Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετέφερα όλα τα κομμάτια του υπολογιστή στο νέο κουτί (μητρική, γραφικά ,σκληρός δίσκος.  κτλ.)

Και τώρα ο υπολογιστής δεν ανοίγει και δεν έχει και ηχείο το νέο κουτί να κάνει κάποιο μπιπ 

Τι μπορεί να φταίει;;;

Υποψιάζομαι πως έκαψα την καρτα γραφικών  στην αρχή δούλευε η κάρτα η ανεμιστήρες γυρνούσαν από τη είδα αλλά τίποτα μετά το άνοιξα ξανά το κουτί την έβγαλε και ξανά έβαλα αλλά πάλι τίποτα και τώρα παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν τα ανεμιστήρακια .

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι από το τροφοδοτικό έχεις βάλει σωστά όλες τις συνδέσεις ? Βάλε μία φώτο αν μπορείς να δούμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βγάλεις με zoom γιατί δεν φαίνεται καλά την κάρτα γραφικών και την μητρική που καταλήγει η τροφοδοσία? Έχεις βάλει και το 24πινο και το 8πινο για την cpu? Αν ξεχάσεις το δεύτερο έχει την συμπεριφορά που αναφέρεις

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Ναι φίλος τα έχω βάλει και τα δύο

Δε μπορώ να βγάλω αυτήν την στιγμή φώτο αργότερα. Θα κοιτάξω και το 8πινο που μου είπες γτ αυτό το ζόρισμα για να μπει δεν έφτανε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

specs? Ο πύργος έχει ενσωματωμένα γραφικά? Αποστάτες έβαλες στο νέο κουτί? Front panel συνέδεσες σωστά?

Βάλε μια φωτογραφία από την πίσω πλευρά του κουτιού και κοντινές από τις συνδέσεις στα ρεύματα και του front panel

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, veteranos123 είπε

specs? Ο πύργος έχει ενσωματωμένα γραφικά? Αποστάτες έβαλες στο νέο κουτί? Front panel συνέδεσες σωστά?

Βάλε μια φωτογραφία από την πίσω πλευρά του κουτιού και κοντινές από τις συνδέσεις στα ρεύματα και του front panel

Δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά 

Έχει κάρτα 

Το front panel πρέπει να είναι σωστά συνδεδεμένο το έχω ελέγξει και με το βιβλίο της μητρικής 

Το pc όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει δίνει ρεύμα δουλεύουν όλη η ανεμιστήρες εκτός της κάρτας γραφικών και δεν ανάβει η οθόνη 

Το βράδυ θα βγάλω της φώτο που ζητάς μπας και βρούμε τίποτα.... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, veteranos123 είπε

Ξανά ακούμπησε τις μνήμες και κανε clear cmos

Να το δοκιμάσω πως γίνεται αυτό φίλε;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζεις το  pc από το ρεύμα, αφαιρείς την μπαταρία, πατάς το power button 2-3 φορές, βάζεις μπαταρία ρεύμα κλπ.

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000025368/processors.html

Πατάς εκεί που λέει "Steps to clear CMOS using the battery method"

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Είδα καλά; Τροφοδοτικό DEER?;! Αν είναι δυνατόν... 😨

Ναι χαχαχ  δεν έδωσα βάση όταν το πήρα αλλά εντάξει μέχρι τώρα καμία πενταετία δουλεύει απροβλημάτιστα. 

IMG_20200316_004114.jpg

IMG_20200316_004104.jpg

IMG_20200316_004053.jpg

IMG_20200316_004025.jpg

IMG_20200316_004016.jpg

Έχω δοκιμάσει αυτά που μου είπατε αλλά τίποτα ακόμα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...