venomsnakeUS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Κακό timing για εμάς που αγοράζουμε pc αυτές τις μέρες, έχω παραγγείλει κάποια κομμάτια από skroutzομάγαζα και δεν έχω ιδέα εάν έχουν κλίσει ή οχι. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία;
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 πχ κωτσοβολος ανοιχτος ανοιχτα ειναι εφοσον δεν ειναι πολυκαταστημα. On 14/03/2020 at 15:25, venomsnakeUS said: Κακό timing για εμάς που αγοράζουμε pc αυτές τις μέρες, έχω παραγγείλει κάποια κομμάτια από skroutzομάγαζα και δεν έχω ιδέα εάν έχουν κλίσει ή οχι. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία;
venomsnakeUS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 hour ago, filip123go said: Το eshop.gr είναι ανοιχτό κανονικά. Οι μεταφορικές;
filip123go Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω για τις μεταφορικές γενικά. Το eshop έχει δική του μεταφορική και λειτουργεί κανονικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 On 14/03/2020 at 15:36, poulinos said: ανοιχτα ειναι εφοσον δεν ειναι πολυκαταστημα. Εφόσον δεν είναι εμπορικό κέντρο νομίζω.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 και τα πολυκαταστηματα οσο ξερω ειναι κλειστα.πχ κωτσοβολος ειναι ανοιχτος αλλα μαλλον θεωρειτε λιανικης ενω κατι καταστηματα σε στυλ hondos center που πουλαει πολλα και ειναι και πολλοι οροφοι παιζει να πιανεται πολυκαταστημα. On 15/03/2020 at 15:34, ThReSh said: Εφόσον δεν είναι εμπορικό κέντρο νομίζω.
hp8 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 3:25 ΜΜ, venomsnakeUS είπε έχω παραγγείλει κάποια κομμάτια από skroutzομάγαζα και δεν έχω ιδέα εάν έχουν κλίσει ή οχι. το να τους κάνεις ένα τηλέφωνο δεν ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 15/03/2020 at 16:08, poulinos said: και τα πολυκαταστηματα οσο ξερω ειναι κλειστα.πχ κωτσοβολος ειναι ανοιχτος αλλα μαλλον θεωρειτε λιανικης ενω κατι καταστηματα σε στυλ hondos center που πουλαει πολλα και ειναι και πολλοι οροφοι παιζει να πιανεται πολυκαταστημα. 20 μέρες μετά έχουν αλλάξει τα πράγματα προφανώς...
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 7 hours ago, ThReSh said: 20 μέρες μετά έχουν αλλάξει τα πράγματα προφανώς... e nai αυτο ηταν για 15/3 που το γραψα.πλεον και αυτα ειναι κλειστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 hour ago, poulinos said: e nai αυτο ηταν για 15/3 που το γραψα.πλεον και αυτα ειναι κλειστα. Και το notification ότι με έκανες quote ήρθε σήμερα.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 4 minutes ago, ThReSh said: Και το notification ότι με έκανες quote ήρθε σήμερα. ισως προσθεσα το quote σημερα?εκτος αν ειναι λογω του θεματος με την Hotmail που υπηρχε αν και εκει απλα δεν ερχοντουσαν email καθολου.
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπάθησε τηλεφωνικά. Χρειάστηκα ακουστικά για το pc γιατί τα παλαιά τα έπαιξαν πήρα σε αρκετά καταστήματα ηλεκτρονικών-eshop τηλέφωνο, με έβαζαν ώρα σε αναμονή και εγκατέλειπα, ώσπου πέτυχα σχετικά κοντά μου.Και επειδή με κούριερ λόγω φόρτου θα καθυστερούσαν τους παρακάλεσα πέρασα στιγμιαία στη πόρτα μου τα έδωσαν χέρι με χέρι πλήρωσα μετρητά πήρα την απόδειξη και έφυγα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από papoys1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 25 minutes ago, poulinos said: ισως προσθεσα το quote σημερα?εκτος αν ειναι λογω του θεματος με την Hotmail που υπηρχε αν και εκει απλα δεν ερχοντουσαν email καθολου. In forum notification, όχι email. 26 minutes ago, poulinos said: ισως προσθεσα το quote σημερα? Μάλλον αυτό...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 21 hours ago, ThReSh said: In forum notification, όχι email. Μάλλον αυτό... ναι σε καποια θεματα προσθεσα τo quote που δεν ειχε μπει. 21 hours ago, papoys1 said: Προσπάθησε τηλεφωνικά. Χρειάστηκα ακουστικά για το pc γιατί τα παλαιά τα έπαιξαν πήρα σε αρκετά καταστήματα ηλεκτρονικών-eshop τηλέφωνο, με έβαζαν ώρα σε αναμονή και εγκατέλειπα, ώσπου πέτυχα σχετικά κοντά μου.Και επειδή με κούριερ λόγω φόρτου θα καθυστερούσαν τους παρακάλεσα πέρασα στιγμιαία στη πόρτα μου τα έδωσαν χέρι με χέρι πλήρωσα μετρητά πήρα την απόδειξη και έφυγα. κανα μικρο καταστημα μπορει να το κανει.σε αλυσιδα ειναι πιο δυσκολο βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα