nikjuve Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 καλησπέρα έχω πάρει πρόσφατα έναν i7 9700k και τον έχω τοποθετήσει σε μια z 370 hd3. βλέπω πως με την παλιά μου ψυκτρα evo 212x έχω θέματα με θερμοκρασίες..idle είμαι οκ περίπου 35-39 αλλά full load με occt κατοσταριζει για πλάκα!pubg/assasins odyssey πάει έως 90 και για κάτι κλάσματα κάπου κάπου πιάνει και 99-100 βαθμούς!το κουτί μου είναι ένα corsair R100 και δεν έχω πολλές επιλογές..Σκέφτομαι για μια υδροψυξη Cooler Hydro H80i v2 High Performance,oc δεν κάνω αλλά ίσως στο μέλλον χρειαστεί να κάνω το πολύ μέχρι 4,9/5,0ghz.Αξίζει να μην ξοδευτώ άλλο και να παρω αυτήν τη ψύκτρα ?Δεύτερη σκέψη που θέλω να την αποφύγω είναι να αλλάξω κουτί και να πάρω NZXT CPU Cooler X62 Kraken η Be Quiet Dark Rock Pro 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Στις 15/3/2020 στις 8:23 ΜΜ, nikjuve είπε καλησπέρα έχω πάρει πρόσφατα έναν i7 9700k και τον έχω τοποθετήσει σε μια z 370 hd3. βλέπω πως με την παλιά μου ψυκτρα evo 212x έχω θέματα με θερμοκρασίες..idle είμαι οκ περίπου 35-39 αλλά full load με occt κατοσταριζει για πλάκα!pubg/assasins odyssey πάει έως 90 και για κάτι κλάσματα κάπου κάπου πιάνει και 99-100 βαθμούς!το κουτί μου είναι ένα corsair R100 και δεν έχω πολλές επιλογές..Σκέφτομαι για μια υδροψυξη Cooler Hydro H80i v2 High Performance,oc δεν κάνω αλλά ίσως στο μέλλον χρειαστεί να κάνω το πολύ μέχρι 4,9/5,0ghz.Αξίζει να μην ξοδευτώ άλλο και να παρω αυτήν τη ψύκτρα ?Δεύτερη σκέψη που θέλω να την αποφύγω είναι να αλλάξω κουτί και να πάρω NZXT CPU Cooler X62 Kraken η Be Quiet Dark Rock Pro 4. Για μένα κοιτάξτε την arctic freezer 34 e sports duo ...Είναι τρομερή για τα λεφτά σας και θα σας ικανοποιήσει πλήρως https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-Esports-Duo-Red.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα