Γιαούρτι Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 που να γίνει κανένας πόλεμος μάγκες μου..... σας βλέπω να κλαίτε με μαύρο δάκρυ Ποπο θα πεθάνουμε κλείσαν τα delivery 3 1 3
Fir3fly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Σήμερα που είδα στο my market, η επόμενη διαθεσιμη ημερομηνία είναι στις 10/4. Οπότε κατάλαβαινεις τι χαμός γίνεται με παραγγελίες.
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Κάνουν προσλήψεις αυτές τις μέρες για άτομα που θα κάνουν delivery. Θα εξομαλυνθεί γρήγορα η κατάσταση.
Dannie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Ihavetheanswers είπε Κάνουν προσλήψεις αυτές τις μέρες για άτομα που θα κάνουν delivery. Θα εξομαλυνθεί γρήγορα η κατάσταση. Εχουν βγαλει ενα σκασμο λεφτα και δεν δινουν κατι παραπανω στους υπαλληλους οι ξευτιλες.Δεν νομιζω να προσλαβουν πολλα ατομα κοιταζουν πως να τα αρπαξουν απλα. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Όλο αυτό με τα σούπερ μάρκετ θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες. Οι περισσότεροι έκαναν ψώνια πανικού και η κίνηση στα SM είναι ήδη ελάχιστη τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Στο delivery κομμάτι προφανώς όλοι είναι υποστελεχωμένοι, γιατί ελάχιστοι έδιναν παραγγελία online μέχρι και πριν μια εβδομάδα. Λογικά θα κάνουν ορισμένες προσλήψεις, αλλά δε βλέπω να μειώνεται σύντομα ο χρόνος παράδοσης. Το 1 εβδομάδα+ το θεωρώ στανταρακι για αυτή τη περίοδο. 3 1
papoys1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Fir3fly είπε Σήμερα που είδα στο my market, η επόμενη διαθεσιμη ημερομηνία είναι στις 10/4. Οπότε κατάλαβαινεις τι χαμός γίνεται με παραγγελίες. Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν π.χ. μακαρόνια , πατάτες , φασόλια ξέρω γω και θα τους τα παραδώσουν 9 του Απρίλη...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Ο κρητικός έκανε ντελίβερι 24/3, μηπως όμως ήταν bug? για κάποιο λόγο είχε μόνο τρίτες ανοιχτές, δε μου μοιάζει λογικό. Εγώ παράγγειλα πάντως.
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dannie είπε Εχουν βγαλει ενα σκασμο λεφτα και δεν δινουν κατι παραπανω στους υπαλληλους οι ξευτιλες.Δεν νομιζω να προσλαβουν πολλα ατομα κοιταζουν πως να τα αρπαξουν απλα. Εντάξει κάτι δίνουν, νομίζω ήδη ο Μασούτης ανακοίνωσε μπόνους για τους υπαλλήλους. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Ihavetheanswers
xx1100 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν π.χ. μακαρόνια , πατάτες , φασόλια ξέρω γω και θα τους τα παραδώσουν 9 του Απρίλη... Την ιστορία με το μυρμήγκι δεν τη θυμόμαστε δυστυχώς.... (περί αποθήκευσης ο λόγος)
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/forums/topic/733729-online-supermarketdeliveryfail/ Ας πούμε το efresh πριν το μπαμ έκανε παραδόσεις ακόμη κ εντός 6ωρου από παραγγελια.. Δεν ήταν έτοιμοι για τόσες παραγγελίες...ούτε έχουν τόσα βανακια προσωπικό για να το στηρίξουν με την δημοσιότητα που πήραν από την αναγγελια.. Θα πρότεινα να μείνετε εκτός ονλινε παραγγελιών για Αθήνα γιατί είναι νορμάλ η κατάσταση με κάρτα εισόδου...αλλιώς ρωτήστε κάνα γνωστό που δουλεύει σε σ.μ. ή χονδρική;) Το σίγουρο είναι αντισηπτικά /gel /οινοπνεύματα χλωμό να τα βρείτε σε ράφι... To bazaar έχει νορμάλ παραδοση Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από kage
stelios18120 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Παιδιά όσοι μπορείτε μην παίρνετε online παραγγελίες, ούτως ή άλλως μετά τις 10 Απριλίου θα τα φέρουν οπότε δεν αξίζει. Τα σούπερ μάρκετ είναι 7 με 10 το βράδυ. Πηγαίνετε και παίρνετε άμεσα ότι θέλετε και έχετε ανάγκη.
kalogeros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Παιδιά, μην πανικοβάλεστε. Εχθές βραδάκι κατά τις 8 πήγα στο ΣΜ φορώντας μάσκα. Με το που μπήκα μου έβαλαν αντισηπτικό στα χέρια και ψέκασαν και το καρότσι μου. Έκανα άνετα τα ψώνια μου, αλλά υπήρχουν ελλείψεις σε προϊόντα όπως αντισηπτικά, οινόπνευμα, dettol κλπ. Στο ταμείο πλήρωσα με κάρτα για να μην έρχομαι σε επαφή με χρήματα και μου ξαναέδωσαν αντισηπτικό για τα χέρια. 1
logistoulis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Όλο αυτό με τα σούπερ μάρκετ θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες. 8 το πρωί πηγαίνοντας δουλειά είδα καμιά 20αρια+ σε ουρά έξω από ένα.. και σήμερα πρέπει να πάω κι εγώ οπότε πρέπει να βρω κάποια στιγμή να είναι ήσυχα τα πράγματα edit τώρα που ξανακοίταξα από το παράθυρο δεν υπάρχει κανείς, άρα μάλλον ήταν μουρλοί που περίμεναν το άνοιγμα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από logistoulis
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε 8 το πρωί πηγαίνοντας δουλειά είδα καμιά 20αρια+ σε ουρά έξω από ένα.. και σήμερα πρέπει να πάω κι εγώ οπότε πρέπει να βρω κάποια στιγμή να είναι ήσυχα τα πράγματα edit τώρα που ξανακοίταξα από το παράθυρο δεν υπάρχει κανείς, άρα μάλλον ήταν μουρλοί που περίμεναν το άνοιγμα Δεν νομίζω, από ότι είπαν πλέον ανοίγουν στις 9 7, προφανώς δεν άφηναν πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό πελατών να είναι ταυτόχρονα μέσα στο κατάστημα (1 ανά 10τμ αν θυμάμαι καλά). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Joshua21
*nenya* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για πιο ήσυχα, μπορείτε να πηγαίνετε και σε πιο μικρά σουπερμάρκετ της γειτονιάς/mini market. Προσωπικά αυτό κάνω, αφού δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη κοντινή ημερομηνία για παράδοση από online αγορά... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από *nenya*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα