Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Μιας και διακόπηκαν τα πανεπιστημιακά μαθήματα και έχω ξεμείνει από εργασίες που μας έβαζε ο καθηγητής, θέλω να ασχοληθώ από μόνος μου με Java Threads. Αν έχετε ιδέες, ασκήσεις ή Projects για να υλοποιήσω θα ήμουν ευγνώμων. Το επίπεδο μου είναι βασικό (ακόμα στα semaphores είμαι), είμαι διατεθημένος να μάθω περισσότερα αλλά όχι κατευθείαν στα βαθεία γιατί θα απογοητευτώ. Η πρώτη άσκηση που μας έβαλε ο καθηγητής ήταν να φτιάξουμε ένα GUI σαν Thread Management. Να ξεκινάς και να σταματάς διεργασίες. Επόμενο βήμα/άσκηση;
xristos97 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Πιστευω πως θα ηταν ωραια ασκηση αν επαιρνες εναν οποιονδηποτε αλγοριθμο και προσπαθουσες να τον κανεις να χρησιμοποιει threads. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ασχοληθει με threads, καποια στιγμη... Επισης μια ωραια σειρα στο youtube:
Lanike71 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Χρησιμοποιώντας threads, υπολόγισε το σύνολο των πρώτων αριθμών, από το 1 ως το 100.000. Φυσικά θα χρειαστείς ένα αλγόριθμο που να υπολογίζει πρώτους αριθμούς, σημασία δεν έχει να είναι ο καλύτερος, σημασία έχει η χρήση threads. Κάνε μετρήσεις να δεις πόσο πιο γρήγορα υπολογίζεται με τα threads. Κλασική άσκηση, ίσως σου φανεί εύκολη.
Ponous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Κάνω μάθημα παράλληλης επεξεργασίας και είχαμε/έχουμε μερικές ασκήσεις σε threads. Εντάξει είναι για C τα προβλήματα αλλά μπορείς να τα κάνεις σε Java, οσα γίνονται με νήματα. Αν θες στείλε μου ένα pm να σου τις στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα