Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι σημερινοι γονεις οταν δινουν οι ιδιοι το κινητο στα παιδια για να καθησουν σε μια γωνια και να τους αφησουν ησυχους το youtube kids μας μαρανε.Υπαρχουν και αλλοι τροποι.Αντι να πας να κλεισεις το παιδι σου σε μια καφετερια για να ευχαριστηθεις εσυ τον καφε σου σαν κλασσικος Ελληναρας παρε πλαστικο καφε και πηγαινε το σε ενα παρκο η κουνιες η οτιδηποτε!Αλλα βεβαια πρωτα η προσωπικη μας ευχαριστηση...

• Like 3
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Istelios είπε

Οι σημερινοι γονεις οταν δινουν οι ιδιοι το κινητο στα παιδια για να καθησουν σε μια γωνια και να τους αφησουν ησυχους το youtube kids μας μαρανε.Υπαρχουν και αλλοι τροποι.Αντι να πας να κλεισεις το παιδι σου σε μια καφετερια για να ευχαριστηθεις εσυ τον καφε σου σαν κλασσικος Ελληναρας παρε πλαστικο καφε και πηγαινε το σε ενα παρκο η κουνιες η οτιδηποτε!Αλλα βεβαια πρωτα η προσωπικη μας ευχαριστηση...

+1000

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά είναι αρκετά δύσκολο να σε ακούσουν οι παππούδες και να κάνουν το ίδιο ή όταν βγαίνεις με παρέα που έχουν παιδιά και δίνουν το κινητό στα δικά τους και μετά σε πρήζουν τα δικά σου να κάνεις το ίδιο.

Στο σπίτι τα έχω κρύψει πλέον και τους τα δίνω μισή ώρα το σκ απλά για να παίξουν και όχι να βλέπουν βλακείες.

Το έξω με παρέα είναι ακόμη δύσκολο όσο δεν κάνουν το ίδιο άλλοι γονείς.

Έχω βαρεθεί να ακούω παιδιά είναι τι θα κάνουν άστα να δουν. Λες και εμείς μεγαλώσαμε με τάμπλετ και κινητά και όχι με παιχνίδια , παραμύθια , ζωγραφική κτλ.

Και όλα αυτά τα λέω εγώ είμαι προγραμματιστής, gamer και gadjetακιας full

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, htaccess είπε

Να χαρώ εγώ και τα παιδιά youtubekids.... Μάλιστα.

2142904759_Screenshotfrom2020-03-1513-51-21.png.cbba76e1e88cca96c18ff5492586e9bf.png

2020420628_Screenshotfrom2020-03-1513-53-33.png.e04987d8091459694170bacffe20a555.png

1686189325_Screenshotfrom2020-03-1513-55-35.png.f6ae510402ca5edae316a85501692f93.png

Που να δεις και το Larva εσύ.Θα διαρρήξεις το καλ..τα ιμάτια σου.

Επεξ/σία από roybatty
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ολα τα λεφτα εκει ειναι ... Οποιος φτιαχνει child friendly content απλος θα χεστει στο ταληρο.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tsofras είπε

+1000

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά είναι αρκετά δύσκολο να σε ακούσουν οι παππούδες και να κάνουν το ίδιο ή όταν βγαίνεις με παρέα που έχουν παιδιά και δίνουν το κινητό στα δικά τους και μετά σε πρήζουν τα δικά σου να κάνεις το ίδιο.

Στο σπίτι τα έχω κρύψει πλέον και τους τα δίνω μισή ώρα το σκ απλά για να παίξουν και όχι να βλέπουν βλακείες.

Το έξω με παρέα είναι ακόμη δύσκολο όσο δεν κάνουν το ίδιο άλλοι γονείς.

Έχω βαρεθεί να ακούω παιδιά είναι τι θα κάνουν άστα να δουν. Λες και εμείς μεγαλώσαμε με τάμπλετ και κινητά και όχι με παιχνίδια , παραμύθια , ζωγραφική κτλ.

Και όλα αυτά τα λέω εγώ είμαι προγραμματιστής, gamer και gadjetακιας full

Ισχυει φιλε μου .Και ειδικα για τα παιδια που γεννιουνται μες στη τεχνολογια.Δυστυχως υπαρχουν τα καλα και τα κακα..

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rizogalos είπε

Άμα αμολήσω το ξαδερφακι μου 8 χρόνων σε ένα pc αν θέλει όχι απλά δεν μένει στο YouTube for kids μεχρι που μπορεί να το χακαρει κιόλας 😁

Σε προχωρημένη χρήση, δηλαδή προγραμματιστής (μιας και ο hacker είναι πρώτα από όλα καλός προγραμματιστής) είμαστε οι τελευταίοι στην ευρώπη.

Εσύ σαν Έλληνας το μόνο που έχεις δει είναι προχωρημένη ικανότητα χρήσης κάποιου τελικού προιόντος hardware/software που έχει κατασκευαστεί/προγραμματιστεί αλλού.

Και πάλι και με αυτά τα δεδομένα, ο τζίρος εξαγωγής software στην Ελλάδα είναι τριπλάσιος από τον τζίρο εξαγωγής λαδιού.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σε προχωρημένη χρήση, δηλαδή προγραμματιστής (μιας και ο hacker είναι πρώτα από όλα καλός προγραμματιστής) είμαστε οι τελευταίοι στην ευρώπη.

Εσύ σαν Έλληνας το μόνο που έχεις δει είναι προχωρημένη ικανότητα χρήσης κάποιου τελικού προιόντος hardware/software που έχει κατασκευαστεί/προγραμματιστεί αλλού.

Και πάλι και με αυτά τα δεδομένα, ο τζίρος εξαγωγής software στην Ελλάδα είναι τριπλάσιος από τον τζίρο εξαγωγής λαδιού.

Που κολλάει όλο αυτό ρε αρχηγέ μου? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rizogalos είπε

Που κολλάει όλο αυτό ρε αρχηγέ μου? 

Στην επιμόρφωση του πληθυσμού για το χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων από ειδικό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skiabox είπε

Στην επιμόρφωση του πληθυσμού για το χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων από ειδικό.

Τι λε ρε ναουμ? Μαζί σου και εγώ 

Δημοσ.

Επιτέλους, το περίμενα καιρό. Ας το δούμε στην πράξη γιατί τα φίλτρα του "απλού" youtube δεν κάνουνε και πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...