Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα καλα εκαναν και ετρεχαν σουπερμαρκετ... 

εχω προσπαθησει να παραγγειλω σε  site(efresh,ab,caremarket,shelf,mymarket,bazaar,kritikos) ολα κλειστα για παραδοσεις ή 1η διαθεσιμη παραδοση για τον αλλον μηνα :P

υπαρχει κατι που να χει δοκιμασει κανεις κ να βρηκε διαθεσιμοτητα?

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kage είπε

εχω προσπαθησει να παραγγειλω σε  site(efresh,ab,caremarket,shelf,mymarket,bazaar,kritikos) ολα κλειστα για παραδοσεις ή για τον αλλον μηνα...

e-fresh πήρα εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα τα περιμένω αύριο.Όντως υπάρχει θέμα από ότι είδα σε ΑΒ , Caremarket και e-fresh από τα οποία παίρνω συχνά.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

εχω προσπαθησει να παραγγειλω σε  site(efresh,ab,caremarket,shelf,mymarket,bazaar,kritikos) ολα κλειστα για παραδοσεις ή για τον αλλον μηνα...

Στο ΑΒ δεν στέλνουν έγκαιρα δηλαδή; Γιατί εχτές μου έλεγε ένας συγγενης να πάρω τηλ το τοπικό κατάστημα της περιοχής να παραγγειλω. 

Δημοσ.

Οχι ολα ετσι και εγω εκανα και θα ερθει σε μια βδομαδα, σε αυτο φταινε οι ιδιες οι εταιριες που δεν ειχαν προβλεψει τοσο κινηση.

Παντως απο σημερα μπορεις να πας σουπερ με πιο ασφαλεια,γενικα εχω φιλους που δουλευουν αποθηκη και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την τροφοδοσια και το στοκ οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Εννοείται οτι καλα εκαναν, οταν ειναι ενας πανικοβλημενος ολα καλα, οταν πανικοβληθουν ολοι χαιρετίσματα

Δημοσ.

Πηγαιντε με μασκα στις 8 το πρωι.Ποιος θα ειναι ? Κανενας .Αν ειναι και κανα  μικρο παραρτημα μικρης αλυσιδας ..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kage είπε

εχω προσπαθησει να παραγγειλω σε  site(efresh,ab,caremarket,shelf,mymarket,bazaar,kritikos) ολα κλειστα για παραδοσεις ή 1η διαθεσιμη παραδοση για τον αλλον μηνα :P

Αυτοεκπληρούμενη προφητεία, σκέτη παράνοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημα (να μην δίνουν καθόλου διαθεσιμότητα ή τον άλλο μήνα), ενδεικτικά Κρητικός στην Θεσσαλονίκη που έψαξα μου δίνει πρώτη παράδοση Σάββατο (πρωί ή απόγευμα).

Επεξ/σία από Ihavetheanswers
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JERONIMO888 είπε

Οχι ολα ετσι και εγω εκανα και θα ερθει σε μια βδομαδα, σε αυτο φταινε οι ιδιες οι εταιριες που δεν ειχαν προβλεψει τοσο κινηση.

δε φταίει καμιά εταιρία. Φταίει το κάθε πρόβατο που τρέχει σα να μην υπάρχει αύριο.

Η βλακεία λένε είναι ανίκητη, οπότε δε μπορούν να κάνουν κάτι τα μαρκετ.

Πάει ο άλλος και φορτώνει όλο το αυτοκίνητο με κωλόχαρτα...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε δύσκολες καταστάσεις δημιουργείται από τους ηλίθιους

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, kat kat είπε

Μόλις έβαλα παραγγελία με ΑΒ για παράδοση την άλλη Τρίτη.

Σε μενα, εδω και μια εβδομαδα, δεν βγαζει διαθεσιμη ημερομηνια ουτε για δειγμα.

Δημοσ.
Στις 16/3/2020 στις 5:35 ΜΜ, kage είπε

Σίγουρα θα παίζει από περιοχή σε περιοχή η διαθεσιμότητα και οι ημερομηνίες. Από το να περάσουν όμως τόσα χέρια, δεν είναι καλύτερο απλά να πας με μάσκα και γάντια σε περίπτωση που φοβάσαι? 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω αν πρόκεται για τρολ αλλά όλα τα super markets κλείσανε το ντελίβερι. Τώρα τι παίζει? πεθαίνουμε από τη πείνα ή πρέπει να πάμε σε μαγαζί για τρόφιμα? Πως γίνετα να κλείσανε το ντελιβερί το οποίο θεωρητικά είναι πιο ασφαλές για τον ιό.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Δεν κλείσανε, είναι γεμάτα τα σλοτς για το προσεχές διάστημα. Η ικανότητα που έχουν για delivery είναι συγκεκριμένη και μάλλον μειωμένη αυτό τον καιρό. Και προφανώς δεν είσαι ο μόνος που σκέφτηκες να παραγγείλεις online υπό αυτές τις συνθήκες

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Mvpgr είπε

Δεν κλείσανε, είναι γεμάτα τα σλοτς για το προσεχές διάστημα. Η ικανότητα που έχουν για delivery είναι συγκεκριμένη και μάλλον μειωμένη αυτό τον καιρό. Και προφανώς δεν είσαι ο μόνος που σκέφτηκες να παραγγείλεις online υπό αυτές τις συνθήκες

Βασιλόπουλος, σκλαβενίτης, efresh, bazaar, κρητικός δεν ΄έχουν θέση για μία ολόκληρη βδομάδα, απίστευτο..... υπάρχει κανένας πιο άγνωστος μπας και έχει?

Επεξ/σία από aizensama24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...