Προς το περιεχόμενο

[FREE EDITING SOFTWARE] Luminar 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Εγώ έκανα εγγραφή χωρίς να τικάρω το κουτάκι με την αποδοχή να λαμβάνω newsletters (είναι δύο ξεχωριστά πράγματα) και μου ήρθε κανονικά κωδικός. Γι' αυτό και με βλέπετε απόλυτο. Από 'κει και πέρα τι να πω. Δε λέω ότι κι εσείς λέτε ψέμματα, απλά να διευκρινίσουμε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα η απλή εγγραφή και η ρητή αποδοχή σου να σου στέλνουν newsletters κλπ. Τι δουλεύει τώρα για τον καθένα ας το δει ο ίδιος. Εγώ απλά έσπευσα να το διευκρινίσω για να μη γραφτεί κόσμος στο newsletter εφόσον δεν υφίστατο ανάγκη. 👍

Περνεις τον κωδικο,πατας και ενα unsubscribe αν δεν τους γουσταρεις και εισαι οκ!!!!Βεβαια εγω περιμενα μπας και ερθει το mail με το λινκ και το key αλλα δεν..... για αυτο το εκανα.Αλλιως ουτε εγω θα εκανα εγγραφη.

Και στη σελιδα της scylum δεν τικαρα το κουτακι κατω απο το ονομα και το email αλλα οπως ειπα ηρθε το mail μονο γι εγγραφη στο newsletter....και αφου περιμενα και δεν....με την εγγραφη εσκασε και το αλλο!

Επεξ/σία από donstefano
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Εγώ έκανα εγγραφή χωρίς να τικάρω το κουτάκι με την αποδοχή να λαμβάνω newsletters (είναι δύο ξεχωριστά πράγματα) και μου ήρθε κανονικά κωδικός. Γι' αυτό και με βλέπετε απόλυτο. Από 'κει και πέρα τι να πω. Δε λέω ότι κι εσείς λέτε ψέμματα, απλά να διευκρινίσουμε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα η απλή εγγραφή και η ρητή αποδοχή σου να σου στέλνουν newsletters κλπ. Τι δουλεύει τώρα για τον καθένα ας το δει ο ίδιος. Εγώ απλά έσπευσα να το διευκρινίσω για να μη γραφτεί κόσμος στο newsletter εφόσον δεν υφίστατο ανάγκη. 👍

Κι εγώ το ίδιο. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, hyperionthetitan είπε

εμένα δεν ανοίγει πάντως... Τελείωσα την εγκατάσταση, μου δείχνει την πρώτη εικόνα Luminar 3 με τον τύπο με τη σκηνή και κλείνει μόνο του...

Δεν είναι και τα πιο καλογραμμένα τα προγράμματα της Skylum. Κι εμένα κόλλαγε το Aurora HDR. Δοκίμασε αφαίρεση και επανεγκατάσταση.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...