foler79 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Για μουσικούλα και καμμία σειρά στην TV, το προτιμάμε από τα edifier r1280t? Ήμουν ανάμεσα στην stage και στα edifier r1700bt. Μόλις προχθές τελικά παρέλαβα τα edifier γιατί σύμφωνα με όσα διάβασα είχαν περισσότερο κρυστάλλινο ήχο και αυτό ήταν που ήθελα γιατί τα χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική. Δεν έχω ακούσει ποτέ την stage αλλά συγκρίνοντας τα edifier με τα Logitech z523 που είχα πριν η διαφορά στην ποιότητα και την καθαρότητα του ήχου είναι τεράστια. Θα ήθελα λιγη παραπάνω ένταση (όχι μπάσο) στην TV αλλά οκ. Επίσης να αναφέρω ότι η συνδεσιμότητα του bt είναι άψογη κάτι που στην stage όπως διάβασα υπάρχουν περιπτώσεις με θεματακια. Η διαφορά τιμής των 115€ που τα πηρα σε σχέση με τα 75 της προσφοράς είναι βεβαια αρκετά μεγάλη . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από foler79
kistos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μια ερώτηση σε όσους την εχουν. Η δικιά μου όταν δεν υπάρχει πολύς ήχος σταματάει να εκπέμπει, δηλαδή σε μια ταινία που ένας πρωταγωνιστής ψιθυρίζει η μιλάει χαμηλόφωνα δεν ακούγεται. Όταν δυναμώνει ο ήχος όλα οκ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; μπορώ κάπως να το διορθώσω;
ababapanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 στην δικη μου δεν λειτουργει το ARC και ειμαι αναγκασμενος να την δουλευω με οπτικη.
DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, kistos είπε Μια ερώτηση σε όσους την εχουν. Η δικιά μου όταν δεν υπάρχει πολύς ήχος σταματάει να εκπέμπει, δηλαδή σε μια ταινία που ένας πρωταγωνιστής ψιθυρίζει η μιλάει χαμηλόφωνα δεν ακούγεται. Όταν δυναμώνει ο ήχος όλα οκ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; μπορώ κάπως να το διορθώσω; Δεν έχει αναφερθεί από άλλον κάτι τέτοιο απ' όσο ξέρω. 23 λεπτά πριν, ababapanos είπε στην δικη μου δεν λειτουργει το ARC και ειμαι αναγκασμενος να την δουλευω με οπτικη. Τί εννοείς δε δουλεύει το ARC. Δε γίνεται απλά να μη λειτουργεί. Το υποστηρίζει η TV σου; Αν ναι, δοκίμασε firmware upgrade σε ρώτη φάση: https://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=4&catName=Speakers&subCatID=891&prodID=23279&prodName=Creative Stage Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από DownUNDERground 1 1
lancias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, ababapanos είπε στην δικη μου δεν λειτουργει το ARC και ειμαι αναγκασμενος να την δουλευω με οπτικη. φιλε μου δες αν υποστηριζει η TV σου....κ αν ναι σε ποια θυρα HDMI υποστηριζει....
ababapanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Έκανα το update και δούλεψε δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά όλα καλά για την ωρά 3
_emperor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στις 17/3/2020 στις 2:03 ΜΜ, ababapanos είπε Έκανα το update και δούλεψε δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά όλα καλά για την ωρά και εμενα εστρωσε λιγο με το update
kistos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εγώ δεν κατάφερα να κάνω το update. Βάζοντας το φλασάκι με βγάζει απλά επιλογή US...
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) US B δες τις οδηγιες To install this firmware, do the following: Download the file onto your local hard disk. Copy the file into an empty thumbdrive. Unzip downloaded file on your thumbdrive. Ensure the speaker is Powered On. Insert the thumbdrive into the speaker's USB A female port. Display will show UP indicating updating in progress The update will be considered successful when the display changes to SU Plug out socket from the mains and remove the thumbdrive Plug in the speaker to the mains and power up the soundbar again. Update complete. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
kukukali Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στα 89,99 δινει δωρο το Bluetooth (Creative BT-W2) με δωρεαν μεταφορικα απο το επισημο
clayman89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 15/3/2020 στις 1:30 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Xμμ εμενα ειχε σταματησει να δουλευει το arc μετα 2 βδομαδες μαλλον ατυχος . Αντι να στελνω πισω το συνδεσα μονο οπτικη . Το κανει καποιες φορες.εγω το αποσυνδεω απο την πριζα το ξαναβαζω και στρωνει.μια φορα το μηνα σιγουρα κολλαει.αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα-τιμη.καμια σχεση με τα ηχεια της τηλεορασης. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το γμτο ειναι οτι ειναι και τελευταιο firmware update δε παιζει δε μπορω να κανω τιποτα Ασε που η tv samsung παιζει χειροτερα στο τελευταιο της upgrade . Και η LG χανει τελειως τη συνδεση στο hdmi 3 arc Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
clayman89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Παντως εγω προσωπικα βλεπω οτι τρωει σκαλωμα με το arc οταν ανοιγεις την Τν και ξεκινας να πατας το κουμπι της εντασης πριν ανοιξει το creative.γιατι αμα δεις αργει κανα δυο τρια δευτερα να ανοιξει σε σχεση με την τηλεοραση.
DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, clayman89 είπε Παντως εγω προσωπικα βλεπω οτι τρωει σκαλωμα με το arc οταν ανοιγεις την Τν και ξεκινας να πατας το κουμπι της εντασης πριν ανοιξει το creative.γιατι αμα δεις αργει κανα δυο τρια δευτερα να ανοιξει σε σχεση με την τηλεοραση. Ισχύει. Γενικά κάτι σκαλωματάκια τα τρώει στη συνεργασία με το ARC. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από DownUNDERground 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις