Hi--Tech Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Έχω ανεβάσει μια αγγελία με κόμικς αλλά δεν ξέρω ακριβώς την αξία τους και έχω βάλει τις τιμές περίπου με την αρχική τους. Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Μπορεί κάποιος ειδικός στα ελληνικά κόμικς να μου πει αν χρειάζεται να βάλω παραπάνω ή παρακάτω τις τιμές. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από Hi--Tech
Lasombra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, Hi--Tech είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω ανεβάσει μια αγγελία με κόμικς αλλά δεν ξέρω ακριβώς την αξία τους και έχω βάλει τις τιμές περίπου με την αρχική τους. Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Μπορεί κάποιος ειδικός στα ελληνικά κόμικς να μου πει αν χρειάζεται να βάλω παραπάνω ή παρακάτω τις τιμές. Ευχαριστώ! Κάνεις τον κόπο να κολλήσεις και το λινκ με την αγγελία; 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Η άποψη μου είναι ακριβά τα έχεις βάλει. Πολυ μεγάλη τιμή ανά τεύχος. 1
Lasombra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Κι εμένα ακριβούτσικα μου φαίνονται... τα μικυ μηστήριο πάντως τα σπάνε, τόσο ο πρώτος όσο κι ο δεύτερος κύκλος!! @Hi--Tech Μήπως έχεις και παλιά τεύχη από μίκυ μάους; Είναι μερικά που έχω μονάχα το πρώτο μισό της ιστορίας... 1
Hi--Tech Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους
Lasombra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Hi--Tech είπε Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους Μην τα πετάξεις στα σκουπίδια πάντως ακόμα κι αν δε βρεις αγοραστή... 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hi--Tech είπε Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους Πάντως αν θέλεις άποψη μου, επειδή και εγώ ασχολουμε με ΚΟΜΙΞ, μικυ μαους, αλμανάκο, κλασικά έχω μεγάλη συλλογή,αν τα πούλαγα τόσο δεν θα τα έβαζα ανά τεύχος. Απόψη μου βέβαια. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν τα πετάς αν δεν στα αγοράσουν. Στην τελική τα αγοράζω εγώ, μόνο μην πετάξεις κανένα στα σκουπίδια. Μια φορά είδα 10 αλμανάκο σε κάδο, και μονο που δεν έκλαψα 😑 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από stelios18120 2
KonstantineSt Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Στις 17/3/2020 στις 1:37 ΜΜ, Hi--Tech είπε Κάνω καθάρισμα στην αποθήκη και τα έχω σε κούτες. Αν βρω και άλλα, θα τα ανεβάσω στην αγγελία. Σίγουρα έχω και μίκυ μάους εχεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα