Προς το περιεχόμενο

BOX app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον ισχύει μέχρι τέλος του μήνα, εγώ θα πρότεινα να προχωρήσεις σε παραγγελία του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει με παραλαβή και πληρωμή απο το κατάστημα. Απο τη στιγμή που θα είναι οκ εδώ, θα ειναι οκ πανελλαδικά

Εγώ θα εχω νεότερα μεσοβδόμαδα (3-5 εργάσιμες ελεγε παράδοση), οπότε δε θα προλάβεις αν περιμένεις εμένα

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dith είπε

Εφόσον ισχύει μέχρι τέλος του μήνα, εγώ θα πρότεινα να προχωρήσεις σε παραγγελία του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει με παραλαβή και πληρωμή απο το κατάστημα. Απο τη στιγμή που θα είναι οκ εδώ, θα ειναι οκ πανελλαδικά

Εγώ θα εχω νεότερα μεσοβδόμαδα (3-5 εργάσιμες ελεγε παράδοση), οπότε δε θα προλάβεις αν περιμένεις εμένα

Εμένα & οι 2 λένε του 2018 όμως πάνω & είμαι και σε κόκκινη περιοχή όποτε παίζει μόνο click away.

Θα πάρω ένα τηλ την Δευτέρα. Υποτίθεται έχουν ισχύ μέχρι το τέλος του μήνα; 

Δημοσ.

Με click away δε παιζει γιατί απαιτούν πληρωμή με κάρτα όλου του ποσού.

Μετά απο χίλια ζορια μου γράψανε στο fb chat τους οτι ισχύουν εως το τελος αυτού του μήνα. Κάνε ενα τηλέφωνο σήμερα και ρώτησέ το μπας και φιλοτιμηθούν και απαντήσουν (στην συγκεκριμένη ερώτηση)

Δημοσ.
Στις 23/1/2021 στις 3:56 ΜΜ, dith είπε

Με click away δε παιζει γιατί απαιτούν πληρωμή με κάρτα όλου του ποσού.

Μετά απο χίλια ζορια μου γράψανε στο fb chat τους οτι ισχύουν εως το τελος αυτού του μήνα. Κάνε ενα τηλέφωνο σήμερα και ρώτησέ το μπας και φιλοτιμηθούν και απαντήσουν (στην συγκεκριμένη ερώτηση)

Σήμερα πήγα Γερμανό παρόλο που εμείς εδώ έχουμε click away, μπήκα κανονικά μέσα στο κατάστημα, έδωσα τις 2 δωροεπιταγές (περνάνε μαζί χωρίς πρόβλημα είτε 2 είτε παραπάνω) τις πέρασε στο σύστημα (είχε μια διαδικασία) & αγόρασα κανονικά.

Απ' ότι μου είπαν χτες τους πήγε & email για τις συγκεκριμένες δωροεπιταγές γιατί μου είπε η υπάλληλος ότι κανονικά αυτές είναι άκυρες του 2018( γι'αυτό & έχουν έξτρα διαδικασία), αλλά λόγω της κατάστασης τους έχουν ενημερώσει ότι έχουν στείλει & πιο παλιές δωροεπιταγές & εξαργυρώνονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Να σημειώσω πως επειδή πήρα κάτι που έπρεπε να πληρώσω επιπλέον δέχονται & μετρητά & κάρτα, άσχετα αν πλήρωσα με κάρτα 😁

Δημοσ.

Ωραιος! Εγώ εκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά με παράδοση σε κατάστημα, αλλά αγνοείται η τύχη της!!! Ελεος δηλαδη

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dith είπε

Ωραιος! Εγώ εκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά με παράδοση σε κατάστημα, αλλά αγνοείται η τύχη της!!! Ελεος δηλαδη

Πάρε τηλ καλύτερα στο κατάστημα που έχεις βάλει να κάνεις παραλαβή γιατί γίνεται ένας χαμός

Δημοσ.
Καλησπερα, εχω δυο δωροεπιταγες των 25Ε απο το ΒΟΧ για τα καταστηματα Γερμανος. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι οι δωροεπιταγες εχουν παρει παραταση λογο του ΛοκΝταουν και της ολης καταστασης με τον κορωνοιο και οταν ανοιξουν τα καταστηματα μπορω να εξαργηρωσω κανονικα.
Σημερα λοιπον πηγα σε φυσικο καταστημα στον Πυργο Ηλειας και δοκιμασα να τις εξαργυρωσω. Εκει η κοπελα στο ταμειο μου ειπε οτι δεν ισχουν και οτι δεν τις βλεπει στο συστημα. Καλεσα επιτοπου οσο ημουν στο καταστημα στο 210800600 και υστερα απο αναμονη για συνενοηση που ειχε με καποιον που γνωριζε μου ειπαν οτι ισχυουν κανονικα. Η κοπελα στο ταμειο αφου τις ξανασκαναρε μου ειπε δεν τις αναγνωριζει και δεν τις δεχεται. Διπλανος συναδελφος της μου ειπε οτι μπορω πλεον να τις εξαργυρωσω  κανοντας παραγγελια  ηλεκτρονικα και ετσι εφυγα απο το καταστημα . Στη διαδρομη γυρνοντας σπιτι δεχτηκα κληση απο το 2108006000 για μια τηλεοραση που ειχα κανει παραγγελια και οτι τελικα ακυρωθηκε και συμφωνησα μαζι της  τα χρηματα θα μου επιστραφουν. Με την ιδια κοπελα συζητησα στο τηλεφωνο  το προβλημα που αντιμετοπισα μου και μου συνεστησε και αυτη να δοκιμασω να τις καταχορισω ηλεκτρονικα αφου και αυτη ρωτησε συναδελφο της. 
Γυρνωντας σπιτι και αφου δοκιμασα να τις καταχωρισω παραγγελνοντας μια αλλη τηλεοραση ναι μεν τις αναγνωριζει λεγοντας μου οτι το ποσο της ΔΕ ειναι 25.00 αλλα συνεχιζοντας την παραγγελια δεν μου αφαιρει  το ποσο .Επικοινωνισα ξανα τηλεφωνικα στο 2108006000 και μου προτιναν ειτε να συνδεθω με εκπροσωπο (πραγμα που δεν εγινε ποτε) ειτε να  στειλω μειλ  ωστε να εχω μια σαφη απαντηση σχετικα με το ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ . Σε επικοινωνια που ειχα απο το ΒΟΧ μου ειπε οτι οντως οι επιταγες ισχυουν και εχουν παρει παραταση και οπως τους περιεγραψα το προβλημα  ειναι καθαρα του Γερμανου αφου ουτε σε φυσικο καταστημα δεν μπορεσα να εξαργυρωσω αλλα και ουτε ηλεκτρονικα  τις 2 δωροεπιταγες. Εστειλα μειλ και περιμενω

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε
Καλησπερα, εχω δυο δωροεπιταγες των 25Ε απο το ΒΟΧ για τα καταστηματα Γερμανος. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι οι δωροεπιταγες εχουν παρει παραταση λογο του ΛοκΝταουν και της ολης καταστασης με τον κορωνοιο και οταν ανοιξουν τα καταστηματα μπορω να εξαργηρωσω κανονικα.
Σημερα λοιπον πηγα σε φυσικο καταστημα στον Πυργο Ηλειας και δοκιμασα να τις εξαργυρωσω. Εκει η κοπελα στο ταμειο μου ειπε οτι δεν ισχουν και οτι δεν τις βλεπει στο συστημα. Καλεσα επιτοπου οσο ημουν στο καταστημα στο 210800600 και υστερα απο αναμονη για συνενοηση που ειχε με καποιον που γνωριζε μου ειπαν οτι ισχυουν κανονικα. Η κοπελα στο ταμειο αφου τις ξανασκαναρε μου ειπε δεν τις αναγνωριζει και δεν τις δεχεται. Διπλανος συναδελφος της μου ειπε οτι μπορω πλεον να τις εξαργυρωσω  κανοντας παραγγελια  ηλεκτρονικα και ετσι εφυγα απο το καταστημα . Στη διαδρομη γυρνοντας σπιτι δεχτηκα κληση απο το 2108006000 για μια τηλεοραση που ειχα κανει παραγγελια και οτι τελικα ακυρωθηκε και συμφωνησα μαζι της  τα χρηματα θα μου επιστραφουν. Με την ιδια κοπελα συζητησα στο τηλεφωνο  το προβλημα που αντιμετοπισα μου και μου συνεστησε και αυτη να δοκιμασω να τις καταχορισω ηλεκτρονικα αφου και αυτη ρωτησε συναδελφο της. 
Γυρνωντας σπιτι και αφου δοκιμασα να τις καταχωρισω παραγγελνοντας μια αλλη τηλεοραση ναι μεν τις αναγνωριζει λεγοντας μου οτι το ποσο της ΔΕ ειναι 25.00 αλλα συνεχιζοντας την παραγγελια δεν μου αφαιρει  το ποσο .Επικοινωνισα ξανα τηλεφωνικα στο 2108006000 και μου προτιναν ειτε να συνδεθω με εκπροσωπο (πραγμα που δεν εγινε ποτε) ειτε να  στειλω μειλ  ωστε να εχω μια σαφη απαντηση σχετικα με το ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ . Σε επικοινωνια που ειχα απο το ΒΟΧ μου ειπε οτι οντως οι επιταγες ισχυουν και εχουν παρει παραταση και οπως τους περιεγραψα το προβλημα  ειναι καθαρα του Γερμανου αφου ουτε σε φυσικο καταστημα δεν μπορεσα να εξαργυρωσω αλλα και ουτε ηλεκτρονικα  τις 2 δωροεπιταγες. Εστειλα μειλ και περιμενω

Αργούν να απαντήσουν στο mail, δοκίμασε να επικοινωνήσεις μέσω fb.

Εμένα το κατάστημα του Γερμανού είχε ενημέρωση.

Φταίει το box που δίνει ληγμένες δωροεπιταγές πάντως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε
Γυρνωντας σπιτι και αφου δοκιμασα να τις καταχωρισω παραγγελνοντας μια αλλη τηλεοραση ναι μεν τις αναγνωριζει λεγοντας μου οτι το ποσο της ΔΕ ειναι 25.00 αλλα συνεχιζοντας την παραγγελια δεν μου αφαιρει  το ποσο .

Κι εμένα μου ειχαν πει αυτη τη μπαρούφα, αλλά συμπεριφέρεται ακριβώς έτσι το σύστημά τους. Πιθανόν επειδή ειναι ληγμένες.  

Αγόρασα με παραλαβή απο κατάστημα απο την προηγουμενη βδομάδα και το αντικείμενο ακομα αγνοείται. Στο τηλέφωνο απο τα κεντρικά τους μίλησαν για παράταση έως τέλος Φεβρουαρίου.

Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας το ζήτημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω τα ιδια απο Πυργο, δεν την δεχεται ο Γερμανος με τιποτα.

Πηρα τηλεφωνο στο Box και ειπαν θα ενημερωσουν το καταστημα και βλεπουμε

Βασικα παρτε τηλεφωνο στο 2109287420 που ειναι μονο για τους ποντους

Επεξ/σία από tasarass77
  • Sad 1
Δημοσ.

Update: Με πήραν από το BOX να μου πουν ότι ενημέρωσαν το κατάστημα και να πάω να την εξαργυρώσω.

Πάω στον Γερμανό, αρχίζουν να λένε ότι αυτό δεν είναι δωροεπιταγή, που το βρήκα, ποιος μου το έδωσε και τελικά δεν την εξαργυρώνουν.

Την έβγαλαν φωτοτυπία και θα με ειδοποιήσουν από εβδομάδα.

Το πιθανότερο είναι όταν ξαναπάω να μου πουν ότι η δωροεπιταγή έχει ήδη εξαργυρωθει :D

• Sad 2
Δημοσ.

Πριν λιγο με ειδοποιησαν με sms οτι η παραγγελία η δικη μου ειναι στο κατάστημα που επέλεξα. Παιρνω κατάστημα και μου λενε το μαγικο: "δε μπορειτε να εξαργυρώσετε δωροεπιταγή σε προιόν που δεν ειναι διαθέσιμο στο κατάστημα"!!! Στο τηλεφωνικό κέντρο προτείνανε παραγγελία μέσω καταστήματος και εξαργύρωση οταν φτάσει. Οταν τους είπα οτι έχουμε click away ξανα απο αυριο: "θα παρουν παράταση οι δωροεπιταγές" 🤬

Απίστευτη ταλαιπωρία για το τίποτα. Κάθε εμπειρία μου με αυτή την αλυσίδα ειναι δραματικά άσχημη διαχρονικά. Μόνο όταν πουλούσε αυστηρά μπαταρίες - πριν εξαγοραστεί απο τους εξαποδω - ήταν μια τίμια και αξιόλογη επιχείρηση. Τώρα ΜΑΚΡΙΑ!

Δημοσ.
Στις 29/1/2021 στις 1:30 ΜΜ, tasarass77 είπε

Και εγω τα ιδια απο Πυργο, δεν την δεχεται ο Γερμανος με τιποτα.

Πηρα τηλεφωνο στο Box και ειπαν θα ενημερωσουν το καταστημα και βλεπουμε

Βασικα παρτε τηλεφωνο στο 2109287420 που ειναι μονο για τους ποντους

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το πρόβλημα που είχαν με το σύστημα τους λύθηκε και να πάω στο κατάστημα να εξαργυρωσω... επειδή θέλω μια ώρα και, για να φτάσω και δεν θέλω να πάω δεύτερη φορά και να παρω @ερ@ μου , πες μου αν κατάφερες και εξαργυρωσες 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...