bigtoy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Χαιρετώ παιδιά. Νέο μέλος εδώ σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Επειδή είμαι φοιτητής, θέλω να είναι οικονομικό σε κατανάλωση τέλη κλπ, κυρίως όμως αξιόπιστο. Λόγο δουλειάς κλπ αρκετά χρόνια, πάντα ήθελα το Fiat 500 13 diesel, αξίζει; Θεωρώ ότι είναι και αξιόπιστο από άτομα που γνωρίζω, και οικονομικό για 13αρι, και τα τέλη του και όλα. Σαν δεύτερη επιλογή είμαι στο Suziki Swift 1242cc πάλι diesel., γνωρίζει κανένας αν είναι αξιόπιστα; Και πιο θα μου προτείνατε, όπως επίσης καταναλωσεις - αυτόνομες. Suzuki Swift 4000€, Fiat 500 4800 (τιμή επειδή γνωριζόμαστε) απο εμπόρους και τα 2. 150χιλ Swift 140χιλ Fiaf Συγνώμη αν σας κούρασα!! Να στε καλα!!!!! Κάθε άποψη δεκτή.
Dinos1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 500αρακι με €4800 δεν υπάρχει....μάλλον θα πρέπει να επαναξιολόγησεις την φιλική σου σχέση γιατί θα την πατήσεις.....για το swift δεν έχω άποψη !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bigtoy είπε Χαιρετώ παιδιά. Νέο μέλος εδώ σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Επειδή είμαι φοιτητής, θέλω να είναι οικονομικό σε κατανάλωση τέλη κλπ, κυρίως όμως αξιόπιστο. Λόγο δουλειάς κλπ αρκετά χρόνια, πάντα ήθελα το Fiat 500 13 diesel, αξίζει; Θεωρώ ότι είναι και αξιόπιστο από άτομα που γνωρίζω, και οικονομικό για 13αρι, και τα τέλη του και όλα. Σαν δεύτερη επιλογή είμαι στο Suziki Swift 1242cc πάλι diesel., γνωρίζει κανένας αν είναι αξιόπιστα; Και πιο θα μου προτείνατε, όπως επίσης καταναλωσεις - αυτόνομες. Suzuki Swift 4000€, Fiat 500 4800 (τιμή επειδή γνωριζόμαστε) απο εμπόρους και τα 2. 150χιλ Swift 140χιλ Fiaf Συγνώμη αν σας κούρασα!! Να στε καλα!!!!! Κάθε άποψη δεκτή. απο εμπορο και σε καλη τιμη? ευτυχως που βαζεις την αξιοπιστια κυριως 😂 με το συμπαθιο κι ολας, οταν το 500 13' πετρελαιο παιζει στα 7000 υπαρχει μια στο εκατομυριο να στο δινει 5000?? σε βλεπω μετα να ανοιγεις 10 θεματα με τα προβληματα που θα ανακαλυπτεις.. και τελος παντων αν θες αξιοπιστια πας σε κορεατη. περα οτι δε θα σου βγαλει σχεδον τιποτα αμα το προσεχεις στα σερβις του, αν τελικα βγαλει επιδιορθωνεται φτηνα (ή τουλαχιστο φτηνοτερα). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
bigtoy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Lezantas26 είπε απο εμπορο και σε καλη τιμη? ευτυχως που βαζεις την αξιοπιστια κυριως 😂 με το συμπαθιο κι ολας, οταν το 500 13' πετρελαιο παιζει στα 7000 υπαρχει μια στο εκατομυριο να στο δινει 5000?? σε βλεπω μετα να ανοιγεις 10 θεματα με τα προβληματα που θα ανακαλυπτεις.. και τελος παντων αν θες αξιοπιστια πας σε κορεατη. περα οτι δε θα σου βγαλει σχεδον τιποτα αμα το προσεχεις στα σερβις του, αν τελικα βγαλει επιδιορθωνεται φτηνα (ή τουλαχιστο φτηνοτερα). Όταν λες κορεάτη φίλε;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, bigtoy είπε Όταν λες κορεάτη φίλε; Hyundai και Kia, δε σπανε δε χαλανε. Οκ αμα προσέχεις τ αμαξι κανενα δε θα σου βγάλει σοβαρα προβληματα περα απο τυχον κουσουρια αλλα απ οσα εχω δει αν δεν εισαι τυπικος τα κορεατικα αντεχουν πιο καλα τη κακομεταχειρηση και θα σου βγάλουν πιο φτηνες ζημιες. Στα ευρωπαϊκά για να πετυχεις καλη τιμη πας σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα