Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα που είδα στο my market, η επόμενη διαθεσιμη ημερομηνία είναι στις 10/4. Οπότε κατάλαβαινεις τι χαμός γίνεται με παραγγελίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ihavetheanswers είπε

Κάνουν προσλήψεις αυτές τις μέρες για άτομα που θα κάνουν delivery. Θα εξομαλυνθεί γρήγορα η κατάσταση.

Εχουν βγαλει ενα σκασμο λεφτα και δεν δινουν κατι παραπανω στους υπαλληλους οι ξευτιλες.Δεν νομιζω να προσλαβουν πολλα ατομα κοιταζουν πως να τα αρπαξουν απλα.

• Like 1
Δημοσ.

Όλο αυτό με τα σούπερ μάρκετ θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες. 

Οι περισσότεροι έκαναν ψώνια πανικού και η κίνηση στα SM είναι ήδη ελάχιστη τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Στο delivery κομμάτι προφανώς όλοι είναι υποστελεχωμένοι, γιατί ελάχιστοι έδιναν παραγγελία online μέχρι και πριν μια εβδομάδα.

Λογικά θα κάνουν ορισμένες προσλήψεις, αλλά δε βλέπω να μειώνεται σύντομα ο χρόνος παράδοσης. Το 1 εβδομάδα+ το θεωρώ στανταρακι για αυτή τη περίοδο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fir3fly είπε

Σήμερα που είδα στο my market, η επόμενη διαθεσιμη ημερομηνία είναι στις 10/4. Οπότε κατάλαβαινεις τι χαμός γίνεται με παραγγελίες.

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν π.χ. μακαρόνια , πατάτες , φασόλια ξέρω γω και θα τους τα παραδώσουν 9 του Απρίλη...:o

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο κρητικός έκανε ντελίβερι 24/3, μηπως όμως ήταν bug? για κάποιο λόγο είχε μόνο τρίτες ανοιχτές, δε μου μοιάζει λογικό. Εγώ παράγγειλα πάντως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Εχουν βγαλει ενα σκασμο λεφτα και δεν δινουν κατι παραπανω στους υπαλληλους οι ξευτιλες.Δεν νομιζω να προσλαβουν πολλα ατομα κοιταζουν πως να τα αρπαξουν απλα.

Εντάξει κάτι δίνουν, νομίζω ήδη ο Μασούτης ανακοίνωσε μπόνους για τους υπαλλήλους.

Επεξ/σία από Ihavetheanswers
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν π.χ. μακαρόνια , πατάτες , φασόλια ξέρω γω και θα τους τα παραδώσουν 9 του Απρίλη...:o

Την ιστορία με το μυρμήγκι δεν τη θυμόμαστε δυστυχώς.... 

(περί αποθήκευσης ο λόγος) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/733729-online-supermarketdeliveryfail/

Ας πούμε το efresh πριν το μπαμ έκανε παραδόσεις ακόμη κ εντός 6ωρου από παραγγελια..

Δεν ήταν έτοιμοι για τόσες παραγγελίες...ούτε έχουν τόσα βανακια προσωπικό για να το στηρίξουν με την δημοσιότητα που πήραν από την αναγγελια..

Θα πρότεινα να μείνετε εκτός ονλινε παραγγελιών για Αθήνα γιατί είναι νορμάλ η κατάσταση με κάρτα εισόδου...αλλιώς ρωτήστε κάνα γνωστό που δουλεύει σε σ.μ.  ή χονδρική;)

Το σίγουρο είναι αντισηπτικά /gel /οινοπνεύματα χλωμό να τα βρείτε σε ράφι...

To bazaar έχει νορμάλ παραδοση

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Παιδιά όσοι μπορείτε μην παίρνετε online παραγγελίες, ούτως ή άλλως μετά τις 10 Απριλίου θα τα φέρουν οπότε δεν αξίζει. 

Τα σούπερ μάρκετ είναι 7 με 10 το βράδυ. 

Πηγαίνετε και παίρνετε άμεσα ότι θέλετε και έχετε ανάγκη. 

Δημοσ.

Παιδιά, μην πανικοβάλεστε. Εχθές βραδάκι κατά τις 8 πήγα στο ΣΜ φορώντας μάσκα. Με το που μπήκα μου έβαλαν αντισηπτικό στα χέρια και ψέκασαν και το καρότσι μου. Έκανα άνετα τα ψώνια μου, αλλά υπήρχουν ελλείψεις σε προϊόντα όπως αντισηπτικά, οινόπνευμα, dettol κλπ. Στο ταμείο πλήρωσα με κάρτα για να μην έρχομαι σε επαφή με χρήματα και μου ξαναέδωσαν αντισηπτικό για τα χέρια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Όλο αυτό με τα σούπερ μάρκετ θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες. 

8  το πρωί πηγαίνοντας δουλειά είδα καμιά 20αρια+ σε ουρά έξω από ένα.. και σήμερα πρέπει να πάω κι εγώ οπότε πρέπει να βρω κάποια στιγμή να είναι ήσυχα τα πράγματα 

edit τώρα που ξανακοίταξα από το παράθυρο δεν υπάρχει κανείς, άρα μάλλον ήταν μουρλοί που περίμεναν το άνοιγμα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

8  το πρωί πηγαίνοντας δουλειά είδα καμιά 20αρια+ σε ουρά έξω από ένα.. και σήμερα πρέπει να πάω κι εγώ οπότε πρέπει να βρω κάποια στιγμή να είναι ήσυχα τα πράγματα 

edit τώρα που ξανακοίταξα από το παράθυρο δεν υπάρχει κανείς, άρα μάλλον ήταν μουρλοί που περίμεναν το άνοιγμα 

Δεν νομίζω, από ότι είπαν πλέον ανοίγουν στις 9 7, προφανώς δεν άφηναν πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό πελατών να είναι ταυτόχρονα μέσα στο κατάστημα (1 ανά 10τμ αν θυμάμαι καλά).

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πιο ήσυχα, μπορείτε να πηγαίνετε και σε πιο μικρά σουπερμάρκετ της γειτονιάς/mini market. Προσωπικά αυτό κάνω, αφού δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη κοντινή ημερομηνία για παράδοση από online αγορά...

Επεξ/σία από *nenya*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...