ToroLoco Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Έχω τον canon ip7250 και τους τελευταίους μήνες μου εκτυπώνει ότι χρώματα θέλει και πολλές φορές δεν εκτυπώνει και βγάζει λευκή σελίδα. Έχω καθαρίσει (clean και deep clean) την κεφαλή και επίσης την έχω βγάλει και την έχω καθαρίσει επιμελώς με νερό και αλκοόλ. Μετά από τους καθαρισμούς εκτυπώνει 1-2 σελίδες και την επόμενη μέρα πρέπει να γίνει πάλι καθαρισμός. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορεί να οφείλεται στα συμβατά μελάνια που παίρνω από το Plaisio. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα και με ποιο τρόπο λύθηκε (αν λύθηκε)?
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) το είχα με το μαύρο. Κάθε δυο μέρες βαθύ καθαρισμό. Άλλαξα δυο συμβατά (Πλαίσιο και από αλλού) μέχρι που έβαλα original. και με αυτό έκανα αρκετές (πολλές) εκτυπώσεις μέχρι να φτιάξει ο εκτυπωτης. Από τότε δεν είχα πρόβλημα. Το αρχικό πρόβλημα σε μένα δεν το δημιούργησε του Πλαισίου. Αλλά είναι μάπα τελικά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από smpt
ToroLoco Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Και εμένα βασικά με το μαύρο είναι το πρόβλημα.
papoys1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, ToroLoco είπε Και εμένα βασικά με το μαύρο είναι το πρόβλημα. Από πλαίσιο δεν έχω πάρει ποτέ συμβατό από Στουρνάρη παίρνω πάντα από ένα που τα έχω βρεί πολύ φθηνά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Επίσης δουλεύουν μια χαρά μετά και από άπειρα γεμίσματα με σύριγγα. Εσένα σου το κάνει το αρχικό δοχείο ή αν το γεμίσεις μόνος με σύριγγα;;;;;;
ToroLoco Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Από πλαίσιο δεν έχω πάρει ποτέ συμβατό από Στουρνάρη παίρνω πάντα από ένα που τα έχω βρεί πολύ φθηνά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Επίσης δουλεύουν μια χαρά μετά και από άπειρα γεμίσματα με σύριγγα. Εσένα σου το κάνει το αρχικό δοχείο ή αν το γεμίσεις μόνος με σύριγγα;;;;;; Δεν έχω γεμίσει ποτέ, μετά από 2-3 χρόνια που έπαιρνα τα canon, πήγα στου πλαισίου και τελευταία είναι που έχω το πρόβλημα. Στην Στουρνάρη αυτός που λες που ακριβώς είναι;
papoys1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, ToroLoco είπε Δεν έχω γεμίσει ποτέ, μετά από 2-3 χρόνια που έπαιρνα τα canon, πήγα στου πλαισίου και τελευταία είναι που έχω το πρόβλημα. Στην Στουρνάρη αυτός που λες που ακριβώς είναι; https://www.euro-jet.gr/ Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο αν έχει για το δικό σου.Αν περάσεις από εκεί το παίρνεις και φθηνότερα με το γνωστό κόλπο. Για γέμισμα για δες εδώ ανέβασα καινούργιο βιντεάκι.😉
smpt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Άπειρα χρόνια μαγαζί. Ίσως να είναι και το πρώτο του είδους στην Ελλάδα. 1
ToroLoco Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, papoys1 είπε https://www.euro-jet.gr/ Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο αν έχει για το δικό σου.Αν περάσεις από εκεί το παίρνεις και φθηνότερα με το γνωστό κόλπο. Για γέμισμα για δες εδώ ανέβασα καινούργιο βιντεάκι.😉 Ποιο είναι το γνωστό κόλπο 🤨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα