asdfnikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε ; Ελπίζω να είστε όλοι καλά.. Μια απορία η οποία μου βγήκε σήμερα..Οκ όλα εντάξει βάζω χρήματα μέσα στην πιστωτική αυξάνετε το όριο για αγορές και κάθε μήνα πληρώνω τον λογαριασμό μου. Τώρα μέσα στην κάρτα έχω βάλει - 85,75 ευρώ τα οποία είναι ότι έχει μείνει για να πληρώσω την επόμενη δόση που είναι 69 ευρώ.. Η απορία μου είναι γιατί αυτό το 85,75 δεν το λέει στο τρέχον υπόλοιπο και το λέει στο Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού και στο τρέχουν μου λέει - 31,82 EUR ;;; Κανονικά τα - 85,75 θα έπρεπε να τα λέει στο τρέχον ότι δηλαδή είναι μέσα ακόμα 85 ευρώ και τα λέει δίπλα ... -85.75 ηταν το υπόλοιπο την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού. Μέχρι Σήμερα μάλλον έχουν γίνει χρεώσεις απο δόσεις η αγορές οπότε μειώθηκε Και το τρέχον υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, asdfnikos είπε -85.75 ηταν το υπόλοιπο την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού. Μέχρι Σήμερα μάλλον έχουν γίνει χρεώσεις απο δόσεις η αγορές οπότε μειώθηκε Και το τρέχον υπόλοιπο. Απο αγορές οχι γιατι δεν αγορασα κατι αλλο.. Απο δόσεις να εχει τραβήξει δεν νομιζω γιατι δεν θα μου τος εμφάνιζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Παιδιά λοιπόν όταν στις 15 Μαϊου εκδόθηκε ο λογαριασμός και τον πλήρωσα μου είχαν μείνει μέσα -85,75 ευρώ εντάξει έως εδώ. Στις 25/5 τραβήχθηκαν βλέπω τώρα η 3η δόση απο το ένα κατάστημα και η 2η δόση απο το 2ο κατάστημα και μετά πήγε ο λογαριασμός στο - 31,82 στο τρεχον υπολοιπο και το -85,75 πηγε στο Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού. Η ερώτηση μου είναι γιατί αυτά τα 2 μαγαζιά ενώ πρίν 10 ημέρες πλήρωσα την δόση κανονικά την 2η στο ένα μαγαζί και την 1η στο άλλο μαγαζί πήγαν μετά απο 1 εβδομάδα και τράβηξαν και την επόμενη δοση ; Εγώ κάθε μήνα 70 ευρώ δεν θα πρέπει να βάζω που είναι σύνολο οι δόσεις μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, megaklhs είπε Παιδιά λοιπόν όταν στις 15 Μαϊου εκδόθηκε ο λογαριασμός και τον πλήρωσα μου είχαν μείνει μέσα -85,75 ευρώ εντάξει έως εδώ. Στις 25/5 τραβήχθηκαν βλέπω τώρα η 3η δόση απο το ένα κατάστημα και η 2η δόση απο το 2ο κατάστημα και μετά πήγε ο λογαριασμός στο - 31,82 στο τρεχον υπολοιπο και το -85,75 πηγε στο Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού. Η ερώτηση μου είναι γιατί αυτά τα 2 μαγαζιά ενώ πρίν 10 ημέρες πλήρωσα την δόση κανονικά την 2η στο ένα μαγαζί και την 1η στο άλλο μαγαζί πήγαν μετά απο 1 εβδομάδα και τράβηξαν και την επόμενη δοση ; Εγώ κάθε μήνα 70 ευρώ δεν θα πρέπει να βάζω που είναι σύνολο οι δόσεις μου ; να πληρώνεις στο χρόνο Που Γράφει Στον λογαριασμό το Πόσο Που Γράφει απλά Και Δεν θα έχεις Κανένα Θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε να πληρώνεις στο χρόνο Που Γράφει Στον λογαριασμό το Πόσο Που Γράφει απλά Και Δεν θα έχεις Κανένα Θέμα. Δεν διαφωνώ με αυτό που μου λές εγώ φαντάσου ότι προπληρώνω το ποσό που πρέπει κάθε μήνα.. Πχ σήμερα πληρώθηκα και έβαλα ήδη μέσα 3 δόσεις. Απλός εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ πρίν 12 ημέρες εκδόθηκε ο λογαριασμός και πλήρωσα κανονικά τον λογαριασμό ξαφνικά πρίν 5 ημέρες 2 απο τα 3 μαγαζιά που έχω βάλει δόσεις πήγαν και ξανατράβηξαν την επόμενη δόση χωρίς κάν να έχει βγει ο λογαριασμός ο οποίος θα βγει στις 17 Μαιου... Αρα στις 17 Μαιου αυτα τα 2 μαγαζια θα εχουν ηδη πληρωθει και θα μεινει να πληρωσω μονο το 3ο σωστα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, megaklhs είπε Δεν διαφωνώ με αυτό που μου λές εγώ φαντάσου ότι προπληρώνω το ποσό που πρέπει κάθε μήνα.. Πχ σήμερα πληρώθηκα και έβαλα ήδη μέσα 3 δόσεις. Απλός εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ πρίν 12 ημέρες εκδόθηκε ο λογαριασμός και πλήρωσα κανονικά τον λογαριασμό ξαφνικά πρίν 5 ημέρες 2 απο τα 3 μαγαζιά που έχω βάλει δόσεις πήγαν και ξανατράβηξαν την επόμενη δόση χωρίς κάν να έχει βγει ο λογαριασμός ο οποίος θα βγει στις 17 Μαιου... Αρα στις 17 Μαιου αυτα τα 2 μαγαζια θα εχουν ηδη πληρωθει και θα μεινει να πληρωσω μονο το 3ο σωστα ; Δεν Έχει σχέση Πότε εκδίδεται ο λογαριασμός με το Πότε Είναι να χρεωθεί Μια δόση. άμα Υπάρχει διπλή χρέωση δοσης σε ενα λογαριασμό μπορεις να ζητήσεις να Σου αλλάξουν το χρεωσολόγιο ώστε να μπαίνει Στον επόμενο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δεν Έχει σχέση Πότε εκδίδεται ο λογαριασμός με το Πότε Είναι να χρεωθεί Μια δόση. άμα Υπάρχει διπλή χρέωση δοσης σε ενα λογαριασμό μπορεις να ζητήσεις να Σου αλλάξουν το χρεωσολόγιο ώστε να μπαίνει Στον επόμενο λογαριασμό. Οκ οποτε καταλαβαινω οτι ο εμπορος μπορει να σε χρεωσει οποτε θελει μεσα στον μηνα πχ το ποσο και η τραπεζα θα σου εκδοσει τον λογαριασμο σου οποτε υπαρχει η ημερομηνια που εκδιδετε... Αλλα τωρα στην περιπτωση μου η ερωτηση μου συνεχιζει να ειναι η εξης.. Αυτα τα 85 ευρω που στην ουσια ειναι δεσμευμενα διοτι ο εμπορος τραβηξει την μελλοντικη δοση πριν την εκδοση του λογαριασμου θα μου αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο στις 17 ιουνιου ναι η οχι ; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από megaklhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή και εγώ είχα αυτή την απορία ως νέος χρήστης πιστωτικής κάρτας, Μπορούμε γενικά να πληρώνουμε εμπρόθεσμα περισσότερες από 1 δόσεις ώστε να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα με το χρεωμένο υπόλοιπο της κάρτας; Π.χ. για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάθε μήνα το ποσό της δόσης μου, βάζω αρχικά στην αγορά του προιόντος περισσότερες δόσεις ώστε να έχω μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο αν κάθε μήνα ή οποιαδήποτε στιγμή, έχω ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου ή ακόμα και ολόκληρο το ποσό που είναι χρεωμένο ως δόσεις στη καρτά, μπορώ να εξοφλήσω εφαπαξ και αυτομάτως να μηδενιστεί το υπόλοιπο της κάρτας ή απλά δεσμεύεται κάθε μήνα η δόση από τα χρήματα που έβαλα και αναγκαστικά περιμένω να παρέλθει το χρονικό διάστημα των μηνών - δόσεων που είχα ορίσει αρχικά; Αν ισχύει το 2ο, είναι βλακεία, γιατί το ωραίο θα είναι εφόσον έχω τα λεφτά, εξοφλώ όλες τις δόσεις και δε χρειάζεται να περιμένω τους μήνες ώστε να πέσει και το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από JimxxZe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Επειδή και εγώ είχα αυτή την απορία ως νέος χρήστης πιστωτικής κάρτας, Μπορούμε γενικά να πληρώνουμε εμπρόθεσμα περισσότερες από 1 δόσεις ώστε να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα με το χρεωμένο υπόλοιπο της κάρτας; Π.χ. για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάθε μήνα το ποσό της δόσης μου, βάζω αρχικά στην αγορά του προιόντος περισσότερες δόσεις ώστε να έχω μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο αν κάθε μήνα ή οποιαδήποτε στιγμή, έχω ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου ή ακόμα και ολόκληρο το ποσό που είναι χρεωμένο ως δόσεις στη καρτά, μπορώ να εξοφλήσω εφαπαξ και αυτομάτως να μηδενιστεί το υπόλοιπο της κάρτας ή απλά δεσμεύεται κάθε μήνα η δόση από τα χρήματα που έβαλα και αναγκαστικά περιμένω να παρέλθει το χρονικό διάστημα των μηνών - δόσεων που είχα ορίσει αρχικά; Αν ισχύει το 2ο, είναι βλακεία, γιατί το ωραίο θα είναι εφόσον έχω τα λεφτά, εξοφλώ όλες τις δόσεις και δε χρειάζεται να περιμένω τους μήνες ώστε να πέσει και το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας. απο οσο ξερω για να κανεις αποπληρωμη ολων των δόσεων πρεπει να επικοινωνησεις με την τραπεζα αλλιως θα μπουν τα λεφτα μεσα και θα τα τραβαεικαθε μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Επειδή και εγώ είχα αυτή την απορία ως νέος χρήστης πιστωτικής κάρτας, Μπορούμε γενικά να πληρώνουμε εμπρόθεσμα περισσότερες από 1 δόσεις ώστε να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα με το χρεωμένο υπόλοιπο της κάρτας; Π.χ. για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάθε μήνα το ποσό της δόσης μου, βάζω αρχικά στην αγορά του προιόντος περισσότερες δόσεις ώστε να έχω μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο αν κάθε μήνα ή οποιαδήποτε στιγμή, έχω ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου ή ακόμα και ολόκληρο το ποσό που είναι χρεωμένο ως δόσεις στη καρτά, μπορώ να εξοφλήσω εφαπαξ και αυτομάτως να μηδενιστεί το υπόλοιπο της κάρτας ή απλά δεσμεύεται κάθε μήνα η δόση από τα χρήματα που έβαλα και αναγκαστικά περιμένω να παρέλθει το χρονικό διάστημα των μηνών - δόσεων που είχα ορίσει αρχικά; Αν ισχύει το 2ο, είναι βλακεία, γιατί το ωραίο θα είναι εφόσον έχω τα λεφτά, εξοφλώ όλες τις δόσεις και δε χρειάζεται να περιμένω τους μήνες ώστε να πέσει και το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας. Φίλε μου ακριβώς την απορία αυτή είχα και εγώ πιο πάνω και τελικά ισχύει ότι μόλις βάλεις ένα μεγάλο ποσό τότε αυξάνετε και το διαθέσιμο όριο για αγορές.. Πχ εαν εσυ τωρα εχεις οριο 500 ευρω στην καρτα και πας και βαλεις 200 ευρω σε δοσεις τοτε το 500 οριο θα παει 300 σωστα ; Εάν εσύ μετά απο 10 μέρες πάς και βάλεις μέσα 100 ευρώ τότε αφού τα βάλεις την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα θα πάει απο 300 στα 400... Εμένα τουλάχιστον έτσι γίνετε... Σήμερα επειδή πληρώθηκα έβαλα μέσα 2-3 δόσεις οπότε αύριο θα μπει κανα 150 στο διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Spect~ είπε απο οσο ξερω για να κανεις αποπληρωμη ολων των δόσεων πρεπει να επικοινωνησεις με την τραπεζα αλλιως θα μπουν τα λεφτα μεσα και θα τα τραβαεικαθε μηνα Και μερικές τράπεζες δεν έχουν ωρίμανση δόσεων (Πειραιώς ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Οι δόσεις είναι μηνιαίες, δεν θα δεις 2 δόσεις στο ίδιο μηνιαίο statement (αν δεις που χλωμό το βλέπω, επικοινώνησε με τράπεζα). Το ότι βλέπεις 2 δόσεις στο web-banking (η μία συνήθως είναι "pending") έχει να κάνει με διαδικαστικά της τράπεζας και του εμπόρου και φυσικά για να γίνει δέσμευση από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τη δόση που φαίνεται σε εκκρεμότητα στο web-banking, μόνο ότι σου δείξει ο μηνιαίος λογαριασμός (και πάντα όλο το ποσό, δεν συμφέρει να πληρώνεις τόκους)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπερα, επειδη δεν το σηκωνουν ποτε σημερα στο τηλεφωνο αν μπορεικαποιος που γνωριζει να βοηθησει. Επειδη την πιστωτικη την χρησιμοποιουσα μονο για εγγυηση για ενοικιαση αυτοκινητου η ξενοδοχειου στο εξωτερικο και επειδη εχασα πριν 2 μηνες την χρεωστικη, χρησιμοποιω την πιστωτικη για αγορες πλεον. Στο winbank (πειραιως) εθχα προχωρησει σε πληρωμη πιστωτικης μεσω του λογαριασμου μου 690 ευρω στις 21 Ιουνιου. Βλεπω ομως οτι η πιστωτικη δεν εχει ισοψηφιστει και ουτε στις κινησεις εχει το ποσο της πληρωμης σαν πιστωση. Και οταν παω για πληρωμη πιστωτικης παλι εχει σαν υπολοιπο να πληρωσω τα 690. Γιατι συμβαινει αυτο? Θα πρεπει να περιμενω να τελειωζει ο μηνας? Δηλαδη δεν γινεται αμεσα η εξοφληση τηε πιστωτικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, Tommygre είπε Καλησπερα, επειδη δεν το σηκωνουν ποτε σημερα στο τηλεφωνο αν μπορεικαποιος που γνωριζει να βοηθησει. Επειδη την πιστωτικη την χρησιμοποιουσα μονο για εγγυηση για ενοικιαση αυτοκινητου η ξενοδοχειου στο εξωτερικο και επειδη εχασα πριν 2 μηνες την χρεωστικη, χρησιμοποιω την πιστωτικη για αγορες πλεον. Στο winbank (πειραιως) εθχα προχωρησει σε πληρωμη πιστωτικης μεσω του λογαριασμου μου 690 ευρω στις 21 Ιουνιου. Βλεπω ομως οτι η πιστωτικη δεν εχει ισοψηφιστει και ουτε στις κινησεις εχει το ποσο της πληρωμης σαν πιστωση. Και οταν παω για πληρωμη πιστωτικης παλι εχει σαν υπολοιπο να πληρωσω τα 690. Γιατι συμβαινει αυτο? Θα πρεπει να περιμενω να τελειωζει ο μηνας? Δηλαδη δεν γινεται αμεσα η εξοφληση τηε πιστωτικης? Αν το έκανες την πληρωμή στης 21 Ιουνίου πρέπει να εμφανίστηκε στην κάρτα στης 23. Έχει αλλάξει ο μήνας οπότε Και βλέπεις της κινήσεις του ιουλίου. Πάτησε κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών και μάλλον θα δεις την πίστωση της πληρωμής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα με την πιστωτικη. Αν εχουμε κανει μια αγορα με δοσεις πχ 5 ατοκες των 200 ευρω και εναν μηνα αντι για την δοση βαλουμε την ελαχιστη καταβολη που ειναι 10 ευρω, στον επομενο μηνα ο λογαριασμος που θα ερθει ποσο θα ειναι παραπανω? 200 απο την επομενη δοση + 190 απο το υπολοιπο της προηγουμενης + καποιους τοκους? και ποσο ειναι αυτοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα