Dimitris_DK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για το Opel Astra GTC J το οποίο από τη στιγμή που βγήκε μέχρι και σημερα παραμένει το αγαπημένο μου αυτοκίνητο (μιλόντας πάντα για καθημερινά αμάξια και όχι τιποτα supercars), και πλέον έχοντας την πρώτη μου καλή δουλειά ξεκίνησα να κάνω σχέδια να το αποκτήσω. Δυστυχώς όμως εφόσον είμαι εντελώς αποφασισμένος να αποκτήσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αναγκαστικά πρέπει να βρώ ένα μεταχειρισμένο. Αυτό που το κάνει δύσκολο είναι ότι είναι αρκετά ακριβό, (στην Ελλαδα περίπου 12χιλιάρικα) και πολλά από αυτά τα έχουν καγκουρίστικες μετατροπές (φιμέ, κακο βαμμένες ζάντες, κακά και άσχημα aftermarket parts) και θέλω να είναι φουλ μαμίσιο. Οπωσδήποτε απαραίτητο είναι να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, γιατί θα ήθελα να το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τα 35 μου (αυτή τη στιγμή είμαι 26). Σκέφτομαι το ενδεχόμενο αγοράς από Γερμανία, καθώς μπορώ να βρώ κάτι ακριβώς στις προδιαγραφές που θέλω, και μάλιστα με diesel κινητήρα, και σχεδόν στο 60% της τιμής που θα το βρισκα από Ελλάδα, και λαμβάνοτας υπόψιν και τους δασμούς, πάλι φαίνεται να συμφέρει καλύτερα. Αυτό που με ανησυχεί είναι η σκουριά που βγάζουν από το αλάτι, γιατί και το Corsa που έχω αυτη τη στιγμή, το οποίο το αγόρασα από μάντρα που το έφερε απο Γερμανία, είναι αρκετά σκουριασμένο απο κάτω. Αν έχετε κάποια άποψη πάνω στο θέμα θα εκτιμηθεί τα μάλα. (Σας παρακαλώ όχι κατακρίσεις για την επιλογή μου στο συγκεκριμένο μοντέλο, αν δεν έχετε κάποια προσωπική εμπειρεία) Ευχαριστώ πολύ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως θα το παρεις απο Γερμανία; Εχεις δικό σου άνθρωπο να τρέξει να το πάρει ή να πας εσύ και να μείνεις τσάμπα να κάνεις το ψάξιμο σου; Αν ναι, καλή επιλογή κι εφόσον εκτελωνίζεται σχετικά οικονομικά. Αλλιώς θα έχεις πολλά έξτρα έξοδα και ταλαιπωρία και φυσικά μη ξεχνάς πως όπως κοροϊδεύουν οι μαντράδες στην Ελλάδα, έτσι κάνουν και στη Γερμανία... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από ProponitisTouKanape
Dimitris_DK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Έχω άτομα στη Γερμανία, αλλα αυτό που σκόπευα ήταν να επισκευθώ ένα γραφείο που κάνει εισαγωγές. Ξερω μπορεί να μην είναι ότι πιο οικονομικό, αλλά σίγουρα πάλι σχετικά με τιμές Ελλάδας το σύνολο θα συμφέρει περισσότερο έτσι πως το κόβω. Ειδικά τώρα που ξαποστέλνουν τα diesel ειναι καλή φάση Σε πρώτη φαση το θέμα είναι για την κατάσταση των αυτοκινήτων που βρίσκονται στη Γερμανία, και τη σκουριά που μπορεί να έχουν. Αυτό ουσιαστικά είναι που με απασχολεί
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, Dimitris_DK είπε Έχω άτομα στη Γερμανία, αλλα αυτό που σκόπευα ήταν να επισκευθώ ένα γραφείο που κάνει εισαγωγές. Ξερω μπορεί να μην είναι ότι πιο οικονομικό, αλλά σίγουρα πάλι σχετικά με τιμές Ελλάδας το σύνολο θα συμφέρει περισσότερο έτσι πως το κόβω. Ειδικά τώρα που ξαποστέλνουν τα diesel ειναι καλή φάση Σε πρώτη φαση το θέμα είναι για την κατάσταση των αυτοκινήτων που βρίσκονται στη Γερμανία, και τη σκουριά που μπορεί να έχουν. Αυτό ουσιαστικά είναι που με απασχολεί Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, κανένας δεν ξαποστέλνει τα μεταχειρισμένα diesel, η ζήτηση τους δεν έχει μειωθεί καθόλου συνεπώς συνεχίζουν να κρατάνε καλές τιμές.
Dimitris_DK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Ότι κι αν έχω καταλάβει, αυτό που βλέπω είναι ότι οι τιμές είναι παρα πολύ καλες κι αυτό έχει σημασία.
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dimitris_DK είπε Ότι κι αν έχω καταλάβει, αυτό που βλέπω είναι ότι οι τιμές είναι παρα πολύ καλες κι αυτό έχει σημασία. Οι τιμές στο εξωτερικό σε σχέση με τις τιμές εδώ μπορεί(που δεν λέει και πολλά, σημασία έχει πόσο θα σου φτάσει να το φέρεις εδώ), το ότι "ξαποστέλνουν" τα μεταχειρισμένα ντίζελ όμως δεν παίζει. Ούτε εδώ, ούτε έξω. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Joshua21
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Οι τιμές στο εξωτερικό σε σχέση με τις τιμές εδώ μπορεί(που δεν λέει και πολλά, σημασία έχει πόσο θα σου φτάσει να το φέρεις εδώ), το ότι "ξαποστέλνουν" τα μεταχειρισμένα ντίζελ όμως δεν παίζει. Ούτε εδώ, ούτε έξω. Κυκλοφορεί αυτή η φήμη επειδή θα τα μπανάρουν απο τα κέντρα των πόλεων.Δεν ξέρω πόσο αλήθεια είναι .
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κυκλοφορεί αυτή η φήμη επειδή θα τα μπανάρουν απο τα κέντρα των πόλεων.Δεν ξέρω πόσο αλήθεια είναι . Ούτε εγώ ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια, αυτό που ξέρω είναι ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων ντίζελ καλά κρατούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα