Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Όχι δεν θα κλείσουν, εκτός από κάποια που έχουν μόνο αξεσουάρ και όχι ζωοτροφές ή κτηνιατρικά φάρμακα. 2
kyriakh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Όχι δεν θα κλείσουν, εκτός από κάποια που έχουν μόνο αξεσουάρ και όχι ζωοτροφές ή κτηνιατρικά φάρμακα. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση να ενημερώσω και κάποιες φίλες που έχουν pet shop και δεν ξέρουν αν θα κλείσουν είσαι σίγουρος έτσι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Just now, kyriakh said: σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση να ενημερώσω και κάποιες φίλες που έχουν pet shop και δεν ξέρουν αν θα κλείσουν είσαι σίγουρος έτσι; Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα μιας και αλλάζουν όλα κάθε μέρα. Οι επίσημες ενημερώσεις όμως λένε πως δεν θα κλείσουν χώροι που μας εφοδιάζουν με βασικά πράγματα. Και μέσα σε αυτά είναι και οι ζωοτροφές καθώς και τα κτηνιατρικά φάρμακα! 1
slk200gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 εγω παλι ξερω οτι τεταρτη θα ειναι κλειστα,εκανα παντως για παν ενδεχομενο τι προμηθειες μου (3 εχω και 6 αδεσποτα φροντιζω ,μεγαλη ευθυνη) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, slk200gr said: εγω παλι ξερω οτι τεταρτη θα ειναι κλειστα,εκανα παντως για παν ενδεχομενο τι προμηθειες μου (3 εχω και 6 αδεσποτα φροντιζω ,μεγαλη ευθυνη) Καταλαβαίνετε πως δεν ειναι λογικό να κλείσουν όσα έχουν ζωοτροφές κλπ έτσι? 2
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Το λογικό είναι να μην κλείσουν. Εκτός αν το κάνουν επειδή έχουν τροφές και τα σούπερ μάρκετ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Just now, zio10 said: Το λογικό είναι να μην κλείσουν. Εκτός αν το κάνουν επειδή έχουν τροφές και τα σούπερ μάρκετ. Δεν τρώνε όλα τα ζωα τις τροφές του super market και δεν ειναι όλα τα ζώα ...σκύλοι και γάτες! Επιπλέον τα οργανωμένα πετ σοπς έχουν κτηνιατρικά φάρμακα που δεν υπάρχουν αλλού. 3
slk200gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Καταλαβαίνετε πως δεν ειναι λογικό να κλείσουν όσα έχουν ζωοτροφές κλπ έτσι? deliveri φιλε μου
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δεν θα κλείσουν ρε παιδιά Λογικό ειναι. Βενζινάδικα, pet shop τροφές, σουπερμάρκετ, φαρμακεία, και γενικά καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης δεν κλείνουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Just now, slk200gr said: deliveri φιλε μου Ακόμη και αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσουν...
slk200gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, billdanos είπε Ακόμη και αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσουν... μακαρι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Just now, slk200gr said: μακαρι Χεσούς! (αυτό είναι το Jesus στα Ελληνικά 😛 )
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Κι εγώ εκανα τα κουμάντα μου για τα δικά μας και για τα αδέσποτα. Μακαρι να μην κλεισουν 2
guido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν τρώνε όλα τα ζωα τις τροφές του super market και δεν ειναι όλα τα ζώα ...σκύλοι και γάτες! Επιπλέον τα οργανωμένα πετ σοπς έχουν κτηνιατρικά φάρμακα που δεν υπάρχουν αλλού. Πέρα από φάρμακα είναι και ειδικές τροφές για σκυλιά με πχ προβλήματα αλλεργίας, στομάχι κτλ. Δεν νομίζω να μπορείς να βρεις πχ Ρόγιαλ σε σούπερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις