Mrsmoke95 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα , είπα να αρχίσω ένα θέμα για το iphone 9 . Κάτοχος iPhone 8 και ακούγοντας τα στοιχεία που διέρρευσαν για το iphone 9 ή αλλιώς iphone se2 είπα να το αγοράσω για να κάνω και ένα update στο κινητό μου . Απλα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας. 1) η κάμερα του είπαν θα είναι διπλή ; Θα έχει potrait mode ? Και γενικά το θόλωμα του backgrounderπου έχουν τα 8 plus και μετά ; 2) αξίζει η αλλαγή από το 8ρι μου ;
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Αντε παλι τα ιδια. Ρε παιδια ειναι δυνατον να ρωτανε αν αξιζει η αλλαγη σε ενα κινητο το οποιο δεν εχει καν ανακοινωθει/παρουσιαστει και να ρωτατε και για τα specs αυτου? Που να ξερουμε εμεις οι υπολοιποι,στην Apple δουλευουμε?
CaptainChris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Περισσεύουν τα λεφτά και δεν έχει τι να τα κάνει, για αυτό ανυπόμονη. Θα αργήσει να κυκλοφορήσει λόγο της αρωστιας που μας έχει κυριεύσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Ναι και στα δυο. Στειλε μου 537 ευρω στο paypal και μπορω να σου βρω ενα 9ρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα