Kenichi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια εχω στην καταχη μου ενα Lenovo Y700 .Xθες στα ξαφνικα αρχισε το ενα ανεμισταρακι απο τα 2 να υπολειτουργει και να κανει πολυ θορυβο.Ανοιξα το Λαπτοπ μιας και το εχω κανει πολλες φορες για αλλαγη παστας καθαρισμο κλπ και το σιγουρεψα οτι ειναι ενα απο τα 2.Πηρα την Λενοβο τηλεφωνο και μου ειπαν κατι τιμες 40 ευρω.Γνωριζει καποιος αν μπορω να βαλω ανεμιστηρακι απο αλλο λαπτοπ αρκει να ειναι συμβατο σε παχος και 4πινο? Βρισκω αρκετα στο Σκρουτζ σε χαμηλοτερες τιμες.Αυτο ειναι 5V Διπλα στο 5V γραφει κατι για περιπου 2.25W σε αλλα που βρισκω γενικα στο Νετ αυτο το 2.25 μπορει να ειναι 2 ,1.75 1 κλπ.Τι δηλωνουν αυτα τα Watt?θα εχω θεμα αν δεν ειναι ακριβως 2.25? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Kenichi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Tα βολτ να ειναι 5 και δε θα εχεις θεμα , απλα τα αλλα με χαμηλοτερα watt δε θα εχουν . υποθετω , την ιδια ταχυτητα περιστροφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, leolipop είπε Tα βολτ να ειναι 5 και δε θα εχεις θεμα , απλα τα αλλα με χαμηλοτερα watt δε θα εχουν . υποθετω , την ιδια ταχυτητα περιστροφης. Oκ φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση.Οποτε αυτα τα 2.25 W που λεει δεν εχουν σχεση με κατι?Απλα υπαρχει περιπτωση να κανει κανα βραχυκύκλωμα στην μητρικη και να κανω καμια ζημια σοβαρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Από ebay σίγουρα θα βρεις κάποιο αυθεντικό, από λάπτοπ που το έγινε κομμάτια. Ειδικά από κινα μεριά. Υπολόγιζε στα 10-20 ευρώ αν όντως η lenovo ζητάει 40. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Kenichi είπε Καλημερα παιδια εχω στην καταχη μου ενα Lenovo Y700 .Xθες στα ξαφνικα αρχισε το ενα ανεμισταρακι απο τα 2 να υπολειτουργει και να κανει πολυ θορυβο.Ανοιξα το Λαπτοπ μιας και το εχω κανει πολλες φορες για αλλαγη παστας καθαρισμο κλπ και το σιγουρεψα οτι ειναι ενα απο τα 2.Πηρα την Λενοβο τηλεφωνο και μου ειπαν κατι τιμες 40 ευρω.Γνωριζει καποιος αν μπορω να βαλω ανεμιστηρακι απο αλλο λαπτοπ αρκει να ειναι συμβατο σε παχος και 4πινο? Βρισκω αρκετα στο Σκρουτζ σε χαμηλοτερες τιμες.Αυτο ειναι 5V Διπλα στο 5V γραφει κατι για περιπου 2.25W σε αλλα που βρισκω γενικα στο Νετ αυτο το 2.25 μπορει να ειναι 2 ,1.75 1 κλπ.Τι δηλωνουν αυτα τα Watt?θα εχω θεμα αν δεν ειναι ακριβως 2.25? Πάρε εδώ. Ακόμα κι αν δεν το βρεις στον κατάλογο, θα σου πουν ποιο μοντέλο φοράει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. https://www.itsys.gr/anemistirakia-fans-2-198?mfp=search[lenovo]&limit=100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Kenichi είπε Oκ φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση.Οποτε αυτα τα 2.25 W που λεει δεν εχουν σχεση με κατι?Απλα υπαρχει περιπτωση να κανει κανα βραχυκύκλωμα στην μητρικη και να κανω καμια ζημια σοβαρη? Οπως σου ειπαν και τα παιδια εχεις τροπους να βρεις το ιδιο. Στην περιπτωση που βρεις συμβατο , δεν εχεις κινδυνο να βραχυκυκλωσεις κατι αν η σειρα των καλωδιων ανα χρωμα ειναι ιδια . να το πω ετσι απλα.Αν δεν κανω λαθος το κοκκινο\κιτρινο ειναι οι τασεις και τα μαυρα οι γειωσεις.Αν δεν ειναι με αυτη τη σειρα που ειναι εσενα απλα δε θα κανουν κυκλωμα και δε θα δουλεψει το ανεμιστηρακι. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από leolipop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, leolipop είπε Οπως σου ειπαν και τα παιδια εχεις τροπους να βρεις το ιδιο. Στην περιπτωση που βρεις συμβατο , δεν εχεις κινδυνο να βραχυκυκλωσεις κατι αν η σειρα των καλωδιων ανα χρωμα ειναι ιδια . να το πω ετσι απλα.Αν δεν κανω λαθος το κοκκινο\κιτρινο ειναι οι τασεις και τα μαυρα οι γειωσεις.Αν δεν ειναι με αυτη τη σειρα που ειναι εσενα απλα δε θα κανουν κυκλωμα και δε θα δουλεψει το ανεμιστηρακι. Ποσες γειωσεις θελει ενα fan 30? Γειωση---12v--rpm---pwm ειναι τα καλωδια και απο το χρωμα δεν βγαζεις ακρη γιατι δεν ειναι στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα