Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ανεβάσει μια αγγελία με κόμικς αλλά δεν ξέρω ακριβώς την αξία τους και έχω βάλει τις τιμές περίπου με την αρχική τους. Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Μπορεί κάποιος ειδικός στα ελληνικά κόμικς να μου πει αν χρειάζεται να βάλω παραπάνω ή παρακάτω τις τιμές.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Hi--Tech
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Hi--Tech είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ανεβάσει μια αγγελία με κόμικς αλλά δεν ξέρω ακριβώς την αξία τους και έχω βάλει τις τιμές περίπου με την αρχική τους. Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Μπορεί κάποιος ειδικός στα ελληνικά κόμικς να μου πει αν χρειάζεται να βάλω παραπάνω ή παρακάτω τις τιμές.

Ευχαριστώ!

Κάνεις τον κόπο να κολλήσεις και το λινκ με την αγγελία; 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα ακριβούτσικα μου φαίνονται... τα μικυ μηστήριο πάντως τα σπάνε, τόσο ο πρώτος όσο κι ο δεύτερος κύκλος!!

@Hi--Tech  Μήπως έχεις και παλιά τεύχη από μίκυ μάους; Είναι μερικά που έχω μονάχα το πρώτο μισό της ιστορίας... 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hi--Tech είπε

Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους

Μην τα πετάξεις στα σκουπίδια πάντως ακόμα κι αν δε βρεις αγοραστή...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hi--Tech είπε

Πάντως αν θέλεις άποψη μου, επειδή και εγώ ασχολουμε με ΚΟΜΙΞ, μικυ μαους, αλμανάκο, κλασικά έχω μεγάλη συλλογή,αν τα πούλαγα τόσο δεν θα τα έβαζα ανά τεύχος. 

Απόψη μου βέβαια. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας. 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν τα πετάς αν δεν στα αγοράσουν. Στην τελική τα αγοράζω εγώ, μόνο μην πετάξεις κανένα στα σκουπίδια. Μια φορά είδα 10 αλμανάκο σε κάδο, και μονο που δεν έκλαψα 😑

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 17/3/2020 στις 1:37 ΜΜ, Hi--Tech είπε

εχεις πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...