Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας, καθότι με τα Xiaomi κινητά και το interface / MIUI δεν είμαι εξοικειωμένος:

Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή AnyDesk τόσο στο Redmi Note 8T της μητέρας μου, όσο και στο Galaxy S7 μου.
Σκοπός είναι -επειδή είναι μεγάλης ηλικίας- όποτε μπλέκεται με το κινητό και παιδεύεται, να μπαίνω εγώ με AnyDesk στο 8T της και να της κάνω κάποια πράγματα, να τη βοηθώ.
Συμβαίνει όμως το εξής.
Αν μπω από το 8T στο S7 μου (δηλαδή είναι host το S7), τότε από το 8T μπορώ να κάνω ότι θέλω στο S7 μου.
Αν όμως πάω να κάνω το αντίθετο, δηλαδή να έχω τo 8Τ ως host (που είναι και το ζητούμενο), ενώ στο S7 μου βλέπω την οθόνη του 8T, παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δηλαδή κανένα κουμπί / εικονίδιο στο 8T δεν πατιέται, δεν μπορώ να κάνω swipe left / right τις οθόνες του 8T, και γενικά ...μηδέν.
Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει κάποια ρύθμιση "ασφαλείας" στο Redmi Note 8T, που δεν αφήνει το S7 μου να κάνει αυτά που θέλει μεσω του AnyDesk στο 8T.

Εχει κανείς καμιά ιδέα, σχετικά με το τι θα μπορούσα να δοκιμάσω (στις ρυθμίσεις του 8T ή στο S7 ; ) για να λυθεί το θέμα;

Καμία πρόταση για άλλη παρόμοια εφαρμογή γι' αυτό που θέλω να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από stark
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιά είχα κάνει κάτι πειραματισμούς με το Splashtop (ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν). Λειτουργούσε καλά.

Ωστόσο η πολιτική απορρήτου που είχα διαβάσει πρόσφατα δεν με ενθουσίασε. 

Για τέτοιες δουλειές πάντως υπάρχει το παλιό γνωστό Teamviewer . Θέλει λίγο προσοχή στο σετάρισμα μη μπλεχτείς με τα host , client και τα βάλεις ανάποδα και καταλήγει να ελέγχει η μητέρα σου το S7 :D 

Υπόψιν, ότι όλα αυτά με remote χειρισμό, τρώνε πολύ μπαταρία όταν είναι ανοιχτά και συνήθως τρέχουν στο background.. μπορεί να έχεις υπερθερμάνσεις, κολλήματα κλπ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, zernex201 είπε

Παλιά είχα κάνει κάτι πειραματισμούς με το Splashtop (ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν). Λειτουργούσε καλά.

Ωστόσο η πολιτική απορρήτου που είχα διαβάσει πρόσφατα δεν με ενθουσίασε. 

Για τέτοιες δουλειές πάντως υπάρχει το παλιό γνωστό Teamviewer . Θέλει λίγο προσοχή στο σετάρισμα μη μπλεχτείς με τα host , client και τα βάλεις ανάποδα και καταλήγει να ελέγχει η μητέρα σου το S7 :D 

Υπόψιν, ότι όλα αυτά με remote χειρισμό, τρώνε πολύ μπαταρία όταν είναι ανοιχτά και συνήθως τρέχουν στο background.. μπορεί να έχεις υπερθερμάνσεις, κολλήματα κλπ

Είπα να δοκιμάσω το Team Viewer αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο το σετάρισμα και το έχω αποφύγει. Επίσης διάβασα ότι έχει time limit το free στα 5 ή 10 λεπτά και ξενέρωσα.
Επειδή πάντως δοκίμασα και το AirDroid / AirMirror και είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (κανονική πρόσβαση από το 8T στο S7 αλλά από το S7 στο 8T μπορώ μονο να βλέπω μόνο τι κάνει αυτός που έχει το 8Τ χωρίς να επέμβω), θεωρώ ότι κάτι παίζει στο 8Τ. Είτε, δηλαδή, το λογισμικό του δεν υποστηρίζει κάποιο κοινό πρωτόκολλο που χρησιμοποιούν αυτές οι εφαρμογές, είτε υπάρχει κάποια ρύθμιση πολύ ιδιαίτερη στα security / access settings του 8Τ που πρέπει να την πειράξω, αλλά δεν έχω καταφέρει να τη βρω (αν και έφαγα τον τόπο πολλές φορές και άνοιξα τα ..πάντα).

p.s. το screenshot απο το AnyDesk, το ίδιο ακριβώς μήνυμα παίρνω και με το AirDroid / AirMirror
p.s.2. info κι εδώ

111.png

Δημοσ.

Νομίζω πως γίνεται και μέσω Chrome Remote Desktop. To είχα παλιότερα για να συνδέω pc με tvbox, αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση για κάποιο λόγο δεν συνδέεται (μάλλον φταίει το λογισμικό του tvbox). Σε κινητά είχα ακούσει πως και μετά την αναβάθμιση λειτουργεί ακόμη μια χαρά σε κινητά. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Νομίζω πως γίνεται και μέσω Chrome Remote Desktop. To είχα παλιότερα για να συνδέω pc με tvbox, αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση για κάποιο λόγο δεν συνδέεται (μάλλον φταίει το λογισμικό του tvbox). Σε κινητά είχα ακούσει πως και μετά την αναβάθμιση λειτουργεί ακόμη μια χαρά σε κινητά. 

Ηταν το πρώτο που δοκίμασα, αλλά για κάποιο λόγο νομίζω ότι μπορώ να συνδεθώ μόνο από το κινητό στο PC μου, κι όχι αντίθετα.
Και τώρα δηλαδή κάνω δοκιμή και βλέπω ότι μπορώ να συνδεθώ από το S7 μου στο PC μου, αλλά δεν βλέπω option για το ανάποδο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, htaccess είπε

Αν σε ενδιαφέρει, από pc σε κινητό, ρίξε μία ματιά στο scrcpy > https://github.com/Genymobile/scrcpy

Thanks.
Αν καταλαβαίνω σωστά, για να δουλέψει wirelessly (που ειναι και το ζητούμενο στην περίπτωσή μου), πρέπει να είναι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο και το PC / laptop και το κινητό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stark είπε

Thanks.
Αν καταλαβαίνω σωστά, για να δουλέψει wirelessly (που ειναι και το ζητούμενο στην περίπτωσή μου), πρέπει να είναι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο και το PC / laptop και το κινητό. 

Ναι, όπως το κατάλαβες, στο ίδιο δίκτυο. ;)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, htaccess είπε

Ναι, όπως το κατάλαβες, στο ίδιο δίκτυο. ;)

Οκ, οπότε δεν βολεύει. Γκαντεμιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...