Mr_Terror Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Και εγω πειραιως εχω, ξεπερναω τα 2500 ευρω το χρονο και γινεται αυτοματα να μην χρεωνομαι την συνδρομη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Επίσης για όποιον θέλει κάρτα χωρίς συνδρομή και χωρίς όριο για αντιλογισμό, η Πειραιώς συνηθως προσφέρει μέσω winbank τις classic/gold χωρίς συνδρομή ανεξαρτήτως χρήσης. FYI. 1
darkmatinee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Η Πειραιώς βλέπω το κάνει αυτόματα. Η Alpha όταν είχα μιλήσει το κάνει μετά από αίτηση στο τοπικό κατάστημα (αλλά για τις δικές της πιστωτικές). Της Πειραιώς ειδικά το όριο είναι αστείο, αν πεις ότι κάνεις τη πιστωτική σου κύρια κάρτα.
Mr_Terror Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Και ενα αλλο καλο που εχει η πειραιως αν εχεις 2 πιστωτικες μια visa μια master, σου χαριζει την συνδρομη της visa για παντα οσο θα εχεις τις 2 καρτες.
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Και ενα αλλο καλο που εχει η πειραιως αν εχεις 2 πιστωτικες μια visa μια master, σου χαριζει την συνδρομη της visa για παντα οσο θα εχεις τις 2 καρτες. Μα τώρα καταργούν της Mastercard και όλες θα γίνουν Visa στην Πειραιώς Πήρε αποκλειστικότητα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Η Πειραιώς βλέπω το κάνει αυτόματα. Η Alpha όταν είχα μιλήσει το κάνει μετά από αίτηση στο τοπικό κατάστημα (αλλά για τις δικές της πιστωτικές). Της Πειραιώς ειδικά το όριο είναι αστείο, αν πεις ότι κάνεις τη πιστωτική σου κύρια κάρτα. Συμφωνώ αλλά για όσους κάνουν περιστασιακή χρήση της κάρτας, το να την έχεις by default χωρίς συνδρομή, είναι ακόμα καλύτερο. 1
darkmatinee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, ProponitisTouKanape said: Συμφωνώ αλλά για όσους κάνουν περιστασιακή χρήση της κάρτας, το να την έχεις by default χωρίς συνδρομή, είναι ακόμα καλύτερο. Το κακό με τη Πειραιώς είναι ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι αστείο.
jimmysss! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 18 hours ago, ProponitisTouKanape said: Επίσης για όποιον θέλει κάρτα χωρίς συνδρομή και χωρίς όριο για αντιλογισμό, η Πειραιώς συνηθως προσφέρει μέσω winbank τις classic/gold χωρίς συνδρομή ανεξαρτήτως χρήσης. FYI. δοκιμασμενο;
asdfnikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε δοκιμασμενο; Μπαίνοντας στη Winbank στο e-card για αίτηση πιστωτικής στο εμφανίζει
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Σωστά. Απορώ που σου εμφανίζει Visa Classic II. Την έχεις ήδη;
asdfnikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σωστά. Απορώ που σου εμφανίζει Visa Classic II. Την έχεις ήδη; Ναι, την έχω ήδη.
colombiano747 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 εχω οριο στην πιστωτικη 2,5κ . επρεπε να πληρωσω κατι που κοστιζε 3κ. Οποτε τι εκανα, περασα μια πρωτη πληρωμη 2κ στο pos της επιχειρησης, μετα μπηκα αμεσως στο e banking μου και ξεχρεωσα τα 2κ της πιστωτικης ωστε να εχω ξανα οριο 2,5κ για να μπορω να κανω και την δευτερη πληρωμη του 1κ. Ολα καλα μεχρι εδω περασαν και οι δυο πληρωμες μια χαρα. Ελα ομως που εδω και 3 ημερες μου δειχνει αρνητικο πιστωτικο υπολοιπο -500 ευρω ενω φαινεται κανονικα στις κινησεις οτι ξεχρεωσα την καρτα 2κ. Οι δυο πληρωμες δεν εχουν εκκαθαριστει ακομη οποτε εικαζω οτι μολις γινουν θα στρωσει το πιστωτικο υπολοιπο. Ελπιζω μονο μην μου γραψουν τοκους για αυτες τις ημερες, αντε να τους ψαχνεις στα τηλεφωνα μετα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Ακομα και να είχαν εκκαθαριστεί, δε θα είχε τόκους γιατι ούτε καν έχει εκδοθεί λογαριασμός (με αυτές τις συναλλαγές), πόσο μάλλον να λήξει για να χρεωθείς τόκους 1
johnios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 2:35 ΜΜ, asdfnikos είπε Ναι, την έχω ήδη. Μήπως γι αυτό είναι δωρεάν χωρίς προυποθέσεις; Εδώ εμφανίζει 2500+ ευρω συναλλαγες το χρόνο ως προυπόθεση
Dj_kourampies Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Αν έχεις μισθοδοσία στη Πειραιώς, ακόμα εντελώς part time, είναι δωρεάν μέχρι και η gold. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα