georgeboo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, γνωριζει καποιος εαν ισχυει το οριο των 40 λεπτων για καθε τηλεδιασκεψη εαν τα ατομα που εχω προσκαλεσει εχουν το free plan? Εγω εχω το Pro plan που ειναι επι πληρωμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Νομίζω το όριο αφορά τον δημιουργό της τηλεδιάσκεψης. Αν την κάνεις εσύ δεν υπάρχει το όριο. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να πρροσκαλέσεις καιάτομα που δεν έχουν account στέλνοντας απλά ένα link.
georgeboo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Νομίζω το όριο αφορά τον δημιουργό της τηλεδιάσκεψης. Αν την κάνεις εσύ δεν υπάρχει το όριο. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να πρροσκαλέσεις καιάτομα που δεν έχουν account στέλνοντας απλά ένα link. Ναι ετσι νομιζω και εγω. Θα δοκιμασω και θα δουμε.
georgeboo Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 https://www.insomnia.gr/articles/various/internet/zoom-kriptografisi-end-to-end-den-isxiei/?page=2 Ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα