barimagas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Με οπτικη ινα δουλεύει υποδειγματικά! Αξιζει τα λεφτα της με 1000!! 1
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 6:00 ΜΜ, clayman89 είπε Παντως εγω προσωπικα βλεπω οτι τρωει σκαλωμα με το arc οταν ανοιγεις την Τν και ξεκινας να πατας το κουμπι της εντασης πριν ανοιξει το creative.γιατι αμα δεις αργει κανα δυο τρια δευτερα να ανοιξει σε σχεση με την τηλεοραση. Κάτι συμβαίνει με την τηλεόρασή σου ή το καλώδιο HDMI. Μια χαρά απροβλημάτιστα λειτουργεί και χωρίς καμμία αναβάθμιση... Στις 19/3/2020 στις 11:29 ΜΜ, DownUNDERground είπε Ισχύει. Γενικά κάτι σκαλωματάκια τα τρώει στη συνεργασία με το ARC. Κάτι συμβαίνει με την τηλεόρασή σου ή το καλώδιο HDMI. Μια χαρά απροβλημάτιστα λειτουργεί και χωρίς καμμία αναβάθμιση... Στις 20/3/2020 στις 7:53 ΜΜ, greed είπε Η TV σας φταίει. Αυτό υποθέτω και εγώ...
DownUNDERground Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kormos είπε Κάτι συμβαίνει με την τηλεόρασή σου ή το καλώδιο HDMI. Μια χαρά απροβλημάτιστα λειτουργεί και χωρίς καμμία αναβάθμιση... Ναι, προφανώς. Αυτό είπα. Ότι δε συνεργάζονται όλες οι TV σωστά μαζί της. Δε φταίει ούτε μόνη της η μπάρα, ούτε μόνο η TV.
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Ναι, προφανώς. Αυτό είπα. Ότι δε συνεργάζονται όλες οι TV σωστά μαζί της. Δε φταίει ούτε μόνη της η μπάρα, ούτε μόνο η TV. Νομίζω πως η υποδοχή HDMI/ARC όμως δεν έχει να κάνει με θέμα συμβατότητας συσκευής αλλά μήπως είναι κάποιο άλλο το θεματάκι... Σε NoName Brand πάντως και σε επώνυμη δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα....
jacob24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 προτείνετε αυτη καλύτερα έναντι της crystal audio casb240?
djsaxsax Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 την εχω δυο μηνες αγορα απο eshop....μετα απο ενα μηνα το χειριστηριο της επαψε να δουλευει μονο του.....το πηγα στο σερβις του eshop και μου ειπανε πως "το χειριστηριο καποιος το εχει ανοιξει" αρα δεν με καλυπτει η εγγυηση...αποτελεσμα 20 ευρω για καινουριο κοντρολερακι......σαν μπαρα ειναι μια χαρα για να boostαρεις την τηλεοραση σου αλλα μην περιμενετε και θαυματα....την εχω συνδεσει με οπτικη και ειναι μια χαρα
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jacob24 είπε προτείνετε αυτη καλύτερα έναντι της crystal audio casb240? μπορει να πηγαινα στην casb240 επειδη σπαει η μπαρα αλλα παιζει ρολο και η χρηση πχ. την creative για tv μεχρι 43" η για pc την crystal audio για tv πανω απο 43" Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Zengar Zombolt
jacob24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 η tv μου ειναι 40αρα..τι εννοεις για πανω απο 43'' crystal audio για να καταλαβω..τι διαφορες εχει?
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, jacob24 είπε η tv μου ειναι 40αρα..τι εννοεις για πανω απο 43'' crystal audio για να καταλαβω..τι διαφορες εχει? η creative ειναι 55cm σε μακρος και προτεινετε συνηθως για μικρη τηλεοραση η για pc χρηση η crystal audio ειναι 97 εκατοστα οπότε θα κάνει καλύτερη διάχυση ήχου σε μεγαλύτερο χωρο
manthos_27 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, djsaxsax είπε την εχω δυο μηνες αγορα απο eshop....μετα απο ενα μηνα το χειριστηριο της επαψε να δουλευει μονο του.....το πηγα στο σερβις του eshop και μου ειπανε πως "το χειριστηριο καποιος το εχει ανοιξει" αρα δεν με καλυπτει η εγγυηση...αποτελεσμα 20 ευρω για καινουριο κοντρολερακι......σαν μπαρα ειναι μια χαρα για να boostαρεις την τηλεοραση σου αλλα μην περιμενετε και θαυματα....την εχω συνδεσει με οπτικη και ειναι μια χαρα Το controller απο που το πήρες?
jacob24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε η creative ειναι 55cm σε μακρος και προτεινετε συνηθως για μικρη τηλεοραση η για pc χρηση η crystal audio ειναι 97 εκατοστα οπότε θα κάνει καλύτερη διάχυση ήχου σε μεγαλύτερο χωρο οποτε καλυτερα ετσι οπως τα λες η crystal audio που εχεις και την δυνατοτητα να την σπασεις στην μεση.. απο θεμα ηχου και μπασου δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη
djsaxsax Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 hours ago, manthos_27 said: Το controller απο που το πήρες? Το ίδιο το eshop που μου πούλησε την μπάρα ,που μου έβγαλε άχρηστο το controller, το ίδιο μαγαζί προσφέρθηκε να με βοηθήσει δίνοντάς μου σε τσάμπα τιμή 1 κοντρόλερ για 20 ευρώ. Να ναι καλά οι άνθρωποι
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αμα εχεις stock house ολα γινονται .Τωρα να το χρησιμοποιεί σωστα μη ξαναχαλασει και θελουν 50 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις