Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επίσης για όποιον θέλει κάρτα χωρίς συνδρομή και χωρίς όριο για αντιλογισμό, η Πειραιώς συνηθως προσφέρει μέσω winbank τις classic/gold χωρίς συνδρομή ανεξαρτήτως χρήσης. FYI. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Πειραιώς βλέπω το κάνει αυτόματα. Η Alpha όταν είχα μιλήσει το κάνει μετά από αίτηση στο τοπικό κατάστημα (αλλά για τις δικές της πιστωτικές). Της Πειραιώς ειδικά το όριο είναι αστείο, αν πεις ότι κάνεις τη πιστωτική σου κύρια κάρτα.

Δημοσ.

Και ενα αλλο καλο που εχει η πειραιως αν εχεις 2 πιστωτικες μια visa μια master, σου χαριζει την συνδρομη της visa για παντα οσο θα εχεις τις 2 καρτες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Και ενα αλλο καλο που εχει η πειραιως αν εχεις 2 πιστωτικες μια visa μια master, σου χαριζει την συνδρομη της visa για παντα οσο θα εχεις τις 2 καρτες.

Μα τώρα καταργούν της Mastercard και όλες θα γίνουν Visa στην Πειραιώς Πήρε αποκλειστικότητα.   

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Η Πειραιώς βλέπω το κάνει αυτόματα. Η Alpha όταν είχα μιλήσει το κάνει μετά από αίτηση στο τοπικό κατάστημα (αλλά για τις δικές της πιστωτικές). Της Πειραιώς ειδικά το όριο είναι αστείο, αν πεις ότι κάνεις τη πιστωτική σου κύρια κάρτα.

Συμφωνώ αλλά για όσους κάνουν περιστασιακή χρήση της κάρτας, το να την έχεις by default χωρίς συνδρομή, είναι ακόμα καλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Συμφωνώ αλλά για όσους κάνουν περιστασιακή χρήση της κάρτας, το να την έχεις by default χωρίς συνδρομή, είναι ακόμα καλύτερο. 

Το κακό με τη Πειραιώς είναι ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι αστείο.

Δημοσ.
18 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Επίσης για όποιον θέλει κάρτα χωρίς συνδρομή και χωρίς όριο για αντιλογισμό, η Πειραιώς συνηθως προσφέρει μέσω winbank τις classic/gold χωρίς συνδρομή ανεξαρτήτως χρήσης. FYI. 

δοκιμασμενο;

Δημοσ.

εχω οριο στην πιστωτικη 2,5κ . επρεπε να πληρωσω κατι που κοστιζε 3κ. Οποτε τι εκανα, περασα μια πρωτη πληρωμη 2κ στο pos της επιχειρησης, μετα μπηκα αμεσως στο e banking μου και ξεχρεωσα τα 2κ της πιστωτικης ωστε να εχω ξανα οριο 2,5κ για να μπορω να κανω και την δευτερη πληρωμη του 1κ. Ολα καλα μεχρι εδω περασαν και οι δυο πληρωμες μια χαρα. Ελα ομως που εδω και 3 ημερες μου δειχνει αρνητικο πιστωτικο υπολοιπο -500 ευρω ενω φαινεται κανονικα στις κινησεις οτι ξεχρεωσα την καρτα 2κ. Οι δυο πληρωμες δεν εχουν εκκαθαριστει ακομη οποτε εικαζω οτι μολις γινουν θα στρωσει το πιστωτικο υπολοιπο. Ελπιζω μονο μην μου γραψουν τοκους για αυτες τις ημερες, αντε να τους ψαχνεις στα τηλεφωνα μετα.

Δημοσ.

Ακομα και να είχαν εκκαθαριστεί, δε θα είχε τόκους γιατι ούτε καν έχει εκδοθεί λογαριασμός (με αυτές τις συναλλαγές), πόσο μάλλον να λήξει για να χρεωθείς τόκους

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 2:35 ΜΜ, asdfnikos είπε

Ναι, την έχω ήδη. 

Μήπως γι αυτό είναι δωρεάν χωρίς προυποθέσεις; Εδώ εμφανίζει 2500+ ευρω συναλλαγες το χρόνο ως προυπόθεση

image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...