Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Έχει να κάνει καθαρά με την περιοχή θεωρώ. Εμείς δύο φορές που κάναμε παραγγελία πρόσφατα (Σάββατο απόγευμα 04/04 η μία και Δευτέρα πρωί 06/04 η άλλη) από Σκλαβενίτη, μας ήρθαν αυθημερόν.

Aπο το caremarket?

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Γενικά έχω χρησιμοποιήσει πολύ e-shop βασιλόπουλου όλες αυτές τις μέρες. Το θέμα είναι ότι από παραγγελίες 3 βδομάδες πίσω ακόμη δεν μου έχουν επιστρέψει τη διαφορά από πράγματα που δεν είχαν αφού σε χρεώνουν προκαταβολικά αν πληρώσεις με κάρτα. Σήμερα έλαβα ένα παράξενο mail

Αγαπητέ μας πελάτη,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για τεχνικούς λόγους δεν ολοκληρώθηκε η πληρωμή της παραγγελίας σου με αριθμό ******** μέσω της υπηρεσίας on line payment.

To ποσό των 71.03 έχει αποδεσμευτεί από την εταιρεία μας.

Θα σε παρακαλούσαμε για την καταβολή αυτού μέσω web banking με τον κωδικό RF**************.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο ποτέ?Τα αστεράκια δικά μου.Το RF τι ΙBAN είναι?Mου ήρθε από valid mail δεν ειναι phising

Πολλη προσοχη. ΜΟυ μοιαζει για καραμπινατο "ψαρεμα"

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Σκλαβενίτης, το έγραψα και παραπάνω (δεν ξέρω καν τι είναι αυτό το caremarket).

Το caremarket.gr ειναι του Σκλαβενιτη πλεον για ηλεκτρονικες αγορες

Εσυ υποθετω η απο e-food πηρες η απο τηλεφωνο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Το caremarket.gr ειναι του Σκλαβενιτη πλεον για ηλεκτρονικες αγορες

Εσυ υποθετω η απο e-food πηρες η απο τηλεφωνο.

Σωστά υποθέτεις, από το efood. Και με αυτόν τον τρόπο παραλάβαμε αυθημερόν και όχι μετά από έναν ή ενάμιση μήνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Σωστά υποθέτεις, από το efood. Και με αυτόν τον τρόπο παραλάβαμε αυθημερόν και όχι μετά από έναν ή ενάμιση μήνα.

Το προβλημα ειναι οτι το e-fοod υποστηριζει, μεχρι τωρα, 2-3 περιοχες στην Αθηνα μονο. Δυστυχως. Ειναι εντελως πειραματικο λογω της καταστασης που προεκυψε.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Έχει να κάνει καθαρά με την περιοχή θεωρώ

Σαφώς, απλά το ανάφερα και εξαρχής. Γνωρίζω ότι ξεκίνησε με Περιστέρι και σιγά σιγά επεκτείνεται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zanskou είπε

To RF δεν είναι ΙΒΑΝ. Kωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως πχ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ειναι

έχεις δίκιο φίλε μου. Μου έσκασε φλασιά και μένα όταν θυμηθηκα τη ΔΕΗ . Λογικά έχουν μέσω web banking ειδική μεταφορά για ΑΒ

58 λεπτά πριν, panostom είπε

Πολλη προσοχη. ΜΟυ μοιαζει για καραμπινατο "ψαρεμα"

θα είναι πολύ μάγκες αν κατάφεραν να το στείλουν από το αυθεντικό mail του βασιλόπουλου.Όπως και να εχει θα πέσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση πρώτα αν και μάλλον είναι πραγματικό. Απλά έχουν κρασάρει και τα συστηματα των τραπεζών και χάνονται πληρωμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχτες ειδαμε στο Δασκαλειο κερατεας βανακι της ΑΒ βασιλοπουλος και δεν ηξερα αμα εξυπηρετει την περιοχη μας!! διοτι το κοντινοτερο καταστημα ειναι στο μαρκοπουλο αττικης ειχε και η κερατεα αλλα εκλεισε και εγινε ελληνικα μαρκετ κερατεας!. 

οσο για το caremarket.gr δεν βλεπω να  καλυπτει την περιοχη και εβαλα email για ενημερωση οταν θα ειναι διαθεσιμο. 

οσο για το e-fresh.gr θυμαμαι οτι ελαχιστη παραγελια 130ευρω ητανε για να στα φερουνε στο σπιτι λογω απομακρυσμενης περιοχης. Αλλα και παλι βολευει. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πάρει απο efresh και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Τσαλακωμένα προιόντα (ίσως παίζανε στην Αθήνα μπάλα) με τα πράγματα και σκονισμένες σακούλες μέσα στην λιωμένη κούτα. 

Πήρα από το mymarket που κάνει διανομές και ηρέμησα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vaggelisnaoum είπε

Έχω πάρει απο efresh και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Τσαλακωμένα προιόντα (ίσως παίζανε στην Αθήνα μπάλα) με τα πράγματα και σκονισμένες σακούλες μέσα στην λιωμένη κούτα.

Έχω ακριβώς αντίθετη εμπειρία, μακράν την ποιοτικότερη συσκευασία από όσα e-sm έχω δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις Everest αλλά Βόρεια Ελλάδα δεν την έχουν σε προτεραιότητα εξυπηρετουν κυρίως Αθηνα που έχει προφανώς πολύ περισσότερο ψωμι . Πιο γρήγορο είναι πιστεύω σε όλους μας να παίρνουμε από ένα κοντινό (Μασουτη ΑΒ , My market) και να στα φέρνει ακριβώς αν όχι την ίδια αλλά την επόμενη ώρα. Είναι η προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.

Μια φορα εχω ψωνισει και αυτο λογω κουπονιου που ειχα με εκπτωση.Δεν ειχα κανενα παραπονο,αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lazaros75kar είπε

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις Everest αλλά Βόρεια Ελλάδα δεν την έχουν σε προτεραιότητα εξυπηρετουν κυρίως Αθηνα που έχει προφανώς πολύ περισσότερο ψωμι . Πιο γρήγορο είναι πιστεύω σε όλους μας να παίρνουμε από ένα κοντινό (Μασουτη ΑΒ , My market) και να στα φέρνει ακριβώς αν όχι την ίδια αλλά την επόμενη ώρα. Είναι η προσωπική μου άποψη.

Αττική και Πελοπόννησο. Το έχω κόψει το χόμπι και ψωνίζω δια ζώσης κάτι μήνες τώρα. Είδα βέβαια και εδώ Αθήνα, ο πουλιογάλας ήταν από τις χειρότερες online εμπειρίες μου , αφού ήρθαν με αύξηση κάπου 11% στα ευπαθή και χαμένα προϊόντα που έλαβα λίγες μέρες μετά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...