Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω καινουριο ψυγειο, καθως πλεον με το μωρο οι απαιτησεις αυξανονται. Ο χωρος στο παρων σπιτι ειναι μεχρι 70 εκατοστα πλατος. Θα ηθελα να εχει τεχνολογιες για να διατηρει φρουτα και λαχανικα φρεσκα, δε με ενδιαφερουν τεχνολογιες για κρεατα/ψαρια/αυγα, καθως ειμαι χορτοφαγος. Θα ηθελα τα εξαρτηματα και ραφια μεσα να ειναι αποσπωμενα ωστε να μπορω να ρυθμιζω καλυτερα τον χωρο. Επισης θα ηθελα οσο γινεται να ειναι αξιοπιστη η εταιρια και να μην ειναι γεματο οθονες και αλλες τεχνολογιες, οι οποιες εαν παρουσιασουν καποιο προβλημα θα θελει να δωσω ενα καρο λεφτα για να επιδιορθωθουν.

Εχω επισης καποιες αποριες. Αξιζει μακροπροθεσμα το Α+++ εναντι του Α++; Η διαφορα στις κιλοβατωρες ειναι πανω απο 100 το χρονο. Επισης το Inox που βοηθαει περα απο την εμφανιση; 

Καποια αποψη για τα Pitsos; Φαινονται απλα, αλλα στιβαρα. Τι πιστευετε;

Δημοσ.

Πιτσος ειναι ιδια οικογενεια της bosch. Εγω θα επερνα με ψυγειο πανω εχουν βγει με καλη ενεργειακη αποδοση ωστε να ειναι πιο βολικο. Αν ειναι κατω μπορει να ξεχνας και λαχανικα και να σαπιζουν επειδη δε τα βλεπεις. Τα περισσοτερα εχουν θεσεις στα ραφια. Εγω θα κοιταγα και το φωτισμο. Μερικα εχουν φωτισμο πισω και αν μπουν πραγματα δε βλεπεις τη τυφλα σου το βραδυ. Μερικα πιο high end εχουν led μπροστα η περιμετρικά. Μπορεις να μπεις στις σελιδες των εταιριών που εχουν καταλογο και να δεις πιο σου αρεσει. Τωρα το inox νομιζω πως δεν έχει σημασια περα απο εμφανιση. Οσο για την ενεργειακη κλαση παιζουν πολλα ρολο.. Ποσο αφηνεις το ψυγειο ανοιχτο σε τι θεση το έχεις ξέρω κοσμο που το εχει εξω στο μπαλκονι πχ η το βαραει ο ηλιος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...