player_xyz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.... Σχετικά νέος λοιπόν στο forum και αναρωτήθηκα αν ξέρει κανείς με ποιον τρόπο προκύπτει το σκορ των αντιδράσεων. Έχω λάβει τις αντιδρασεις που φαίνονται στο screen shot και αιφνιδίως εμφανίστηκε δίπλα στο nickname ένα κόκκινο - 1. Απλά λεω.... επειδή φαντάζομαι πως το κόκκινο λογικά σημαίνει κάτι αρνητικό.... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από player_xyz
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ' όσο ξέρω, το -1, είναι bug. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
player_xyz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, alphay είπε Απ' όσο ξέρω, το -1, είναι bug. Δηλαδή ; Εννοείς λάθος του συστήματος; ...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Ναι, κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα. Στείλε μήνυμα σε κάποιον admin να σε βοηθήσει.
papoys1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, player_xyz είπε Δηλαδή ; Εννοείς λάθος του συστήματος; ... Από ότι κοίταξα έχεις δραστηριότητα μόνο στο μπλα μπλα του οποίου οι αντιδράσεις νομίζω ότι δεν μετράνε πλέον στη βαθμολογία. Άμε και από τις άλλες ενότητες να ξεφύγεις από το κόκκινο και να πας πράσινο.😉 1
destron Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μην αγχώνεσαι ίσως να ήταν καλύτερα εάν δεν υπήρχε η βαθμολογία και οι αντιδράσεις.Θα ήταν πολύ καλύτερο το φόρουμ.Τωρα οι περισσότεροι λένε σαχλαμάρες για να πάρουν αντιδράσεις και ουσία μηδέν,διαβαζεις δέκα σχόλια και τα 9.5 είναι σαχλαμάρες για ποπ κορν κ.α.
OneWaySystem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Εισαι και με την βούλα πλέον σεσημασμένος τεντιμπόης όπως και γω 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα