Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, panoskir είπε

Δεν βάζετε μυαλό με τίποτα...

Δεν το έπιασα;;;;;;;;;;;;;;;;;Χμμ!ή μήπως από ένα νικνέϊμ στο άβαταρ κρίνεις την ηλικία του καθενός εδώ μέσα;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Δεν το έπιασα;;;;;;;;;;;;;;;;;Χμμ!

όλος ο κόσμος είναι σε καραντινα και εσύ λες ότι βγαινεις μια φορά τη μέρα για να κάνεις βόλτα σε σούπερ μάρκετ. πώς αλλιώς πρέπει να σου πουν ότι αυτό που κάνεις για να μην βαριέσαι είναι δυνητικά άκρως επικίνδυνο για όλους τους γύρω σου που βγήκαν επειδή είχαν πραγματική ανάγκη ;

• Like 4
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν το έπιασα;;;;;;;;;;;;;;;;;Χμμ!ή μήπως από ένα νικνέϊμ στο άβαταρ κρίνεις την ηλικία του καθενός εδώ μέσα;;;;;;

Δεν εκρινα καμμία ηλικία μόνο την βόλτα μια φορά την ημέρα σε 2 σουπερμαρκετ χωρίς λόγο ,κάθε μέρα ,που με την υπάρχουσα κατάσταση συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά.

Επεξ/σία από panoskir
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, panoskir είπε

(η μόνη έξοδος μη βαρέσουμε και μπιέλα)

από τη μια γράφεις αυτό και από την άλλη προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν βγαίνεις για βόλτα. Δηλαδή ρε φιλε επίσκεψη σε 2 σμ κάθε μέρα με τις παρούσες συνθήκες τι είναι ; μας δουλεύεις ;

• Like 9
Δημοσ.

Δυστηχως ανοίγουν οι παραγγελίες καθημερινά 12:00 το βράδυ και είναι για παραγγελία που θα σου ερθει μια βδομάδα μετά την ίδια μέρα ...

Δημοσ.

Το χειρότερο για εμένα, ειναι οτι σε ενημερώνουν την ωρα της παραδοσης για τις ελλείψεις. Δηλαδη για να βρεις  αυτα που χρειάζεσαι πρέπει να βγεις έξω (που ουσιαστικα αυτο προσπαθεις να αποφυγεις με την online παραγγελια). Συμβουλή σε οσους δεν εχουν αλλη επιλογή, να πληρωσουν κατα την παραλαβη γιατί αλλιώς θα πληρώσουν δίπλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2020 στις 10:44 ΠΜ, kat kat είπε

Το χειρότερο για εμένα, ειναι οτι σε ενημερώνουν την ωρα της παραδοσης για τις ελλείψεις. Δηλαδη για να βρεις  αυτα που χρειάζεσαι πρέπει να βγεις έξω (που ουσιαστικα αυτο προσπαθεις να αποφυγεις με την online παραγγελια). Συμβουλή σε οσους δεν εχουν αλλη επιλογή, να πληρωσουν κατα την παραλαβη γιατί αλλιώς θα πληρώσουν δίπλα.

Η παραδοση ειναι γι αυριο και με πηραν τωρα. Πραγματι ειχαν ελλειψεις (λαχανο, κιμα, γιαουρτι, κατεψυγμενο κοκκινοψαρο, αλκοολουχο λοσιον) αλλα τα αντικαταστησαμε και του ειπα να βγει παραπανω, οποτε με τα λεφτα δεν υπαρχει προβλημα. Θα υπαρξει προς κατω μια διαφορα που την επιστρεφουν μεσα σε μια εβδομαδα ειπε. Περισσοτερο καιγομουν για τη λοσιον. Μαλλον σε φυσικο καταστημα ισως να βρισκεις. Αυτα τα ετοιμαζουν σε κεντρικες αποθηκες απ ο,τι μου ειπαν κι οχι σε τοπικα καταστηματα

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostom είπε

Η παραδοση ειναι γι αυριο και με πηραν τωρα. Πραγματι ειχαν ελλειψεις (λαχανο, κιμα, γιαουρτι, κατεψυγμενο κοκκινοψαρο, αλκοολουχο λοσιον) αλλα τα αντικαταστησαμε και του ειπα να βγει παραπανω, οποτε με τα λεφτα δεν υπαρχει προβλημα. Θα υπαρξει προς κατω μια διαφορα που την επιστρεφουν μεσα σε μια εβδομαδα ειπε. Περισσοτερο καιγομουν για τη λοσιον. Μαλλον σε φυσικο καταστημα ισως να βρισκεις. Αυτα τα ετοιμαζουν σε κεντρικες αποθηκες απ ο,τι μου ειπαν κι οχι σε τοπικα καταστηματα

Εμένα με πήραν την ωρα που θα γινοταν η παραδοση απο κοντινο καταστημα, οχι απο τις αποθηκες.  Δεν ξέρω πολυ fail εμπειρία για εμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2020 στις 9:23 ΠΜ, panoskir είπε

Δεν εκρινα καμμία ηλικία μόνο την βόλτα μια φορά την ημέρα σε 2 σουπερμαρκετ χωρίς λόγο ,κάθε μέρα ,που με την υπάρχουσα κατάσταση συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά.

Τώρα που τα διάβασες αυτά που γράφεις απορώ.Απομονώνεις τρεις λέξεις από το μήνυμά μου ενώ αν το διαβάσεις όλο φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά βόλτα πάω όταν λέω ψωνίζω τα απαταίτητα τρέχοντας και φεύγω ειδικά από το μηχάνημα στο Σκλαβενίτη να μη μεσολαβήσει άλλος μεταξύ εμένα και στα ψώνια.Εάν το "μη βαρέσουμε μπιέλα" που χρησιμοποιώ ως χιουμοριστικό το μεταφράζεις σαν βόλτα τι να πω.

Δηλαδή εσύ αν πάς σε s/m να πάρεις 10 πράγματα και βρεις τα 7 από αυτά θα γυρίσεις σπίτι και θα κλαις τη μοίρα σου διότι αν πας και στο άλλο να πάρεις τα άλλα τρία κάποιοι θα θεωρήσουν ότι κάνεις βόλτα.Και να πας βόλτα στο πάρκο , στην παραλία , στο δάσος εντάξει να πούμε πήγες βόλτα αλλά να πας βόλτα στο s/m το θεωρώ μαζοχισμό και τέτοιες τάσεις δεν έχω.Και φίλε Πάνο δεν ξέρω αν ζεις μόνος ενδεχομένως τη βγάζεις και με ένα πιτόγυρο.Εμείς είμαστε πέντε άτομα μέσα στα οποίο και ένα 7χρονο που όσα και να έχεις στο ντουλάπι και στο ψυγείο κάτι θα χρειαστεί. Και για την προμήθεια τροφής αυτών των ατόμων είμαι εγώ υπεύθυνος.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Εγώ πήρα Σκλαβενίτη Σάββατο τηλ και Δευτέρα πρωί με πήραν να μου πουν για 1-2 προϊόντα που δεν είχαν, και σε λίγη ωρα ηταν σπίτι μου.

Επισης πλέον ο Σκλαβενίτης με εξυπηρετεί και μέσω efood app όποτε γλιτώνεις και την αναμονή στο τηλ. 

Δημοσ.

Ναι κι εγω μετα απο μια δοκιμη σε Βασιλοπουλο, τελικα εκανα μια τηλεφωνικη στον τοπικο Σκλαβενιτη και την περιμενω τις επομενες μερες. Σιγα σιγα πιστευω θα ερθει και σ εμενα το efood. Για να δουμε τι ελλειψεις θα μου πει ο Σκλαβενιτης.

Δημοσ.

Είναι πολύ επίπονο για τους υπαλλήλους οι παραγγελίες.  Και αυτό γιατι τα καταστήματα δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί να βγάζουν εκατό παραγγελίες τη μέρα... Είναι 10 υπάλληλοι της βάρδια και οι μισοί είναι με ένα καρότσι εκτός βασικού τους πόστου με 3 η 4 παραγγελιές ο καθένας να τρέχουν σαν τον Βέγγο μέσα στο άγχος. Δείξτε λίγο υπομονή μέχρι να προσαρμόσουν στη νέα κατάσταση. Ευχαριστώ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...