DIMITRISG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Γεια σας θέλω να ρωτήσω ποια εφαρμογή είναι κατάλληλη για δημιουργία μιας σελίδας με γραφικά κουμπιά σχεδιασμό μενού κλπ Πχ, θέλω να φτιάξω μια σελίδα σαν html για χρήση τοπικά, μορφή που να διανέμεται εύκολα. Να εισάγω εικόνες ή άλλα στοιχεία (να σχεδιάζω γραμμές, ορθογώνια), κουμπιά που να εκτελούν ενέργειες όπως εμφάνιση μιας εικόνας, ενός κειμένου. Για την παρουσίαση ενός εξαρτήματος, με οδηγίες με κλικ σε κάθε λεπτομέρεια κλπ Ελπίζω η περιγραφή μου να δίνει την εικόνα του τι ψάχνω Αν γίνεται να μην χρειάζεται η εγγραφή κώδικα, όπως πχ μια παρουσίαση powerpoint. (μήπως το powerpoint είναι το κατάλληλο; ) Είναι για περιβάλλον Windows Ευχαριστώ για την γνώμη σας
AlexisG13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Η Αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με το power point. Ένα άλλο εργαλειο είναι το DreamWeaver με το οποιο φτιαχνεις ιστοσελιδες χωρίς κώδικα. Αλλά αυτό απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να μπορέσεις να το ανοίξεις (εννοώ το manual που θα φτιάξεις). Εγώ δεν είμαι φαν αυτού το προγράμματος (και δεν ξέρω και αν είναι δωρεάν). Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το power point. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα