Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια και παλι.. Σημερα μου ηρθε στο email μου οτι εχει εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής και ειναι 0 ευρω.. Αρα δηλαδη φανταζομαι οτι καθε 18 του μηνα θα βγαινει παντα ο λογαριασμός της πιςτωτικης μου και θα εχω 20 ημέρες εως να τα πληρώσω που σημαινει εως και αρχες του επόμενου μηνα σωστα;

https://imgur.com/CdrhK60

Επεξ/σία από megaklhs
  • Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, megaklhs είπε

Καλησπερα παιδια και παλι.. Σημερα μου ηρθε στο email μου οτι εχει εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής και ειναι 0 ευρω.. Αρα δηλαδη φανταζομαι οτι καθε 18 του μηνα θα βγαινει παντα ο λογαριασμός της πιςτωτικης μου και θα εχω 20 ημέρες εως να τα πληρώσω που σημαινει εως και αρχες του επόμενου μηνα σωστα;

👍

Δημοσ.
Στις 18/3/2020 στις 2:10 ΜΜ, megaklhs είπε

δεν ακολουθούν όλες οι πιστωτικές τον ίδιο κυκλο... δεν σημαινει δηλαδη οτι θα ειναι στο τελος ή στην αρχη κάθε μήνα. η δικια σου πχ. θα ληγει παντα στις 17 του εκάστοτε μηνός... και θα πρεπει να πληρωθει μεχρι τις 6 (+/-) του επόμενου μήνα... Άρα αν είχες αγοράσει κατι με την πιστωτική σου στις 15/3 θα επρεπε να το πληρωσεις μέχρι τις 6/4, αλλά αν το αγόραζες στις 18/3 τοτε θα έμπαινε στον επόμενο λογαριασμό και θα το πληρωνες στις 6/5.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Έρωτηση για όποιον ξέρει, πως μπορούμε να δούμε το υπόλοιπο που έχει μείνει για πληρωμή σε μια πιστωτική της Eurobank? Γιατι οταν μπαινω στην καρτα μου βγαζει οτι εχω διαθέσιμο υπόλοιπο οσο ειναι το όριο της κάρτας το οποίο δεν είναι λογικό γιατι εχω κάνει αγορα οποτε θα επρεπε να ειναι ΟΡΙΟ - ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε

ε δε μπορεί.

το όριο πέφτει άμεσα και μέσα σε 2-3 άντε 4 μέρες εμφανίζεται η συναλλαγή

Το θεμα ειναι οτι δε βλεπω πουθενα το υπολοιπο.. Αν για παραδειγμα εχω 3000 οριο και εχω κανει αγορες και μενει 1600€ υπολοποιο τοτε θεωρητικα θα επρεπε να ειχα 1400 διαθεσιμα για να "ξοδεψω" ενω τωρα μου δειχνει οτι εχω διαθεσιμο υπολοιπο για να ξοδεψω 3000.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Το θεμα ειναι οτι δε βλεπω πουθενα το υπολοιπο.. Αν για παραδειγμα εχω 3000 οριο και εχω κανει αγορες και μενει 1600€ υπολοποιο τοτε θεωρητικα θα επρεπε να ειχα 1400 διαθεσιμα για να "ξοδεψω" ενω τωρα μου δειχνει οτι εχω διαθεσιμο υπολοιπο για να ξοδεψω 3000.. 

κι εγώ έχω eurobank και δουλεύει με τον τρόπο που σου έγραψα. Εκτός αν έχεις κάνει αγορά με δόσεις. Εκεί πρέπει να πάρεις τηλέφωνο

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε

κι εγώ έχω eurobank και δουλεύει με τον τρόπο που σου έγραψα. Εκτός αν έχεις κάνει αγορά με δόσεις. Εκεί πρέπει να πάρεις τηλέφωνο

Με δόσεις ειναι αλλά και πάλι το διαθέσιμο υπόλοιπο πρέπει να φαίνεται με τον ίδιο τρόπο 

Δημοσ.

όχι δε φαίνεται. αν κάνεις μια αγορά πχ 1000€ σε 10 δόσεις και αυτό το μήνα χρεωθείς 100€ για να δεις τα 900€ υπόλοιπο πρέπει να πάρεις τηλέφωνο. 

Έτσι κάνω κι εγώ

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

όχι δε φαίνεται. αν κάνεις μια αγορά πχ 1000€ σε 10 δόσεις και αυτό το μήνα χρεωθείς 100€ για να δεις τα 900€ υπόλοιπο πρέπει να πάρεις τηλέφωνο. 

Έτσι κάνω κι εγώ

Ήθελα να ξέρα ποιο μυαλό το σκέφτηκε αυτό.. 

Δημοσ.

@Spect~ Επιβεβαιώνω για Eurobank, το ίδιο ακριβώς γίνεται και στην Alphabank.

Την είχα πατήσει τον πρώτο καιρό που είχα βγάλει την κάρτα της Alpha, έβαζα δόσεις και δεν έβλεπα να αφαιρούνται από το διαθέσιμο ολόκληρα τα ποσά παρά μόνο των τρεχουσών δόσεων, με αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ να φτάσω το πιστωτικό όριο.

Ε, έβγαλα κι άλλη μία στην Eurobank για να κάνω τη δουλειά μου!

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lightsout είπε

@Spect~ Επιβεβαιώνω για Eurobank, το ίδιο ακριβώς γίνεται και στην Alphabank.

Την είχα πατήσει τον πρώτο καιρό που είχα βγάλει την κάρτα της Alpha, έβαζα δόσεις και δεν έβλεπα να αφαιρούνται από το διαθέσιμο ολόκληρα τα ποσά παρά μόνο των τρεχουσών δόσεων, με αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ να φτάσω το πιστωτικό όριο.

Ε, έβγαλα κι άλλη μία στην Eurobank για να κάνω τη δουλειά μου!

Δεν με απασχολει το να φτασω το οριο γιατι ξερω πολυ καλα ποσα εχω πληρωσει ποτε κλπ (εχω αρχειο ετσι και αλλιως στο κινητο) απλα ειναι χαζο γιατι μπορει να θελω να δω κατι εκεινη τη στιγμη και γενικα να κανω τα κουμαντα μου

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, τουλάχιστον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Eurobank είναι πολύ καλή και γρήγορη, δεν ταλαιπωρείσαι με άσκοπες αναμονές.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lightsout είπε

Συμφωνώ απόλυτα, τουλάχιστον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Eurobank είναι πολύ καλή και γρήγορη, δεν ταλαιπωρείσαι με άσκοπες αναμονές.

Ναι αλλα εχουμε 2020 και πρεπει να χασεις χρονο για να παρεις τηλεφωνο, να περασεις εννοειται ολη την βλακεια του phone banking, για κατι που απλα ειναι ενα δεδομενο που μπορει να τραβηχτει και να εμφανιστει οπως ολα τα αλλα σε μερικα δευτερολεπτα.. Anyway.. Ευχαριστω για τις απαντησεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε πώς είστε ; Όλα καλά με την πιστωτική την έχω χρησιμοποιήσει έβαλα και δόσεις... Μια απορία μόνο... Κανονικά εγώ την 1η δόση είναι να την πληρώσω απο τις 17 Απριλίου και μετά... Αλλά λόγω ότι εχθές πληρώθηκα λέω κάτσε να περάσω μέσα λεφτά να υπάρχουν.. Οπότε έβαλα 35 ευρώ που είναι η 1η δόση μέσα στην πιστωτική... Αλλά βλέπω σήμερα ότι αυτό το ποσό  πήγε η τράπεζα και το πέρασε μέσα στο διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές... Δηλαδή επειδή πήγα και τα έβαλα μέσα στην κάρτα πολύ νωρίς τώρα τα πήγε εκεί και χάθηκαν ; Δεν θα έχει η τράπεζα να τραβήξει μέσα απ'ο την κάρτα τα 35 ευρώ αφού τα έβαλα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...