spegouras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ειχα ενα προβλημα με το modem σημερα TD-W8961N εκανα καποια πραγματακια και επανηλθε( αναβαθμηση firmware, restart). Τωρα παει καλα αλλα να ενημερωσω οτι πιανω σημα μεσω extender TL-WA860RE(εχω κλεισει το DHCP του extender εκανα και εκει αναβαθμιση firmware) . Απλα θελω να ρωτησω τι πρεπει να επιλεξω στις ρυθμισεις του modem οσο αναφορα την επιλογη ISP, εχω επιλογες Dynamic IP Address Static IP Address PPPoA/PPPoE Bridge Mode Αυτη την στιγμη το εχω PPPoA/PPPoE, αλλα παλια θυμαμαι την ειχα στο Bridge Mode. Τι διαλεγω; και αν ειναι ευκολο πιο καναλι να διαλεξω (χαμος) Το 8 μου δεινει την καλυτερη ταχυτητα μετα το 2 και υστερα το 1 καναλι Ευχαριστω 😁 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από spegouras
physvlog Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 dynamic και pppoe θα διαλεξεις. Οσων αφορα το καναλι, ασε αυτο που σου παιζει καλυτερα.
spegouras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στις 17/3/2020 στις 8:53 ΠΜ, physvlog είπε dynamic και pppoe θα διαλεξεις. Οσων αφορα το καναλι, ασε αυτο που σου παιζει καλυτερα. μονο μια επιλογη μπορω να διαλεξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα