Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα μέτρα για τον κορονοιό να αυστηροποιούνται (δικαιολογημένα), θα περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας στο σπίτι.

Ανοίγω το τοπικ για να πάρουμε ιδέες για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι έτσι ώστε να μετριάσουμε την βαρεμάρα μας.

Προσωπικά ήδη δεν έχω βγει καθόλου εδώ και τρεις μέρες και περνάω την ώρα μου:

Ακούγοντας μουσική

Βλέποντας τηλεόραση

Διαβάζοντας βιβλία

Χαζεύοντας σε PC, κινητό

Μιλώντας με κανένα φίλο

Εσείς τι κάνετε η σκοπεύετε να κάνετε;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εαν και εφοσον δεν δουλευα η τελος παντων σταματουσα την κυρια ασχολια μου προτείνω εαν υπαρχει οχημα να πατε στην φυση , αναλογα του που βρισκεστε .

μια περπατουρα σε πευκα  σε βουνο μοναχος ειτε με παρεα οικογενεια ειναι οτι πρεπει .

και τα παιδια οσοι εχουν δεν ειναι αναγκη να βρισκονται μεσα μπροστα απο τηλεοραση η να σου κανουν την ψυχη κολαση απο τον μεταβολισμο τους και τα θελω της βαρεμαρας , αμαξι και φυση .

μακρια φυσικα απο αλλες παρεες παιδικες χαρες (εχουν κλεισει) και γενικα με λογικη .

Δημοσ.

τυχεροί όσοι κάτσουν σπίτι.

Τριτη φεύγω για Κίνα και θα περάσω ένα μήνα σκληρή καραντίνα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και όχι απλή σύσταση περιορισμού όπως συμβαίνει εδώ πριν μπω στο ναυπηγείο και άγνωστο πόσες μέρες καραντίνα μετά το πέρας των εργασιών.

Πολλά βιβλία,  PlayStation, Netflix λιώσιμο στο internet και παιχνίδια στο κινητό και φυσικά remote εργασία. Με βλέπω από την κλεισούρα  να μου βγαίνει το υπερκαταναλωτικό και αν εξυπηρετούν τα κινεζικά ταχυδρομεία να αγοράζω ότι μαλακια βρω μπροστά μου 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα κηπο 100 τμ που βαζω λαχανικα, θα τον εχω ετοιμο για επιθεωρηση.

Γυμναστικη στο σπιτι αν και προτιμω το gym.

Xρονο με γυναικα και 3χρονο, στην ζουλα καμια σειρα και το βραδυ πριν τον υπνο διαβασμα.Δεν δουλευω αυτη την περιοδο και δεν ξερω ποτε θα ξαναδουλεψω (τουριστικη επιχειρηση)...

Επεξ/σία από 4saken
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλεύω remote εδώ και 4ημερες μαζί με 2παιδια 6 και 8 χρονών. Ευτυχώς είναι σε ηλικία που με αφήνουν εκτός από το φαγητό που τους βάζω.

Τα παιδιά παίζουν με τα παιχνίδια τους , ζωγραφίζουν και τα αφήνω καμία ωραμε το wii να ξεχαρμανιασουν.

Απόγευμα πυλωτή για ποδήλατο, πατίνι , μπάλα για να κουνηθούν και να πάρουν λίγο αέρα.

Κατά τις 8 το βράδυ που έχει γυρίσει η γυναίκα βγαίνω και εγώ για γρήγορο περπάτημα στα στενά του Φαλήρου για να μην είμαι όλη μέρα στην καρέκλα για 45 λεπτά

Αυτό για όσο τραβήξει

Επεξ/σία από tsofras
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ημουν ανυπαντρος η απάντηση θα ήταν PlayStation και delivery. 

Τώρα όμως ειναι Netflix, γκρίνια, Netflix. Στο βαθος προετοιμασιες διαζυγιου. 

Δημοσ.

Δυστυχως δουλειά στο χωρο εργασιας,εαν εστω δουλευαμε remote ειχα σκεφτει ασχολιες με το τσουβαλι! Χωριο,φυση και στην αναγκη tethering απο το κινητο και δουλιτσα με το λαπτοπ στη φυση. Απο 'κει κ περα εχω να συμμαζεψω το αυτοκίνητο μου,τις πρασιναδες μου,να ευχαριστηθω το μπαλκονι μου, βοήθεια στον κηπο του χωριου κλπ κλπ αλλα δεν μας εκατσε τελικα προς το παρόν.

Δημοσ.

Ε, σπίτι είναι αυτό... λίγο TV, λίγο PC games, λίγο διάβασμα, λίγο επιτραπέζια, λίγο γυμναστική, λίγο μαστορέματα, καμμιά παρτουζίτσα....

Δημοσ.

Όσοι έχετε ευκαιρία για χωριά, φύση κλπ είναι μια χαρά...κι εγώ θα την είχα κάνει για χωριό άνετα αλλά δυστυχώς δεν έχω μεταφορικό.

Η γυμναστική επίσης είναι καλή ιδέα,αν και δεν έχω πολλές επιλογές στο σπίτι.

Είμαι φοιτητής, χωρίς δουλειά και σχέση ούτως ή άλλως αυτή την περίοδο, οπότε από ελεύθερο χρόνο...άλλο τίποτα 😛

Δημοσ.

Παραδοσιακά λέω να περιμένω lifesaving οδηγίες από κάποιο βιντεοδιαγγελμα εγχώριας ινφλουενσερ και μετά θα πράξω αναλόγως 😃 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...