Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Χαιρετώ, τις τελευταίες ημέρες και στο άκυρο έχω το παραπάνω bsod. Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο σύστημα ούτε τίποτα. το WhoCrashed έγραψε το παρακάτω On Sat 14/3/2020 17:41:47 your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\031420-4984-01.dmp This was probably caused by the following module: watchdog.sys (watchdog+0x41A0) Bugcheck code: 0x113 (0x10, 0xFFFFE607E7D04010, 0x9, 0x2) Error: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\watchdog.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Watchdog Driver Bug check description: This indicates that the dxg kernel has detected a violation. The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. On Sat 14/3/2020 17:41:47 your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP This was probably caused by the following module: atikmdag.sys (atikmdag+0xBC1C5) Bugcheck code: 0x113 (0x10, 0xFFFFE607E7D04010, 0x9, 0x2) Error: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR file path: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\u0352262.inf_amd64_5771e42c4840fa20\B352258\atikmdag.sys product: ATI Radeon Family company: Advanced Micro Devices, Inc. description: ATI Radeon Kernel Mode Driver Bug check description: This indicates that the dxg kernel has detected a violation. A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: atikmdag.sys (ATI Radeon Kernel Mode Driver, Advanced Micro Devices, Inc.). Google query: atikmdag.sys Advanced Micro Devices, Inc. VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR Σίγουρα απ ότι καταλαβαίνω κάποιο πρόβλημα είναι με τους drivers της amd. και τις 2 φόρες το έχω πάθει ενώ βλέπω netflix στον edge. η προηγούμενη καταγραφή ήταν 8/3 με τα ιδια ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Είναι πρόβλημα drivers. Παράγεται από ασυμβατότητα DX με τις ενσωματωμένες στο hardware δυνατότητες video συμπίεσης. Καθάρισμα του συστήματος από κάθε υπόλειμμα προηγούμενο driver, και εγκατάσταση νέου από εδώ: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-5700-series/amd-radeon-rx-5700-series/amd-radeon-rx-5700-xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα