Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! 

Βρίσκομαι στην αναζήτηση webcam για χρήση Skype και videocalls γενικά. Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι 2 παλιές κάμερες που είχα δεν λειτουργούνε πλέον λόγω ασυμβατότητας με windows 10 και μερικές που βρήκα στο σκρουτζ, αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι συμβατές με windows 10. Επίσης, σε μερικές το επιβεβαίωσα και από το site του κατασκευαστή, όπου δεν δίνουν drivers για 10αρια.

Έχει κάποιος υπόψιν του κάποια αξιόπιστη κάμερα η οποία θα δουλέυει με τα 10 απροβλημάτιστα; Ιδανικά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 20-30 ευρώ, δεν έχω και τρελές απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα. Απλά να κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, FasTaker είπε

https://www.skroutz.gr/s/275549/Logitech-HD-Webcam-C270.html

Παιζει σε win10 προσωπικα με εχει βολεψει μια χαρα.

Πολυ καλο μικροφωνο και ποιοτητα εικονας για τα λεφτα της.

PS; Eιναι logitech

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Αυτή είχα βάλει στο μάτι, αλλά τα σχόλια στο σκρουτζ περι συμβατότητας και η έλλειψη drivers για 10αρια με αποθάρρυνε. Εσένα σου έπαιξε αμέσως; Plug n play? Ή έκανες τίποτα αλχημείες για να στην αναγνωρίσει;

Δημοσ.

Plug n play αλλα αν θελεις να την εκμεταλευτεις πληρως θα σου προτεινα να εγκταστασεις και το λογισμικο που εχει στο cd.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, FasTaker είπε

Plug n play αλλα αν θελεις να την εκμεταλευτεις πληρως θα σου προτεινα να εγκταστασεις και το λογισμικο που εχει στο cd.

φιλε μου την κοιταω και εγω αλλα βλεπω και την C310 ξερεις ποια η διαφορα αλλοι λενε για καλυτερο ηχο

Δημοσ.

εχοντας adsl 24/1 αξιζει να παω σε ακριβοτερη καμερα ? την θελω μονο για συνομιλια με φιλους ουτε stream ουτε youtube

Δημοσ.

Τα Ελληνικά μαγαζιά έχουν αυξήσει κατά πολύ τις τιμές σε webcam λόγω ζήτησης και υπάρχουν ελάχιστες ετοιμοπαράδοτες οπότε όποιος δεν έχει άμεση ανάγκη καλύτερα να περιμένει.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω (ή μάλλον έψαχνα) και  εγώ για webcam. Είπα όμως πρώτα να δοκιμάσω καμιά εφαρμογή για το κινητό, κρίμα είναι να δώσω χρήματα για μία μέτρια κάμερα, όταν έχω την κάμερα του κινητού.

Εγκατέστησα αυτήν. Έχει τρεις τρόπους σύνδεσης, μέσω browser, με USB και μέσω WiFi. Και οι τρεις σετάρονται πανεύκολα και δουλεύουν άριστα. Το δοκίμασα με Viber και δουλεύει, όχι ακόμη με Skype, αλλά δεν το βλέπω να μην δουλεύει. Η ποιότητα είναι τόσο καλή όσο και το κινητό που θα συνδέσεις, εγώ την δουλεύω με ένα παλιό LG G4 και η ποιότητα είναι υπεράριστη. 

Η pro έκδοση προσφέρει περιστροφή της κάμερας, zoom in/out, ρυθμίσεις contrast/brightness, ενεργοποίηση φλας και άλλα. Την αγόρασα αμέσως. Η εφαρμογή γενικά είναι πολύ φροντισμένη, πχ. δεν χρειάζεται να είναι αναμμένη η οθόνη του κινητού για να δουλεύει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε την κύρια είτε την selfie camera, όλα τέλεια.

Προσωπικά δεν βλέπω πλέον τον λόγο αγοράς κάμερας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να σου προτείνω κάμερα δεν ξέρω μιας και χρησιμοποιώ τις ενσωματωμένες από λάπτοπ/κινητά κλπ.

Μπορώ να προτείνω όμως, πως όταν δεν την χρησιμοποιείς να την αποσυνδέεις. Να την έχεις συνδεδεμένη μόνο για όσο την χρησιμοποιείς πχ κατα τη διάρκεια βιντεοκλήσης.

Δημοσ.

16 ώρες πριν, elpenor είπε

Τα Ελληνικά μαγαζιά έχουν αυξήσει κατά πολύ τις τιμές σε webcam λόγω ζήτησης και υπάρχουν ελάχιστες ετοιμοπαράδοτες οπότε όποιος δεν έχει άμεση ανάγκη καλύτερα να περιμένει.

Όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος. Δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά καμία κάμερα ετοιμοπαράδοτη. Μετά από πολύ κόπο και ψάξιμο, βρήκα μόνο μία ετοιμοπαράδοτη.

https://www.e-gate.gr/803867/microsoft-lifecam-hd-3000-t3h-00012

Δυστυχώς σε διπλάσια σχεδόν τιμή απο σκρουτζ, αλλά την χρειαζόμουν επειγόντως. 

Ας κάνω ένα σύντομο review. Plug n play σε windows 10. Με το που την κούμπωσα, σε 5 δευτερόλεπτα την αναγνώρισε μόνο του το σύστημα. Καμία απολύτως έξτρα εγκατάσταση drivers ή οτιδήποτε. Ικανοποιητική εικόνα και καλός σχετικά ήχος. Δεν έχω εμπειρία σε κάμερες, βέβαια σε 40+5 ευρώ μεταφορικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Για 25 ευρώ τιμή σκρουτζ θα τα έδινα, πιστεύω όμως με 45 βρίσκεις κάτι καλύτερο. Εάν επείγεστε και ψάχνετε κάτι ετοιμοπαράδοτο, θεωρώ πως είναι ΟΚ ωστόσο, εφόσον δεν έχετε τρελές απαιτήσεις και θέλετε απλά να κάνετε την δουλειά σας αξιοπρεπώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...