fotisman78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 πηρα δωρο στην γυναικα μου το εν λογω smartphone και παραπονιεται οτι οταν μιλαει ,παρ ολο που ειναι σβηστη η οθονη(μαυρη) παταει με το μαγουλο της ειτε την σιγαση ειτε μπαινει σε εφαρμογες ειτε στο ιντερνετ...καποιος κατι αναλογο να βοηθησει??ευχαριστω εκ των προτερων!!
tsakiG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Έχω το mia1 της xiaomi και παθαίνω το ίδιο. Είτε μεγάφωνο είτε σίγαση κατά λάθος με το μάγουλο. Πλέον μηχανικά όταν το βάζω στο αυτί πατάω να κλειδώσει κιόλας.
chios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 * # * # 6484 # * # * Χτυπά αυτό στον dialer στο menu που θα μπεις βρες τον proximity sensor και κάνε του calibration και θα φτιάξει. 1
fotisman78 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 το πατησα αλλα δεν εβγαλα ακρη πως κανεις calibration...επισης πολλες φορες κολλαει η οθονη δεν μπορεις να κλεισεις την κληση καθως μαυριζει η οθονη...δεν ξερω τι γινεται δεν μου βγηκε καλο...
Crybal Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Υπαρχει μια εφαρμογή η macrodroid .Αυτοματοποιει καποιες διεργασίες αναλογα με τις ενεργειες που θα το ρυθμίσεις (θελεις λίγο διαβασμα ή βοήθεια στο forum τους).Δηλ. πχ παράμετροι>εαν το κινητό είναι σε κλήση + proximity sensor ειναι=0 >τότε lock screen...καπως ετσι τελως παντων
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 έχει τοποθετηθεί τζαμάκι η μεμβράνη που να καλύπτει το πάνω μέρος και την περιοχή γύρω απο την μπροστινή κάμερα; αν ναι υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά ο proximity. 8 ώρες πριν, fotisman78 είπε το πατησα αλλα δεν εβγαλα ακρη πως κανεις calibration...επισης πολλες φορες κολλαει η οθονη δεν μπορεις να κλεισεις την κληση καθως μαυριζει η οθονη...δεν ξερω τι γινεται δεν μου βγηκε καλο... Σου γράφει αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις πώς, αν δεν καταλαβαίνεις τα αγγλικά είναι άλλο θέμα. αφού μπείς στο μενού, σου λέει να πατήσεις το calibrate χωρίς να καλύπτεις το πάνω μέρος της οθόνης, μετά σου βγάζει ενα μήνυμα απο κάτω οτι έγινε επιτυχώς και κάλυψε την οθόνη να δεις αν λειτουργεί. Αν παρ όλα αυτά υπάρχει τζαμακι λαθος τοποθετημένο παλι πρόβλημα θα δημιουργεί. 1
georgesat20 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Στις 18/3/2020 στις 5:38 ΜΜ, chios είπε * # * # 6484 # * # * Χτυπά αυτό στον dialer στο menu που θα μπεις βρες τον proximity sensor και κάνε του calibration και θα φτιάξει. Ευχαριστώ πατρίδα το έκανα και δούλεψε. Είχε αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα