν όλοι. Πρέπει να διαχειριστούμε μία τεράστια οικονομική κρίση που θα επέλθει τις επόμενες εβδομάδες...

ΕΓΩ περιμενω....αυτον με το σπιτι τι να του πω ;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

το σωστο ειναι να κλεισουν ολα αλλα να μας πληρωσουν ...τα ενοικια τρεχουν ,τα μωρα πεινανε κλπ κλπ ( τα ξερεις )

εντάξει δεν είμαι παντρεμένος ούτε έχω παιδιά αλλά αρκετοί συνάδελφοι μου είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά

έτσι η ανησυχία υπάρχει

όπως σου είπα ανεξάρτητα τι θα γίνει οι λογαριασμοί/υποχρεώσεις σε κάθε σπίτι τρέχουν

το ίδιο και των εταιρειών

τι θα γίνει ... θα δούμε ... κάνουμε υπομονή ...

Μόλις τώρα, vairass είπε

ΕΓΩ περιμενω....αυτον με το σπιτι τι να του πω ;

θέλει δεν θέλει θα περιμένει και αυτός φίλε μου

μετά από το έκτακτο γεγονός με τον ίο θα έχουμε οικονομική κρίση

ειδικά αν υπάρξει γενική/καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων για αρκετές μέρες

εκτός αν πιστεύεις ότι η ελληνική οικονομία μετά από την οικονομική κρίση/μνημόνια έχει την αντοχή να αντέξει παραπάνω από εβδομάδα κλείσιμο στα πάντα...

γιατί εγώ ξέρω ότι αν κλείσουν τα πάντα για 14-15 ημέρες έως 30 ημέρες απλά την κάτσαμε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εντάξει δεν είμαι παντρεμένος ούτε έχω παιδιά αλλά αρκετοί συνάδελφοι μου είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά

έτσι η ανησυχία υπάρχει

όπως σου είπα ανεξάρτητα τι θα γίνει οι λογαριασμοί/υποχρεώσεις σε κάθε σπίτι τρέχουν

το ίδιο και των εταιρειών

τι θα γίνει ... θα δούμε ... κάνουμε υπομονή ...

θέλει δεν θέλει θα περιμένει και αυτός φίλε μου

μετά από το έκτακτο γεγονός με τον ίο θα έχουμε οικονομική κρίση

ειδικά αν υπάρξει γενική/καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων για αρκετές μέρες

εκτός αν πιστεύεις ότι η ελληνική οικονομία μετά από την οικονομική κρίση/μνημόνια έχει την αντοχή να αντέξει παραπάνω από εβδομάδα κλείσιμο στα πάντα...

γιατί εγώ ξέρω ότι αν κλείσουν τα πάντα για 14-15 ημέρες έως 30 ημέρες απλά την κάτσαμε...

μολις ηρθε η ΔΕΗ 424 ευρω...αντε βγαλε τωρα ακρη :)

χιλιες φορες να μην κλεισουμε για να πληρωνομαι αλλα απο την αλλη αν κολλησω μπορει να μην δω το φως του ηλιου ξανα..

αντε τωρα κανε επιλογη !!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vairass είπε

μολις ηρθε η ΔΕΗ 424 ευρω...αντε βγαλε τωρα ακρη :)

χιλιες φορες να μην κλεισουμε για να πληρωνομαι αλλα απο την αλλη αν κολλησω μπορει να μην δω το φως του ηλιου ξανα..

αντε τωρα κανε επιλογη !!!

επίσης και εμένα έχει έρθει η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ

αν έχω χρήματα έως τέλος του μήνα θα πληρωθούν

αν όχι δεν θα πληρωθούν

απλά πράγματα

δεν αγχώνομαι για υλικά πράγματα

για μένα μετράει η υγεία πρώτα από όλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

επίσης και εμένα έχει έρθει η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ

αν έχω χρήματα έως τέλος του μήνα θα πληρωθούν

αν όχι δεν θα πληρωθούν

απλά πράγματα

δεν αγχώνομαι για υλικά πράγματα

για μένα μετράει η υγεία πρώτα από όλα

και αν τα κοψουν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...