Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλημέρα. Θέλω κάποια στιγμή να. Πάρω ένα ρολογακι, το οποίο θέλω να έχει τις περισσότερες δυνατές μετρήσεις fitness (με νοιαζουν παλμοί, vo max, sleep κυρίως) Αλλά με ενδιαφέρει πολύ και η εμφάνιση και φυσικά η μπαταρία. 

Αυτά που μου αρέσουν σαν εμφάνιση τα βάζω με σειρά απτό ωραιότερο προς το χειρότερο είναι τα 

Honor Magic Watch 2

Huawei watch gt 2.

Amazfit stratos 3

Ποοιο θεωρείτε καλύτερο απτό 3; και αν υπάρχει άλλη πρόταση ριχτε τη αλλά στο ίδιο στυλ εμφάνισης 

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ.

Από τα 3 που αναφέρεις νομίζω πως καλύτερο είναι το Huawei Watch GT 2.

Αλλά από θέμα χρημάτων εγώ θα έπαιρνα το Huawei watch GT το 1ο.

Τα Huawei έχουν την καλύτερη μπαταρία από όλα τα smartwatch 

Δημοσ.
Στις 17/3/2020 στις 6:31 ΜΜ, Hamurabi είπε

Κάνεις δε Ξέρει ρε παιδια

Τα υπόλοιπα topics σχετικά με την αγορά smartwatch κλπ αφιέρωσες λίγο χρόνο να τα διαβάσεις; Με ένα απλό search στο συγκεκριμένο forum κάποιες - έστω - πληροφορίες θα σου φαίνονταν χρήσιμες.

https://www.insomnia.gr/search/?q=smartwatch&quick=1&type=forums_topic&nodes=67

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stark είπε

Τα υπόλοιπα topics σχετικά με την αγορά smartwatch κλπ αφιέρωσες λίγο χρόνο να τα διαβάσεις; Με ένα απλό search στο συγκεκριμένο forum κάποιες - έστω - πληροφορίες θα σου φαίνονταν χρήσιμες.

https://www.insomnia.gr/search/?q=smartwatch&quick=1&type=forums_topic&nodes=67

Αφιέρωσα χρόνο ναι αλλά όχι τόσο ώστε να διαβάσω 11 σελίδες με 110 διαφορετικά τόπικς. 

Αν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό που είπα αδερφέ Καντο αλλιως μη πουλας πνεύμα ξέρω ναΠατάω search.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Αφιέρωσα χρόνο ναι αλλά όχι τόσο ώστε να διαβάσω 11 σελίδες με 110 διαφορετικά τόπικς. 

Αν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό που είπα αδερφέ Καντο αλλιως μη πουλας πνεύμα ξέρω ναΠατάω search.

Επειδή σου απάντησα πολύ ευγενικά και σου έδωσα και link με πολλές απαντήσεις σε αυτά που ρώτησες κι εσύ άρχισες τα περί πνεύματος:
Οχι "αδερφέ", άνθρωποι σαν εμένα που έχουμε αφιερώσει χρόνο και έχουν γράψει αναλυτικά τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας για να βοηθάμε κόσμο (χωρίς κανένα κέρδος) στο συγκεκριμένο κι όχι μόνο forum, δεν θα σου ξαναγράψουμε από την αρχή τα ίδια, συγκεκριμένα για σένα, τα απαντημένα (μόλις πριν λίγες μέρες / εβδομάδες) επειδή βαριέσαι να διαβάσεις και τα θελεις όλα έτοιμα.
Το 2ο μόλις αποτέλεσμα στο search link που σου παρέθεσα (επειδή το παιξες drama queen και ανέφερες 11 σελίδες και 110 τοπικς) περιλαμβάνει σύγκριση που θα μπορούσε να σε βοηθήσει, τουλάχιστον για να αποκλείσεις κάποιο / κάποια.
Οπότε είτε δεν ξέρεις να πατάς search είτε απλά - όπως ανέφερα και πιο πανω - βαριέσαι.

Δημοσ.

Φίλε μου το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο φόρουμ το ξέρω λίγο καλύτερα από σένα επειδή είμαι εδώ περισσότερο καιρό από εσένα, κατάλαβες; 

Δεύτερον το λινκ που ανέφερες αποτι είδα δεν αναφέρει καν τη διαφορά που είπα πριν Bluetooth 4 vs bt 5.

Οποτε δε θα πάω να. Σκάσω 200 ευρώ έτσι επειδή διάβασα ένα τοπίκ που γράφει μισά πράγματα. 

Το συζητάω περαιτέρω. 

Ακούω απόψεις κ εκτιμώ την κατάσταση όπως νομίζω. 

Αν δεν θες να ασχοληθείς μην ασχοληθεις δε θα στεναχωρήθω ιδιαίτερα, απλά απτή μια δήθεν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς αλλά απτην άλλη μπαίνεις κ κάθεσαι γράφεις ένα κατεβατο 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Φίλε μου το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο φόρουμ το ξέρω λίγο καλύτερα από σένα επειδή είμαι εδώ περισσότερο καιρό από εσένα, κατάλαβες; 

Δεύτερον το λινκ που ανέφερες αποτι είδα δεν αναφέρει καν τη διαφορά που είπα πριν Bluetooth 4 vs bt 5.

Οποτε δε θα πάω να. Σκάσω 200 ευρώ έτσι επειδή διάβασα ένα τοπίκ που γράφει μισά πράγματα. 

Το συζητάω περαιτέρω. 

Ακούω απόψεις κ εκτιμώ την κατάσταση όπως νομίζω. 

Αν δεν θες να ασχοληθείς μην ασχοληθεις δε θα στεναχωρήθω ιδιαίτερα, απλά απτή μια δήθεν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς αλλά απτην άλλη μπαίνεις κ κάθεσαι γράφεις ένα κατεβατο 

1) Το ότι παρουσιάζεις σαν επιχείρημα ότι είσαι ξερω γω μέλος 18 χρόνια, σε σύγκριση με τα... 17 δικά μου (μιλάμε για τεράστια διαφορά ! - αλλά αλήθεια τώρα, έχει σημασία; ) δείχνει από μόνο του πολλά πράγματα. 
2) Ποτέ δεν είπα ότι δεν ΕΧΩ χρόνο να ασχοληθώ και να διαθέσω για να βοηθήσω. Είπα ότι δεν ΣΚΟΠΕΥΩ να τον διαθέσω σε άνθρωπο που ξεκάθαρα (πλέον) δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει να διαβάσει προηγούμενα σχετικά topics τα οποία ειρήσθω εν παρόδω περιλαμβάνουν πάνω από το 70-80% της πληροφορίας που χρειάζεται κάποιος όπως εσύ στην αναζήτησή σου για την αγορά ενός smartwatch. Κι αν η συνολική απόκρισή μου προς εσένα (με αφορμή εσένα, κι όχι επειδή έχω κάτι προσωπικό μαζί σου / δεν σε γνωρίζω) μπορεί να βάλει έστω ένα μικρό λιθαράκι ώστε οι απανταχού "βαριέμαι -γραψτε-τα-μου-ολα-απο-την-αρχη" τύποι να αρχίσουν να έχουν μια πιο σοβαρή κουλτούρα στον κόσμο του internet και των forums, τότε it's more than OK for me.
Θα έγραφα κι άλλα, αλλά σου έχω ήδη απαντήσει σε όλα, οπότε δεν έχει νόημα.

Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε αδερφε δεν έχεις τι να κάνεις μαλλον. 

Η ερώτηση που έκανα έχει μια απάντηση του στυλ

"Bluetooth 4 αντί για 5, καλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορο "

Πόσο χρονοβόρο είναι για έναν άνθρωπο να γράψει κάτι τέτοιο αντί να γράφει 3 σελίδες κείμενο που να αναλύει γιστι δε θέλει να απαντήσει; 

Δηλαδή ήμαρτον. Κουρασες. 

Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι κάνεις στη ζωή σου alla εγψ κάνω δύο δουλειές μέρα κ νυχτερινή οπότε έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, οπότε βρήκες λάθος άνθρωπο να του πεις ότι είναι τύπος που "βαριέται". 

Τελοσπαντων πολύ το αναλύσεις το θέμα φτάνει. 

Α και μείνε ήσυχος, τώρα έβαλες " ενα λιθαράκι στο να αλλάξουν νοοτροπία οι users των forums"!!!! Χαχαχα ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε.  Ο Bruce Willis  πάλι έσωσε τον πλανήτη, μπράβο. Ήρωας!!! 

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2020 στις 10:12 ΜΜ, polonos1313 είπε

Τα Huawei έχουν την καλύτερη μπαταρία από όλα τα smartwatch 

https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt/specs/

https://en.amazfit.com/gtr.html

Μια βδομάδα παραπάνω μπαταρία λενε ότι έχει το gtr!!!

Τόση μεγάλη μπαταρία όπως τα gtr και gts της Xiaomi δεν έχω δει ξανά σε κανένα Smartwatch!!!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...