Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια

εχω ενα συστημα με i5  η μητρικη ειναι  gigabyte ga-h170-hd3 και εχω ram Kingston HyperX FURY Black 8GB 2133MHz

το προβλημα ειναι οτι θελω να βαλω αλλη μια 8αρα ραμ ιδια αλλα δεν βρισκω

στο σαιτ της gigabyte λεει support for 2133mhz για την ραμ

τι πρεπει να κανω?

πια ειναι η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση?

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, postfire είπε

124 ευρω πολλα λεφτα

το ειχα δει το θεμα ειναι τι λυσεις εχω?

ευχαριστω για τις απαντησεις

Πούλα αυτήν που έχεις για κάνα 20άρι και πάρε αυτές https://www.skroutz.gr/s/20497840/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GIS.html

θα σου βγεί +49 ευρώ αλλά θα έχεις περισσότερη χωρητικότητα (16GB)dual channel και καλύτερες ταχύτητες (3200Μhz cl 16 ).

Δεν είναι μέσα στο RAM support list της μητρικής σου αλλά ούτε και η Kingstone που έχεις τώρα είναι, λογικά όμως θα δουλέψει (σε OC mode στην μητρική σου )  το quality Vendor list είναι μια λίστα με τις RAM που δοκίμασε ο κατασκευαστής και σου εγγυάται 100% λειτουργία αν δεν είναι μέσα δεν συνεπάγει απαραίτητα ότι δεν θα δουλέψει αλλά δεν το ξέρεις 100% αν δεν δοκιμάσεις ή βρεις στο internet κάποιον με ίδια μητρική να τις φοράει, συνήθως οι intel επεξεργαστές δεν έχουν τέτοια θέματα όμως υπήρχε μεγάλο πρόβλημα μεχρι που να πέσουν αρκετά update με την πρώτη γεννιά AMD ryzen 

Τέσπα  αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε αυτές: https://www.skroutz.gr/s/6290650/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2400MHz-CMK16GX4M2A2400C14.html είναι γρηγορότερες απο αυτήν που έχεις ήδη αλλά πιο αργές απο τις άλλες που πρότεινα και για μερικά ευρώ πιο ακριβές + είναι στην λίστα QVL της μητρικής σου. 

6 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Αυτό δεν είναι + μια 8άρα ειναι ένα κιτ 2*4GB δεν θα το συνιστούσα ακόμη και αν ήταν φθηνό. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστω για την απαντηση σου

ελεγα αν παρω μια kingston fury 8gb 2400mhz δεν θα παιξει?

λογικα θα ριξει τα ρολογια στα 2133 αλλα θα εχω θεματα?

τωρα δεν ξερω αν θα τις δει η μητρικη μου αυτες που ειναι 2666mhz λογο υποστιριξης 

fix it ευχαριστω πολυ ολους

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, postfire είπε

σε ευχαριστω για την απαντηση σου

ελεγα αν παρω μια kingston fury 8gb 2400mhz δεν θα παιξει?

λογικα θα ριξει τα ρολογια στα 2133 αλλα θα εχω θεματα?

τωρα δεν ξερω αν θα τις δει η μητρικη μου αυτες που ειναι 2666mhz λογο υποστιριξης 

fix it ευχαριστω πολυ ολους

Όταν δεν ειναι ίδιες οι ram δεν ειναι 100% το ότι θα λειτουργήσουν απροβλημάτιστα αλλά ούτε και απίθανο. 

Θα τρέξουν αν τρέξουν με τις προδιαγραφές της αργότερης. 

Το θέμα ειναι όμως ότι δεν αξίζει τον κόπο αυτή την μνήμη που λες να πάρεις την βλέπω στο skroutz 36ευρώ 

αν πουλήσεις αυτή που έχεις και μαζί με αυτά τα 36ευρώ δώσεις ένα 10ρικο περίπου ακόμη παίρνεις set που σίγουρα θα δουλεύει και θα έχει καλύτερα χαρακτιριστικά. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...