Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.,

Μετα το τελευταίο Update μεσώ geforce το control panel δεν δουλεύει, συγκεκριμένα βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φώτο που επισυναψα, ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?  εχει συμβει και σε αλλους? Στα φόρουμ της νβιντια δν έβγαλα άκρη.

123.png

Δημοσ.

Με DDU δεν δοκιμασα, εκανα την ιδια διαδικασια που ακολουθω χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα προεκυψε κατι τετοιο. Τωρα αν κ δν το εχω ξαναδοκιμασει θα το κανω με ddu

Δημοσ.

Το geforce experience κατεβάζει τους DCH drivers, βασικά αν πας και στο site της nvidia πάλι αυτούς θα σου βγάλει να κατεβάσεις. Σε αυτούς δεν υπάρχει το κλασικό control panel, αλλά είναι app του windows store.

https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

Αν θες τους κλασικούς με το παλιό control panel πήγαινε στο beta & archive και υπάρχουν οι αντίστοιχες εκδόσεις.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, tasvar είπε

Εδώ όλα καλά. Μπήκαν χωρίς κανένα θέμα.

Λειτουργει ο πινακας ελεγχου κανονικα?

13 ώρες πριν, ilos είπε

Το geforce experience κατεβάζει τους DCH drivers, βασικά αν πας και στο site της nvidia πάλι αυτούς θα σου βγάλει να κατεβάσεις. Σε αυτούς δεν υπάρχει το κλασικό control panel, αλλά είναι app του windows store.

https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

Αν θες τους κλασικούς με το παλιό control panel πήγαινε στο beta & archive και υπάρχουν οι αντίστοιχες εκδόσεις.

παλι το ιδιο μηνυμα..!!! δλδ για να καταλαβω η νβιντια με το τελευταιο Update καταργει το control panel?

123.jpg

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα αυτούς 

GEFORCE GAME READY DRIVER

Version:442.59  WHQL

Release Date:2020.3.10

Operating System:Windows 10 64-bit

Language:English (US)

File Size:529.05 MB

Το control panel λειτουργεί κανονικά. 

Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι.

Untitled.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tasvar είπε

Εγώ κατέβασα αυτούς 

GEFORCE GAME READY DRIVER

Version:442.59  WHQL

Release Date:2020.3.10

Operating System:Windows 10 64-bit

Language:English (US)

File Size:529.05 MB

Το control panel λειτουργεί κανονικά. 

Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι.

Untitled.png

εχεις καποιο λινκ? γτ κ εγω αυτους εχω κατεβασει μεσω geforce

123.png

Δημοσ.

Εγώ τους κατέβασα από το site της nvidia και το control panel δεν λειτουργεί. Και είχα και frame drops στα παιχνίδια που παίζω. Έκανα απεγκατάσταση με ddu πέρασα παλιότερους drivers και όλα δουλεύουν σωστά τώρα. Και πίνακα ελέγχου έχω και τα framedrops σταμάτησαν. Αυτό το πρόβλημα το έχουν πόλοι. Το αναφέρουν και πολά site του εξωτερικού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...