epote Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 epote, eleos, ksefigate edelos apo to thema nomizw. Eisai k aftiros moderator nomiza εχεις δικιο οτι ξεφυγε η κουβεντα, απλα την καταβρισκω να μιλαω για αυτα παιδια ολα τα σχετικα ποστ μεταφερονται εδω http://www.offtopic.gr/viewtopic.php?t=575 αν εχετε κουραγιο καντε ενα Login να συνεχισουμε εκει την κουβεντα που εχει ενδιαφερων, η απαντηση μου βρισκετε εκει Επ' ευκαιρίας epote προτείνω αν είναι δυνατόν την επαναφορά του 'μπλα-μπλα' στο section της ψυχαγωγίας γιατί και άλλες φορές έχω θελήσει να πάρω μέρος σε κουβέντες που ανοίγουν με αφορμή κάποιες ψαγμένες ταινίες. δεν χαθηκε mate;)
WaVe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 εχεις δικιο οτι ξεφυγε η κουβεντα, απλα την καταβρισκω να μιλαω για αυτα Den diafwnw k egw tha parw meros an einai δεν χαθηκε mate;) Ti ennoeis ???
CyberWalker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Εννοεί ότι πλέον μετακόμισε στο αντίστοιχο section του http://www.offtopic.gr
sk8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 ναι οντως ΠΟΛΥ καλη ταινια, αλλα στο τελος ειναι που σε πιανει το "γαμωτο" οπου ο ηρωας θυσιαζεται για το καλο των τριων. συγκινητικο τελος ομως.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 sk8, mallon exeius dei to DVD,sto sinema to telos einai allo.Kai please GRAPSE OTI EINAI SPOILER!!!!!!
konnak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 looooool ήμουν μάρτυρας σε άγρια κόντρα γι' αυτήν την ταινία μεταξύ δύο φίλων μου, που ο καθένας έλεγε ότι ο άλλος δεν είχε προσέξει καλά το τέλος, και έρχεται μια φίλη και λένε "θα ρωτήσουμε να μας πει το τέλος να δούμε ποιος έχει δίκιο" και αυτή τους λέει το τρίτο τέλος, έχουν γίνει μύλος και εγώ έχω πεθάνει στα γέλια! Ο ένας είχε δει την VHS, ο άλλος το DVD και η γκόμενα το 'χε δει στο σινεμά. Απίστευτο σκηνικό...
WaVe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Giati omws sto dvd evgalan 3 teloi ?? K pws dialeksan pio tha valoun sto cinema ?? I mipos ta evgalan meta to cinema ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.