Everest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Και όχι απλά πληρώνεις, αλλά λόγω ευπαθών πορϊόντων πχ φρούτα μου βγήκε και 5 ευρώ ακριβότερα από όταν έκανα την ηλεκτρονική. Πρέπει εμείς να πάρουμε την τράπεζα; Δνε αποδεσμεύονται με την μη αποδοχή του ποσού από το κατάστημα;
player_xyz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 10:54 ΠΜ, iddqdiddqd είπε ............. να μπούνε πρώτοι Βλακ Friday
kat kat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Everest είπε Και όχι απλά πληρώνεις, αλλά λόγω ευπαθών πορϊόντων πχ φρούτα μου βγήκε και 5 ευρώ ακριβότερα από όταν έκανα την ηλεκτρονική. Πρέπει εμείς να πάρουμε την τράπεζα; Δνε αποδεσμεύονται με την μη αποδοχή του ποσού από το κατάστημα; Δεν ξερω εαν θα γινοταν αυτοματα, αλλα μια εβδομαδα τωρα ενω με ενημερωσαν οτι θα επρεπε να πληρωσω ξανα κατα την παράδοση, τα χρηματα παρέμεναν δεσμευμενα και επρεπε να μιλησω με την τραπεζα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από kat kat
panostom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 εχετε κι αλλοι προβλημα με το αβ; Εγω περιμενω το Σαββατο παραδοση. Τι ακριβως να περιμενω; 1 ώρα πριν, kat kat είπε Δεν ξερω εαν θα γινοταν αυτοματα, αλλα μια εβδομαδα τωρα ενω με ενημερωσαν οτι θα επρεπε να πληρωσω ξανα κατα την παράδοση, τα χρηματα παρέμεναν δεσμευμενα και επρεπε να μιλησω με την τραπεζα. εχει προκυψει ξανα προβλημα; μπορω να διασφαλισω καπως οτι θα λαβω την παραγγελια; Γιατι αν ειναι ετσι να παρω απο αλλο σουπερ μαρκετ με τηλεφωνικη παραγγελια(σκλαβενιτης) ή με τηλεφωνικη παραγγελια στο βασιλοπουλο. Θορυβηθηκα τωρα γιατι δε θελω να αλλαξει κατι στον προγραμματισμο οτι το Σαββατο πραγματι θα παραλαβω την παραγγελια μου
Everest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Οι ώρες δεν τηρούνται. Κάποια πράγματα ήρθαν σε δεύτερη δόση αφού είχαν ξεμείνει κάπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά μεγάλες αυξήσεις, αφού πληρωσα σχεδόν 5 ευρώ περισσότερα από την τιμή όταν αγόραζα οnline. Τα προϊόντα φυλλαδίου έχουν σταθερές τιμές.
panostom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 55 λεπτά πριν, Everest είπε Οι ώρες δεν τηρούνται. Κάποια πράγματα ήρθαν σε δεύτερη δόση αφού είχαν ξεμείνει κάπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά μεγάλες αυξήσεις, αφού πληρωσα σχεδόν 5 ευρώ περισσότερα από την τιμή όταν αγόραζα οnline. Τα προϊόντα φυλλαδίου έχουν σταθερές τιμές. Μα γι αυτό δεν υποτίθεται ότι κρατάει ένα 5% παραπάνω όταν πληρώνεις ηλεκτρονικά; Και μετά λέει κάνουν το λογαριασμό και σου αποδεσμεύουν αναλόγως το ποσό που δε χρειάστηκε. Το θέμα είναι να έρθουν και να μην κάνουν τώρα βλακείες με τράπεζες και πληρωμές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το mymarket μου βγάζει μερα παράδοσης 21/4 😂
takoulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το mymarket μου βγάζει μερα παράδοσης 21/4 😂 Ναι... Εντάξει λογική ημερομηνία αφού όλοι τώρα βρέθηκαν να κάνουν παραγγελία... Υπομονή..
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Ναι... Εντάξει λογική ημερομηνία αφού όλοι τώρα βρέθηκαν να κάνουν παραγγελία... Υπομονή.. Υπάρχουν κ χειρότερα, το caremarket βγάζει απο Μάιο !
christos4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Caremarket μου έφερε παραγγελία 10 μέρες νωρίτερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία εκ μέρους τους, αλλά την μέρα της παράδοσης με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν κάποια προϊόντα detol (κάτι υγρά σαπούνια). επίσης δεν έφεραν χαρτοπετσέτες και κάτι σφουγγαράκια για πλύσιμο πιάτων, χωρίς ενημέρωση. οι χρεώσεις ήταν σωστές πάντως.
Dannie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, panostom είπε εχετε κι αλλοι προβλημα με το αβ; Εγω περιμενω το Σαββατο παραδοση. Τι ακριβως να περιμενω; εχει προκυψει ξανα προβλημα; μπορω να διασφαλισω καπως οτι θα λαβω την παραγγελια; Γιατι αν ειναι ετσι να παρω απο αλλο σουπερ μαρκετ με τηλεφωνικη παραγγελια(σκλαβενιτης) ή με τηλεφωνικη παραγγελια στο βασιλοπουλο. Θορυβηθηκα τωρα γιατι δε θελω να αλλαξει κατι στον προγραμματισμο οτι το Σαββατο πραγματι θα παραλαβω την παραγγελια μου Απο οσα σουπερμαρκετ εχω παραγγειλει ηλεκτρονικα ΑΒ Βασιλοπουλος ειχε την καλυτερη εξυπηρετηση(παντα πληρωνω μετρητα).Το θεμα ειναι οτι καποια πραγματα τα οποια μπορει να φαινονται διαθεσιμα τελικα να μην ειναι(αλλα θα σε παρουν τηλεφωνο να στο πουν).Συνηθως 1-2 πραγματα παντα δεν υπηρχαν στην παραγγελια που εκανα και αυτο συμβαινει γιατι πιστευω οτι σε εξυπηρετει το καταστημα που ειναι κοντα σου οποτε μπορει να εχει ελλειψη σε κατι.Αφου περιμενεις σαββατο παραδοση δεν αξιζει να την ακυρωσεις αλλου θα περιμενεις πολλες μερες.Απλα το σαββατο πρωι μπορει να σε παρουν να πουν οτι κατι λειπει.Ενταξει αποτομα η δουλεια τους εχει ανεβει 500%(και παραπανω).
Morosana Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στον Σκλαβενίτη έβλεπα υπαλληλους με λίστες να γεμίζουν καρότσια και με ενημέρωσαν ότι μπορείς να κανεις τηλεφωνική παραγγελία και να παραλάβεις απ το κατάστημα. Δεν έχει την ευκολία του delivery αλλά ούτε έχει την τεράστια αναμονή να στα φέρουν ούτε έρχεσαι σε επαφή με κόσμο στους διαδρόμους. Βέβαια δεν ξέρω τι ισχύει για προϊόντα ψυγείου αν πχ σου βάλουν φέτα στις 10 το πρωί που παραγγειλεις και παραλάβεις 7 το απόγευμα.
Everest Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, panostom είπε Μα γι αυτό δεν υποτίθεται ότι κρατάει ένα 5% παραπάνω όταν πληρώνεις ηλεκτρονικά; Και μετά λέει κάνουν το λογαριασμό και σου αποδεσμεύουν αναλόγως το ποσό που δε χρειάστηκε. Το θέμα είναι να έρθουν και να μην κάνουν τώρα βλακείες με τράπεζες και πληρωμές Το επιπλέον 5% που λένε, δεν ίσχυσε λόγω αύξησης φρούτων-λαχανικών. Το υπολόγισα σε 11%, αφού οι τιμές φυλλαδίου είναι συγκεκριμένες! Για αυτό ακυρώνουν την πληρωμή και σου λένε θα πληρώσεις στην παραλαβή.
papoys1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, margaritagr είπε Το mymarket μου βγάζει μερα παράδοσης 21/4 😂 Μαργαρίτα συμβουλή μου να την αποφύγεις τη συγκεκριμένη.Θυμίζει άλλες εποχές.😊 Εγώ δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά από τη στιγμή που είναι όλα ανοιχτά όλη μέρα γιατί να παραγγείλω για μετά από μία βδομάδα.Και lidl και Σκλαβενίτη που πάω μία φορά τη μέρα (η μόνη έξοδος μη βαρέσουμε και μπιέλα) πολύ χαλαρά ελάχιστος κόσμος σχεδόν ανύπαρκτος άντε να δεις στη γωνία του διαδρόμου κάποιον που αν έρχεται στο δικό σου πας στο δίπλα που είναι άδειος και θεωρώ πιο ασφαλές.Τα βάζεις μόνος στα γρήγορα στην τσάντα σου πληρώνεις ανέπαφα φεύγεις.Στο Σκλαβενίτη στο Γέρακα που πάω εγώ έχει και ταμεία express τα περνάς μόνος χωρίς να τα ακουμπήσει ούτε ταμίας για κάποιους που φοβούνται πολύ. Στην παραγγελία μέχρι να έρθουν στην πόρτα σου θα περάσουν από πάρα πολλά χέρια και θα συνευρεθούν με άλλα ψώνια στην καρότσα στα οποία θα έχουν βάλει τα χέρια τους πολλοί υπάλληλοι το πιο πιθανό και χωρίς γάντια γιατί δεν τους βλέπει κανείς.Τώρα αν κάποιοι το κάνουν να θεωρούνται in με τον κορονοιό (δεν ξέρω ρε γαμώτο πως μπαίνουν διαλυτικά) τι να πω. Edit. κορονοϊός. Το βρήκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από papoys1
panoskir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε και idl και Σκλαβενίτη που πάω μία φορά τη μέρα (η μόνη έξοδος μη βαρέσουμε και μπιέλα) Δεν βάζετε μυαλό με τίποτα... 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα