Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου έχει δώσει δωρεάν και την κλασική και τη Gold χωρίς ούτε να έχω ούτε να είχα ποτέ μισθοδοσία στην Πειραιώς. Κάποια κριτήρια χρησιμοποιούν που δε μπορούμε να τα ξέρουμε

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα τις προαλλες στην Εθνικη να εισπραξω καποιο χρημα και μου ειπαν οτι εχει εγκριθει μια πιστωτικη καρτα για μενα. Απαντησα "ευχαριστω αλλα να λειπει το βυσσινο" 🚫:devil:🚩🏴‍☠️💥

Στις 1/12/2024 στις 1:56 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Πάντως εμένα μου έχει δώσει δωρεάν και την κλασική και τη Gold χωρίς ούτε να έχω ούτε να είχα ποτέ μισθοδοσία στην Πειραιώς. Κάποια κριτήρια χρησιμοποιούν που δε μπορούμε να τα ξέρουμε

Εγω δεν εχω μισθοδοσια γενικως😆 Μολις δουν ομως οτι απεκτησες καποιο χρημα σπευδουν να στο παρουν με τις πιστωτικες

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Ποιά έχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης;

Σκεφτόμουν να βγάλω καμιά πιστωτική για να κερδίζω πόντους κλπ. και να την ξεχρεώνω αμέσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Αν κάνεις ταξίδια, τότε η Aegean Visa της Alpha.
  • Αν ψωνίζεις πολύ Μασούτη, βγάλε τη Masoutis Visa, που δίνει 4% στο Μασούτη και 1% οπουδήποτε αλλού
  • Αν τίποτα απο τα παραπάνω, θεωρώ πως η καλύτερη είναι η κλασική της Πειραιώς γιατί είναι δωρεάν και έχει ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλεια αγορών. 

Της Eurobank έχουν καλά promos με την επιστροφή αλλά συνδρομή κατ' ελάχιστο 30 ευρώ. Της Εθνικής είναι γιούχου, μέτρια επιβράβευση, υψηλές συνδρομές, εκτός της silver, και τα συστήματα δουλεύουν οταν το θυμούνται. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, Silverage said:

Ποιά έχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης;

Σκεφτόμουν να βγάλω καμιά πιστωτική για να κερδίζω πόντους κλπ. και να την ξεχρεώνω αμέσως.

Πέρα από αυτές που προτείνει ο @ProponitisTouKanape δες και την Affinity Mastercard της Alpha, που δίνει 2% επιστροφή σε όλες τις αγορές στα μαγαζιά του Zara (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Oysho).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε
  • Αν κάνεις ταξίδια, τότε η Aegean Visa της Alpha.
  • Αν ψωνίζεις πολύ Μασούτη, βγάλε τη Masoutis Visa, που δίνει 4% στο Μασούτη και 1% οπουδήποτε αλλού
  • Αν τίποτα απο τα παραπάνω, θεωρώ πως η καλύτερη είναι η κλασική της Πειραιώς γιατί είναι δωρεάν και έχει ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλεια αγορών. 

Της Eurobank έχουν καλά promos με την επιστροφή αλλά συνδρομή κατ' ελάχιστο 30 ευρώ. Της Εθνικής είναι γιούχου, μέτρια επιβράβευση, υψηλές συνδρομές, εκτός της silver, και τα συστήματα δουλεύουν οταν το θυμούνται. 

10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Πέρα από αυτές που προτείνει ο @ProponitisTouKanape δες και την Affinity Mastercard της Alpha, που δίνει 2% επιστροφή σε όλες τις αγορές στα μαγαζιά του Zara (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Oysho).

Καλημέρα, ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Για γενικές αγορές την θέλω και για τίποτα ακριβό που μπορεί να πάρω σε τίποτα γιορτές όπως τώρα Χριστούγεννα. Απο Σκλαβενίτη και Γαλαξία ψωνίζουμε κυρίως. Ταξίδια πάλι δεν κάνω αεροπορικά.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Όντως πολύ καλό το 2% σε όλες τις αγορές αλλά λίγο περιοριστικό το οτι τα εξαργυρώνεις μονο στον όμιλο Ζαρα

45 λεπτά πριν, Silverage είπε

Καλημέρα, ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Για γενικές αγορές την θέλω και για τίποτα ακριβό που μπορεί να πάρω σε τίποτα γιορτές όπως τώρα Χριστούγεννα. Απο Σκλαβενίτη και Γαλαξία ψωνίζουμε κυρίως. Ταξίδια πάλι δεν κάνω αεροπορικά.

Κλασική Πειραιώς, έκδοση μέσω ebanking που στη δίνει δωρεάν για πάντα. Μια χαρά είναι για αυτό που θέλεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

yes που εχει 1% επιστροφη απο τα παντα. Με τις αγορες που θα κανεις απο τα σουπερμαρκετ θα βγαλεις και τα εξοδα της συνδρομης.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά επέλεξα energy της alpha που δινει 3% σε πρατηρια shell (ερμης), οποτε από τα καύσιμα μόνο βγάζω την συνδρομή και σε όλα τα υπόλοιπα έχει 1%

Δημοσ.
33 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Όντως πολύ καλό το 2% σε όλες τις αγορές αλλά λίγο περιοριστικό το οτι τα εξαργυρώνεις μονο στον όμιλο Ζαρα

Ναι, ίσως αλλά εγώ έχω βολευτεί με το Massimo & βγαίνουν όλα τα πουκάμισα της χρονιάς σχεδόν δωρεάν. Αν έχεις και παιδιά, εύκολα βγάζεις τα ρούχα τους με σημαντικά λιγότερο κόστος :)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφέρει, αλλα υπόψιν έχει συνδρομή 30 ευρώ το χρόνο (που δεν υπάρχει τρόπος να τη γλιτώσεις). Θες και τα μαγαζιά που συνεργάζεται η επιστροφή και κρίνε αν θα σε βολέψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...