Pantelismor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, χρησιμοποιω Windows 10 και υπαρχει εγκατεστημένος ο ιντερνετ explorer 11 καθως και το microsoft edge. Θελω να φτιαξω ηλεκτρονικη υπογραφη (για πολ.Μηχανικο). Το προβλημα ειναι οτι η σελιδα μου ζηταει να εχω Internet explorer 10 . Μετα απο ψαξιμο καταφερα να απενεργοποιησω τον explorer 11. το προβλημα ειναι οτι οταν κατεβασα το 10 και πηγα να τον εγκαταστησω μου λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενος. Εγω φυσικα δεν βρισκω πουθενα τον explorer 10 στον υπολογιστη ...... Τι μπορω να κανω για να εγκαταστησω τον 10 η και τον 8 στο pc μου ??? Η δεν ξερω αν υπάρχει μια απο τις δυο εκδόσεις portable ??? παρακαλω τη βοηθεια σας !!!!
zx1234r Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Οι οδηγίες της σελίδας μπορεί να είναι παλιές. Δοκίμασε με τον 11 να δεις αν μπορείς να το κάνεις.
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για μένα, the-best-no-shit-solution σε τέτοιες περιπτώσεις είναι... 1. Κατεβάζεις και στήνεις το virtualbox. 2. Βρίσκεις κάπου κάποιο iso από xp sp3 pro ή από 7άρια. θα χρειαστεί να βρεις τον ie8 για xp ή 7 ή τον ie10 gia ta 7άρια κάπου ή να κάνεις τις ενημερώσεις. 3. Κατεβάζεις από την παραπάνω σελίδα τo VirtualBox Extension Pack και το εγκαθιστάς μέσα στην virtual machine. 4. Στήνεις το εικονικό σου λειτουργικό και κάνεις την δουλειά σου άνετα και ωραία. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από micos000 2
Pantelismor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω υποβαθμιση απο 11 σε 10 η 8 ?
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Όχι, δεν μπορείς. Η 11 είναι η μικρότερη έκδοση του ie που δουλεύει στα 10άρια. Δοκίμασε αν θέλεις την προβολή συμβατότητας. Επιμένω όμως ότι η καλύτερη λύση είναι το virtual box. Βάλε τα 7άρια από iso και αντί να ψάχνεσαι τόσες μέρες, σε καμιά ώρα θα είσαι έτοιμος.
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 For the record, η ms δινει ετοιμα virtual machines για αρκετες εφαρμογες virtualization (virtualbox, parallels, vmware κλπ), με ie απο 8 ως 11, για ολα της τα λειτουργικα, απο xp ως 10 insider. Θεωρω πως ενα vm με 7 και ie 10 αρκει για αυτο που θες να κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα