Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα αποκτησα ένα lenovo ideapad s145, το συνδεσα με hdmi στην τηλεόραση και εικόνα έχω αλλά ήχο δεν έχω. Εβγαλα driver ξανά έβαλα, update, πήγα bios έκανα μια αλλαγή που λένε από legacy σε uefi αλλά δεν ξεκινούσε το λάπτοπ έβγαζε ένα ερορ στην αρχή. Δεν ξέρω μηπως φταίνε τα windows 10 pro n? Με άλλο λάπτοπ το καλώδιο παίζει κανονικά. Στις ρυθμίσεις του ήχου δεν μου βγάζει το εικονίδιο ότι έχω σύνδεση hdmi. Κάποια βοήθεια θα την εκτιμούσα ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να εχεις ηχο απο το hdmi πρεπει αν βαλεις τους drivers της καρτας γραφικων οχι του ηχου το εχεις κανει σωστα;

Αυτος που εβαλε τα Windows ειναι ψιλοασχετος γιατι επρεπε να κανει Uefi εγκατασταση.

Φυσικα αυτο δεν εχει σχεση με τον ηχο.

S145 υπαρχουν αρκετα ποιο ακριβως εχεις το γραφει απο κατω η στο κουτι εχει ακομα εναν κωδικο διπλα στο 145

Δημοσ.

LENOVO IDEAPAD S145-15IIL είναι το μοντέλο, έκανα απεγκατασταση και της οθόνης τους drivers και τους ξανά έβαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, halkbam είπε

Καλησπέρα πρόσφατα αποκτησα ένα lenovo ideapad s145, το συνδεσα με hdmi στην τηλεόραση και εικόνα έχω αλλά ήχο δεν έχω. Εβγαλα driver ξανά έβαλα, update, πήγα bios έκανα μια αλλαγή που λένε από legacy σε uefi αλλά δεν ξεκινούσε το λάπτοπ έβγαζε ένα ερορ στην αρχή. Δεν ξέρω μηπως φταίνε τα windows 10 pro n? Με άλλο λάπτοπ το καλώδιο παίζει κανονικά. Στις ρυθμίσεις του ήχου δεν μου βγάζει το εικονίδιο ότι έχω σύνδεση hdmi. Κάποια βοήθεια θα την εκτιμούσα ευχαριστώ.

https://forums.tomsguide.com/threads/cant-get-sound-on-my-tv-when-connected-to-my-laptop-with-hdmi-cable.338568/

https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht034390

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Σαν default επιλογή στον ήχο και παντού μου έχει μόνο τα ηχεία του λάπτοπ, δεν μου βγάζει ούτε σαν απενεργοποιημενα ούτε την μαρκα τηλεόρασης ούτε hdmi εικονίδιο. Το έχω διαβάσει το άρθρο.

Επεξ/σία από halkbam
Δημοσ.
6 ώρες πριν, halkbam είπε

Σαν default επιλογή στον ήχο και παντού μου έχει μόνο τα ηχεία του λάπτοπ, δεν μου βγάζει ούτε σαν απενεργοποιημενα ούτε την μαρκα τηλεόρασης ούτε hdmi εικονίδιο. Το έχω διαβάσει το άρθρο.

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα το καλώδιο να είναι παλαιότερης γενιάς hdmi και να μην αναγνωρίζεται σωστά από το λάπτοπ ή να μην είναι γενικά καλής ποιότητας.

Το έχω πάθει με 2 καλώδια μέχρι τώρα , το ένα δεν είχε καθόλου ήχο και το άλλο δούλευψε κανονικά για 1 μήνα και μετά ξαφνικά σταμάτησε να δίνει ήχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα το καλώδιο να είναι παλαιότερης γενιάς hdmi και να μην αναγνωρίζεται σωστά από το λάπτοπ ή να μην είναι γενικά καλής ποιότητας.

Το έχω πάθει με 2 καλώδια μέχρι τώρα , το ένα δεν είχε καθόλου ήχο και το άλλο δούλευψε κανονικά για 1 μήνα και μετά ξαφνικά σταμάτησε να δίνει ήχο.

Με άλλα λάπτοπ δουλεύει τέλεια ομως, αλλιώς θα είχα αγοράσει.

Μόλις τώρα, halkbam είπε

Με άλλα λάπτοπ δουλεύει τέλεια ομως, αλλιώς θα είχα αγοράσει. Θα ξανά γίνει φορμάτ μάλλον μου φαίνεται σωστό μήπως και.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...