Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Ούτε ένας δεν είπε σεξακι... Ντροπή σας!

Βέβαια για κάποιους απο εμάς είναι 2 λεπτά υπόθεση οπότε πάλι υπάρχει άπλετος χρόνος για σκότωμα.

1/3 άνδρες πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση, υπάρχουν πολλές θεραπείες και χαπακια που σε κάνουν σαν καινούργιο 😏

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω παλι εργαζομαι βαρδια σε βιομηχανια η οποια μενει ανοιχτη προς το παρον. Αν τελικα κλεισει, εχω ηδη καταλογο με αυτά που θελω να κανω. Συνοπτικα:

- αρκετο καρατε με τη γυναικα

- μερεμετια στο σπιτι

- φυτεμα λαχανικων

- netflix

- PS4

- τρεξιμο και υπαιθρια γυμναστικη

- 2 βιβλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βιβλια (ευτυχως ειχα κανει την καβαντζα μου απο την προηγουμενη βδομαδα απο την δημοτικη βιβλιοθηκη)

Ταινιες/σειρες απο netflix (τζαμπα το πληρωνω?)

Αποβλακωση σε TV

Α και παραλιγο να το ξεχασω,... και δουλεια (δουλευω απο το σπιτι, οποτε δεν ειναι κατι ασυνηθιστο για εμενα)

Επεξ/σία από Fir3fly
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε

Ούτε ένας δεν είπε σεξακι... 

Ξοδεύεις μετά πολλά αναλώσιμα για πλύσιμο, σκούπισμα κτλπ οπότε δεν συμφέρει. 

Εδώ γίνεται πόλεμος για τα κ@λοχαρτα, θα χαλάμε χαρτί;

😋😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, Talepwros said:

Αν ημουν ανυπαντρος η απάντηση θα ήταν PlayStation και delivery. 

Τώρα όμως ειναι Netflix, γκρίνια, Netflix. Στο βαθος προετοιμασιες διαζυγιου. 

Σαγαπώ.

Παρόμοια φάση κι εγώ, αλλά με κανά game αντί για Netflix και λίγο ανάποδα το πρόγραμμα: γκρίνια, gaming, γκρίνια. Μεγάλες δόσεις γκρίνιας με μικρά gaming διαλείμματα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Η χαρά των gamer είναι αυτή η περίοδος!

Τώρα που βγήκε προσφορά και το Assassin's Creed Odyssey στα 28 ευρώ στο Microsoft Store (Xbox One) έχει να πέσει λιώσιμο...

Δημοσ.

Εμάς (καθηγητές στο Βέλγιο) μας είπαν ότι θα πρέπει να διδάσκουμε από το σπίτι. Θα έχω να ετοιμάζω μαθήματα κανονικά και θα στριμαρω το μάθημα. Κάποιες μέρες θα πάω και στο σχολείο γιατί παραμένει ανοιχτό. 

Κατά τ άλλα, θα έχει γυμναστική καθημερινά, σεξ, μαγείρεμα. Ήδη από χθες κάνω δουλειές σπιτιού. Θα τελειώσει η καραντίνα και το σπίτι θα τρίζει από καθαριότητα. Επίσης άπειρος χρόνος για δική μου περιποίηση και αποτρίχωση. Μόνο τα μαλλιά και τα φρύδια θα μου μείνουν. 

Περίπατοι στα γύρω δασακια και πικ νικ αν το επιτρέπει ο καιρός.

Τις ταινίες και το pc δεν μπαίνω στον κόπο να τα αναφέρω. Ούτως ή άλλως όλος ο κόσμος περνάει χρόνο σε αυτά. 

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...