skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Ασχολία με React, Redux, Styled Components και άλλα τέτοια ωραία. 2
LiquidTroll Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Με έχει πιάσει τόση βαρεμάρα οπου κάθομαι και ασχολουμαι με Linux. Οχι απλα ασχολουμαι, έχω στήσει 7-8 Virtual Machines, στα οποια έχω στήσει 2-3 μεγάλες trial εφαρμογες για svn, project management κλπ. Παντως έχουν αρχίσει να με πιάνουν τα νεύρα μου, έχει βάλει και 23 βαθμους σήμερα, και θελω σαν τρελος να βγω εξω. 5
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, xaratsi είπε Παραδοσιακά λέω να περιμένω lifesaving οδηγίες από κάποιο βιντεοδιαγγελμα εγχώριας ινφλουενσερ και μετά θα πράξω αναλόγως 😃 Άσε τις ινφλουένσερ, η καλύτερη επιλογή για να περνάς το χρόνο σου στο σπίτι είναι το ΧΛΑΠ, όλοι το ξέρουν αυτό... 1 2
Γιαούρτι Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 εντωμεταξύ πολλοί που γκρινιάζουν έτσι κι αλλιώς δε θα βγαίνανε 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Talepwros είπε Αν ημουν ανυπαντρος η απάντηση θα ήταν PlayStation και delivery. Τώρα όμως ειναι Netflix, γκρίνια, Netflix. Στο βαθος προετοιμασιες διαζυγιου. τι τραβας και συ ρε ταλαιπωρε.. ον τοπικ, εμενα διαφορα δε μου κανει λογο διαβασματος καθομαι ολη μερα σπιτι. δεν ειμαι προκωμενος, γκασμας και αναβλητικος ειμαι και πρεπει να κατσω ολη μερα μπας και "μαζευτει" συνολικα μια ωρα διαβασμα (10 λεπτα απο δω, 10 απο κει..)
viptr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) PRO EVO SOCCER PUBG FORTNITE CALL OF DUTY RAINBOW SIX BATTLEFIELD NBA 2K ΤΑΙΝΙΕΣ Καντε το 3μηνο. Δεν εχω θεμα 😋 Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από viptr 1
nosstrom Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 4saken είπε Εχω ενα κηπο 100 τμ που βαζω λαχανικα, θα τον εχω ετοιμο για επιθεωρηση. Γυμναστικη στο σπιτι αν και προτιμω το gym. Xρονο με γυναικα και 3χρονο, στην ζουλα καμια σειρα και το βραδυ πριν τον υπνο διαβασμα.Δεν δουλευω αυτη την περιοδο και δεν ξερω ποτε θα ξαναδουλεψω (τουριστικη επιχειρηση)... Τουριστικά, πιο μέρος? Γιατί έχουμε φάει πακέτο, λένε οι ξενοδόχοι να ανοίξουν Μαιο… «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»... Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/zise-mai-mou-na-fas-trifilli-pos-vgike-i-frasi-apo-ton-podosferisti-anesti-mai-pou-dagkone-tous-antipalous-tou/ Κλασικά σπίτι, Warzone με φίλους, ταίνια και αύριο θα βάλω τα ηχεία στο ταβάνι επιτέλους. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από nosstrom
d3v4st4tor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Βρήκα ευκαιρία να ξεκινήσω κάποια παιχνιδάκια που όλο ανέβαλα (λιώνω το Atom rpg), λίγο κήπος, λίγο ψάρεμα (δύστυχώς βάζει αέρηδες από αύριο), και ταινίες.
leolipop Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιχνιδι με τον 8χρονο γιο (ποδοσφαιρο στην αυλη , λιγο κονσολα).Πολυ παιχνιδι στον υπολογιστη μονος του. Κατα τα αλλα σουλουπωμα το σπιτι μεχρι την πιο μικρη λεπτομερια. Σερφαρισμα στο ιντερνετ για ενημερωση. Ξεκουραση και τεμπελια μιας και εκλεισε το εμπορικο και εχουμε υποχρεωτικη αδεια. Οτι αλλο προκυψει απο μερα σε μερα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από leolipop
bbbb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Προσωπικά δεν δουλεύω σε σουπερ κτλ αλλά ο κλάδος μου/επιχείρηση που δουλεύω δεν κλείνει τουλάχιστον προς το παρόν και μάλλον δε θα κλείσει εντελώς, οπότε αναγκαστικά θα είμαι σπίτι-δουλειά-σπίτι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις