stafaf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Χθες αγόρασα ένα καινούργιο MacBook Air 2017 και προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση σε catalina, και αφού έχει κατέβει όλο το πακέτο (8+ gb) μου εμφανίζει συνεχώς αυτό το σφάλμα: "Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση του macOS Catalina" "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση των επιλεγμένων ενημερώσεων". Το έχω κάνει 3 φορές και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο. Οποιαδήποτε βοήθεια, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
iYannis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, stafaf είπε Χθες αγόρασα ένα καινούργιο MacBook Air 2017 και προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση σε catalina, και αφού έχει κατέβει όλο το πακέτο (8+ gb) μου εμφανίζει συνεχώς αυτό το σφάλμα: "Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση του macOS Catalina" "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση των επιλεγμένων ενημερώσεων". Το έχω κάνει 3 φορές και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο. Οποιαδήποτε βοήθεια, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Σβήσε το αρχείο install που είναι στις εφαρμογές και ξανά προσπάθησε ΑΛΛΑ!!! αν θες την γνώμη μου μην βάλεις Catalina στο Air '17 μια χαρα παίζει και το Mojave, απλά βάλε το τελευταίο 10.14.6. Άλλωστε τις special features (Project Sidecar) δεν τις υποστηρίζει το Air και χάνεις και τις 32bytες εφαρμογές 1
stafaf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, iYannis είπε Σβήσε το αρχείο install που είναι στις εφαρμογές και ξανά προσπάθησε ΑΛΛΑ!!! αν θες την γνώμη μου μην βάλεις Catalina στο Air '17 μια χαρα παίζει και το Mojave, απλά βάλε το τελευταίο 10.14.6. Άλλωστε τις special features (Project Sidecar) δεν τις υποστηρίζει το Air και χάνεις και τις 32bytες εφαρμογές Ευχαριστώ. Αν και βρήκα ένα workaround. Θα δούμε.
stafaf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 6:57 ΜΜ, iYannis είπε Σβήσε το αρχείο install που είναι στις εφαρμογές και ξανά προσπάθησε ΑΛΛΑ!!! αν θες την γνώμη μου μην βάλεις Catalina στο Air '17 μια χαρα παίζει και το Mojave, απλά βάλε το τελευταίο 10.14.6. Άλλωστε τις special features (Project Sidecar) δεν τις υποστηρίζει το Air και χάνεις και τις 32bytες εφαρμογές Το θέμα είναι επίσης ότι δεν βρίσκω το αρχείο install στις εφαρμογές.
iYannis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, stafaf είπε Το θέμα είναι επίσης ότι δεν βρίσκω το αρχείο install στις εφαρμογές. υπάρχει στις εφαρμογες το αρχείο Install macOS Catalina.app αν οχι κατεβασε το απο εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις