-dL- Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) windows 10 1909 (os build 18363.752) Και εγώ πάντα τσεκάρω ποιοι ειναι οι καλύτεροι οδηγοί για την κάρτα μου (guru3d) και όχι οι τελευταίοι. 19 ώρες πριν, korakios είπε Μήπως έχεις την καλοσύνη να τσεκάρεις πια έκδοση των Windows 10 έβαλες ? Ρωταω επειδή πολλές φορές έχω συναντήσει πρόβλημα με τους drivers από παλιές GPU Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από -dL- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία την πρώτη σελίδα μάλλον επειδή πέρασε καιρός, οπότε να και ενα update! Το παλιογέρικο pc διπλασιάστηκε σε ταχύτητα! Έβαψα και το centurion 5 μαύρο ματ, έβαλα και μια ψύκτρα Gammaxx 200t (η κουφαλίτσα πολύ καλή, είμαι 33 βαθμούς σε κανονική χρήση με μαξ 50 όταν παίζω World of Warships σε 1080) βρήκα και ενα σκληρό seagate στις αγγελίες σε καλή τιμή και οργώνω!! χαχαχα Σύνολο το μαλλί πήγε, 25 ο i7, 25 gtx550, 20 seagate 1TB, 15 Gammaxx, 5 matte black spray= 90€ Πούλησα και εγώ 2 παλιά και αχρείαστα κινητα και τάμπλετ και πήγε μια ή άλλη! Ευχαριστώ ξανά όλους για τα φώτα τους! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από -dL- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα