Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μιας και διακόπηκαν τα πανεπιστημιακά μαθήματα και έχω ξεμείνει από εργασίες που μας έβαζε ο καθηγητής, θέλω να ασχοληθώ από μόνος μου με Java Threads. Αν έχετε ιδέες, ασκήσεις ή Projects για να υλοποιήσω θα ήμουν ευγνώμων. Το επίπεδο μου είναι βασικό (ακόμα στα semaphores είμαι), είμαι διατεθημένος να μάθω περισσότερα αλλά όχι κατευθείαν στα βαθεία γιατί θα απογοητευτώ. Η πρώτη άσκηση που μας έβαλε ο καθηγητής ήταν να φτιάξουμε ένα GUI σαν Thread Management. Να ξεκινάς και να σταματάς διεργασίες. Επόμενο βήμα/άσκηση;

Δημοσ.

Πιστευω πως θα ηταν ωραια ασκηση αν επαιρνες εναν οποιονδηποτε αλγοριθμο και προσπαθουσες να τον κανεις να χρησιμοποιει threads. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ασχοληθει με threads, καποια στιγμη...

Επισης μια ωραια σειρα στο youtube: 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώντας threads, υπολόγισε το σύνολο των πρώτων αριθμών, από το 1 ως το 100.000.

Φυσικά θα χρειαστείς ένα αλγόριθμο που να υπολογίζει πρώτους αριθμούς, σημασία δεν έχει να είναι ο καλύτερος, σημασία έχει η χρήση threads.

Κάνε μετρήσεις να δεις πόσο πιο γρήγορα υπολογίζεται με τα threads.

Κλασική άσκηση, ίσως σου φανεί εύκολη.

Δημοσ.

Κάνω μάθημα παράλληλης επεξεργασίας και είχαμε/έχουμε μερικές ασκήσεις σε threads. Εντάξει είναι για C τα προβλήματα αλλά μπορείς να τα κάνεις σε Java, οσα γίνονται με νήματα.

Αν θες στείλε μου ένα pm να σου τις στείλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...